Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#181 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 June 2006 - 02:34 PM

To pa ne vem ... še nisem zasledila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#182 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 July 2006 - 07:51 PM

DoLeMcHy a lahko prosim prilepis se kksno slikico tiste tvoje gliss kur maske? sm bla dons v mullerju pa je blo tok teh skled da sploh nism vedla kera je taprava ermm.gif sam so ful skrti kake vdrtine so nardil rolleyes.gif no al pa ce napises kaj tocno gor pise (tist ta pomembn)? prosim prosim prosim biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#183 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 July 2006 - 08:02 PM

*pokička* ... samo tole sliko imam, ki je že bila nalepljena na 11. strani te teme. Nimam zdle digitalca pr seb, da bi jo še enkrat slikala ... pa sej se super vidi.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#184 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 July 2006 - 10:09 AM

bom kar v tej temi postavila vprašanje. naslednji teden grem na dopust /taborit/ in moji lasje bodo zaradi sonca, morja in vetra spet v katastrofalnem stanju. za nego las na taborenju ni ne vem koliko časa (hitro uivanje las, balzam in lepo pozdravljeni). me pa zanima, če bi lahko recimo to glis kur masko (v potovalnih izvedbah) dala recimo na lase že popoldne, ko končan s kopanjem in jo sperem zvečer, ko grem pod tuš?
problem je v tem, da sem z redno nego spet spravila lase v dobro stanje in me je strah, da bi mi tole taborjenje spet vse uničilo.
  • 0

#185 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 July 2006 - 10:39 AM

Definitivno lahko! Isto sem jaz počela na morju.
V bistvu je tako še bolje, ker se ti maska zares dobro vpije v lase, pač bolj kot so suhi bolj jo vpijajo. Pa še če si boš lase prala kaj pogosteje kot običajno, jo lahko naneseš na lasišče (tudi če imaš mastne lase pomoje ne bi smelo bit "frke").
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#186 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 July 2006 - 11:02 AM

cool. imam pa zelo suhe lase, ki sem jih zdaj z pravo nego pripeljala do stopnje, da so mehki, gladki in svetleči.
torej bom skakljala naokoli z masko na glavi!!!!
  • 0

#187 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 July 2006 - 12:01 PM

Moram pohvalit novo Dove Color Care masko za globinsko regeneracijo barvanih las. Maska meni prekrasno diši, tko čist značilno za Dove izdelke, je izredno lepo mazljiva in se je malo porabi, lasje so po uporabi zelo mehki in taki svilnati, gladki. Z lahkoto se razčešejo in zelo lepo dišijo. Tudi sestavine so fajn, zelo vlažilne in s svilinimi proteini, v prvi 1/3 sestavin je tudi neko naravno olje.

IPB Image
  • 0

#188 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 July 2006 - 12:17 PM

Ja, Dove ma fajne izdelke samo mi je žal (pa tud šokiralo me je) da testirajo na živalih... sad.gif
  • 0
Memento mori.

#189 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 July 2006 - 12:20 PM

QUOTE(-supergirl-)
bom kar v tej temi postavila vprašanje. naslednji teden grem na dopust /taborit/ in moji lasje bodo zaradi sonca, morja in vetra spet v katastrofalnem stanju. za nego las na taborenju ni ne vem koliko časa (hitro uivanje las, balzam in lepo pozdravljeni). me pa zanima, če bi lahko recimo to glis kur masko (v potovalnih izvedbah) dala recimo na lase že popoldne, ko končan s kopanjem in jo sperem zvečer, ko grem pod tuš?
problem je v tem, da sem z redno nego spet spravila lase v dobro stanje in me je strah, da bi mi tole taborjenje spet vse uničilo.

Kaj pa če si kupiš od Keune sun care protection oil. Je v sprejčku in samo poškropiš čez dan po laseh in nudi zaščito in vse. Jst sm si ga kupla z na morje. Al pa od Keune je tud sun care regenerator, k ga pustiš na laseh 1-3min in spereš... Sm že sprobala in mam tok sijoče lase k že dolg ne.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#190 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 July 2006 - 01:00 PM

QUOTE(Claudija)
Ja, Dove ma fajne izdelke samo mi je žal (pa tud šokiralo me je) da testirajo na živalih... sad.gif

DAnes, vidim, da si našla spisek tistih, ki testirajo. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#191 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 July 2006 - 03:28 PM

jz sm si kupila masko od gliss kurja, samo ni taka kot prej na sliki, brez une 19.
no uglavnem, sm dala na lase pa to, in sm bla tok nezadovoljna z njo, ko so se mi lase posušila, sm mela kr ene kodre, čist tko no, kr ene so se mi neki hotle zravnt, ma kr neki rolleyes.gif
se mi zdi bolš da dajm take izdelke na kodrasto glavo k se ne izpirajo tongue.gif
  • 0

