Jump to content

Photo

Tamponi

• Please log in to reply
298 replies to this topic

#181 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 June 2007 - 09:57 PM

Kopaš in tuširaš se lahko s tamponom, samo ga moreš potem zamenjat (za tuširanje nisem sigurna če je treba). Noter maš lahko tampon do 8 ur menda, ampak verjetno ga boš mogla menjat že prej, boš vidla kolko časa ti rabi.
Vrvica se lahko strga, ampak mislim, da ni preveč pogosto to. Jst se tega blazno bojim sad.gif Moreš si ga pa potem izvlečt vn s prsti, pinceto... če ne gre, pa k zdravniku.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#182 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 June 2007 - 11:10 AM

Joj ne strašit smile.gif
Tampon zamenjaj recimo na 3 ure. Potem boš pa itak vidla, če bi ga lahko imela dlje ali ne. Odvisno je kako močno krvavitev imaš.
Vrvica se mi v življenju ni strgala, pa ne ravnam ekstra nežno s tamponom. Če se pa ful bojiš in opaziš, da tampon noče it gladko vn ga imej še nekaj časa. Ko se bo fanj prepojil ga boš brez težav potegnila vn.

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#183 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 30 June 2007 - 11:24 AM

Moji sestrični se je zgodilo, da se ji je vrvica strgala (imela je ful suho sluznico). Pač je šla ginekologu pa ji je mal pošprical (omrtvičil) in ji s pinceto ven potegnil. No biggie. Sicer pa sem probala strgat od viriane pa od OBja vrvico. Viriana se je strgala, OB pa ne (pa nisem tko švoh deklina).
  • 0

#184 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2007 - 12:27 PM

Jaz imam tudi strah pred tem da mi notr ostane, pa zmeri preden ga dam notr dobro pocukam za vrvico, da se prepričam če je uredu in če fejst drži laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2007 - 12:30 PM

Če tampon notri ostane, se ga po moje da ven vzet, če se malo bolj potrudiš... mislite, da ne? oops.gif

hmm.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#186 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 June 2007 - 12:42 PM

Seveda se ga da zagrabit tudi, če je brez vrvice. Enkrat mi je *zaradidoločenihzadev* zlezla not. Pa sem z malo truda zagrabla tampon in ga dobila vn.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#187 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 June 2007 - 12:49 PM

vse se da smile.gif jz ga pa zmer, preden grem pod tuš, ven dam, pa pol novga. pa nikol ga ponoč ne menjam.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#188 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 August 2007 - 07:46 PM

se gre lahko v morje kopat s tamponom?
  • 0

#189 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 August 2007 - 07:57 PM

Lahko greš, samo ga zamenjaj takoj po kopanju.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#190 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 08:56 PM

Baby,
kot je sonchika rekla, lahko brez problemov greš, jaz sem se že velikokrat kopala s tamponom. Pač, ko prideš iz vode, ga menjaš, pa je!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#191 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 02 August 2007 - 09:02 PM

Tamponi so zakon. Ko pomislim koliko časa sem živela v nevednosti in uporavljala vložke me zmrazi smile.gif
Kakšne negativne izkušnje imate z Viriana tamponi?
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#192 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 09:06 PM

Jaz sem jih enkrat sprobavala... premalo kompaktni, velikokrat se vatra nacefra, delujejo cheap (enako kot Tampax). Pri meni resnično Ob Pro Comfort nimajo konkurence ne od daleč, še manj na blizu.
  • 0

#193 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 02 August 2007 - 09:20 PM

Aha stekam. Pač kolikor denarja tolko muzike.. Ko se cufa tista vata je za bruhat. A mi lahko katera ki je pri volji razloži še samo kaj je fora s temi aplikatorji in v cem je razlika kot pri normalnih in kje jih lahko kupim. Ker jih nisem se nikjer opazila... :S
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#194 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 09:23 PM

Z aplikatorji (imajo jih Ob, Tampax) lahko zagotovo kupiš v Müllerju in DMu, najbrž tudi drugod (Špar, Mercator, Leclerc, Tuš, itd.). Fora s temi aplikatorji je v tem, da si tampon v nožnico potisneš z aplikatorjem in ne s prstom (kar utegne biti bolj higienično na kakšnih javnih skretih, ko si včasih ne moreš umiti rok pred menjavanjem tampona). Meni so rahlo nerodni za uporabo, ker nimam takega občutka, kot če si s prstom. Pa malo pobrskaj po tamponaških temah, smo že veliko pisale o tem! smile.gif
  • 0

#195 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 02 August 2007 - 09:29 PM

Jes pa nism mela nikol menze na morju. No letos pa sm jo dobila in sm se mogla prisilit da si dam tampon not. no se sm že poskušala parkrat sam ni pa ni šlo. Zaj pa sm se prisilla in ne menjam tamponov več za vložke NIKOL!!!Res hvalabogu da so izumli tampone smile.gif te z aplikatorjem pa se mi zdi da sm vidla danes v Dm-u in se se začela pred vsemi smejat na glas ko fukjena, kr so mi tak čudno zgledli da kr adijo biggrin.gif aja, rekle ste, da grejo laže not, tak da jih moram probat smile.gif heh. Meni gre tudi tampon lažje not če počepnem. Če dam nogo na školjko mi ni glih vrei filing no rolleyes.gif Jes ko sm se kopala z njim, si ga nism takoj menjala, ampak čez kake 2-3 ure in mi je prišlo malo prek sad.gif Pri tuširanju pa si ga nea takoj pol menjam in ni problemou smile.gif Ups...malo je dougo tole vse skup, se opravičujem če berete smile.gif hehe

Aja misla sm še prašat če je toti aplikator mehek al trd?misli se ga čuti kaj al je tak koda bi mela navadn tampon not?Pa pol maš aplikator skos not al se da kak ven al ka? biggrin.gif
  • 0

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 09:32 PM

Ne ne, z aplikatorjem si samo potisneš... nimaš ga notri. =)

• 0

#197 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 02 August 2007 - 09:34 PM

QUOTE(Jenna @ 2. 8. 2007 - 22:32) View Post

Ne ne, z aplikatorjem si samo potisneš... nimaš ga notri. =)

Ajaaa...Hvala ti! wink.gif
  • 0

#198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 09:38 PM

Np wink.gif

• 0

#199 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 August 2007 - 12:13 AM

hvala... zdej lahko grem brezskrbno na morje smile.gif
  • 0

#200 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 August 2007 - 07:15 AM

Jaz še vedno ne znam vstaviti tampona brez aplikatorja. No, znam že, samo kaj, ko je vse suho in se prej zmečka, preden ga spravim do tja, kamor je treba.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users