#192 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85868 posts

Posted 12 July 2006 - 05:36 PM

Hočeš povedat, da si imela bolj ravne? Ker ti jih maska malo obteži (pri meni je enako). Imaš pa zato verjeno mehkejše in bolj se svetijo, ne?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#193 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 July 2006 - 06:04 PM

ja, tko nekak, so mehkejše, ampak mehkih nisem navajena in me motjo, ker mi delujejo preveč "čisti", "sveži" biggrin.gif , svetjo se pa mogoče mal bl ermm.gif
  • 0

#194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85868 posts

Posted 12 July 2006 - 06:12 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
ja, tko nekak, so mehkejše, ampak mehkih nisem navajena in me motjo, ker mi delujejo preveč \"čisti\", \"sveži\" biggrin.gif , svetjo se pa mogoče mal bl ermm.gif

Nisem vedela, da je tudi to mogoče. biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#195 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 July 2006 - 06:13 PM

jah, tko je, prvih 2 dni mi grejo moji laski kr mal na živce biggrin.gif
  • 0

#196 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 July 2006 - 08:36 PM

QUOTE(sonchika)
QUOTE(Claudija)

DAnes, vidim, da si našla spisek tistih, ki testirajo. smile.gif

Ja sem. In morem rečt da so me ene firme ful razočarale. Samo se jim ne morem vsem odrečt ker majo fajne stvari. Naprimer Garnier pa Loreal Pa Max Factor... blink.gif
  • 0
Memento mori.

#197 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 15 July 2006 - 04:14 PM

QUOTE(crna)
Definitivno lahko! Isto sem jaz počela na morju.
V bistvu je tako še bolje, ker se ti maska zares dobro vpije v lase, pač bolj kot so suhi bolj jo vpijajo. Pa še če si boš lase prala kaj pogosteje kot običajno, jo lahko naneseš na lasišče (tudi če imaš mastne lase pomoje ne bi smelo bit \"frke\").

To je pa novo, še dobro, da je ta forum, da zvem kake koristne thumbup.gif Torej na morju Fructisovo masko lahko nanesem na lase dopoldne, je ne izperem (?!), pustim da se lasi posušijo...zvečer, ko so že itak vsi slani, pa operem glavo normalno?! Mal neumno vprašanje, ampak...saj nima kaj škodovat? Mislim, ko tko napišejo "pustite delovati eno minuto"...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#198 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 July 2006 - 05:12 PM

QUOTE(inchika)
Torej na morju Fructisovo masko lahko nanesem na lase dopoldne, je ne izperem (?!), pustim da se lasi posušijo...zvečer, ko so že itak vsi slani, pa operem glavo normalno?! Mal neumno vprašanje, ampak...saj nima kaj škodovat? Mislim, ko tko napišejo \"pustite delovati eno minuto\"...

verjetno je bilo mišljeno, da masko naneseš kake pol ure/eno uro pred umivanjem in si potem normalno umiješ lase s šamponom in osušiš. jasno, da si prej lase speri z vodo in sfrotiraj, da ne boš maske nanašala na lase polne vode in/ali soli. če širim krivo vero, naj me katera prosim popravi. wink.gif lahko pa probaš tut tvojo varianto, mislim, da kake blazne škode ne bi smelo bit.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#199 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 15 July 2006 - 05:24 PM

-supergirl- je tole vprašala, če bi lahko recimo to glis kur masko dala recimo na lase že popoldne, ko konča s kopanjem in jo spere zvečer, ko gre pod tuš, in ker je dobila pritrdilen odgovor, sm bla kar začudena, da nekatere to prakticirajo, ker meni mi na kraj pameti ne bi prišlo :scratch:
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#200 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 July 2006 - 05:28 PM

QUOTE(inchika)
-supergirl- je tole vprašala, če bi lahko recimo to glis kur masko dala recimo na lase že popoldne, ko konča s kopanjem in jo spere zvečer, ko gre pod tuš, in ker je dobila pritrdilen odgovor, sm bla kar začudena, da nekatere to prakticirajo, ker meni mi na kraj pameti ne bi prišlo :scratch:

to mi je popolnoma jasno, ti pa si sprašvala, če jo daš lahko gor že prej, preden se greš kopat v morje. al sm pa js kej narobe štekala. biggrin.gif sicer pa si komot masko kot do zdaj daješ na sfrotirane lase po šamponiranju, bo takisto v redu. samo res naj ne bodo lasje še mokri, ampak dobro ožeti in sfrotirani, da ni preveč vode na/v njih, ker potem nič maske ne vsrkajo.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users