Jump to content

Photo

Oriflame

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#181 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2006 - 02:15 PM

na žalost ti ne znam povedat za sago, mam sicer tester, ampak težko rečem kako je obstojna.
  • 0

#182 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 February 2006 - 04:35 PM

Sago sem si kupila, in moram reči, da je kar obstojna, bolj kot ostale Oriflame toaletne vode. Pred 6 urami sem se našpricala, pa še sedaj pulover lepo diši.
  • 0

#183 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 03 February 2006 - 04:44 PM

irena a res? koliko so ti pa ostali oriflame parfumcki obstojni?
  • 0

#184 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 03 February 2006 - 06:01 PM

QUOTE(Chandra)
meni Fire tudi ful diši, samo me malo živcira, ker je tak neobstojen, se mi zdi da so še oni Sun, Moon in Eclipse bolj obstojni sad.gif

Ja, res je neobstojen. Čeprav drgač pa v prvih minutah se mi pa zdi, da ma fulll močen vonj. Sam da men uni trije smrdijo. (pa sem mela vse v istem času nekak, in so mi na začetk kr ok dišal, po parkratni uporabi so se mi pa vsi trije zagravžal. Ne vem zakaj.) Drgač pa mi od Oriflama diši sam še Lucia. zelen Aromacare in Nomadic zanjo. Ostali pa ne (sploh ne une fresh cologne, Freya, Elvie, Divine...brrr).
  • 0

#185 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2006 - 08:26 PM

saj veš vsakemu svoje, zato pa je tolk parfumov, da vsak najde vonj, ki mu ugaja wink.gif

super Irena, hvala za info.
  • 0

#186 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 February 2006 - 11:40 AM

Moram pohvalit Oriflame glosse v kocki ... tiste, k jih lahko na ključe obesiš, neka imitacija Diorjevih so. Na eni strani je barven gloss, na drugi pa brezbarven s pisanimi drobnimi bleščicami.

Zadeva izgleda meni ful lepo, odtenki so pa božanski (imam vse tri) ... Crush (temno vijolična), Flirt (temno rdeča) in Tease (pudingasto roza). So polprekrivni in ustnice rahlo obarvajo, poleg tega dajo res lep moker videz, so ful prijetne teksture, se z lahkoto mažejo, so tudi dokaj obstojni, meni delujejo vlažilni. Aja pa popolnoma nič se ne lepijo ... niti malo.

Je sicer mal smotano, ker je treba zadevo zajemat s prsti, ampak to odtehta lepa embalaža.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#187 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 04 February 2006 - 01:02 PM

Ravno tega bom zdaj naročila. Sem se tkoj zagledala vanj. Dilema, drgač-kater oddtenek je najmanj in kater najbolj opazen?
  • 0

#188 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 01:05 PM

Noben ni fejst opazen, so bolj sheer barve. Je pa najmanj opazen ta pudingasto roza Tease ... krasna barva mi je, v bistvu poudari naravno barvo ustnic, ampak na tak poseben način ... delujejo ustnice zelo sexy. wink.gif Ti lahko povem, da sem bila včeraj zvečer namazana s tem odtenkom in mi kolega pristavi 'matr maš dobre žnable'. biggrin.gif Najtemnejši je pa Crush (temno vijoličast) ampak ni tisto ful ... ker so barve daleč od polnoprekrivnih ...v bistvu pustijo samo sled odtenka, je pa tudi odvisno od debeline 'premaza' na ustnicah.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#189 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 04 February 2006 - 01:07 PM

UF, kako že laufam kupit to zadevo biggrin.gif
  • 0

#190 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 01:08 PM

Kter odtenek boš pa vzela?
  • 0

#191 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 04 February 2006 - 01:10 PM

tega roza, k ga tk hvališ biggrin.gif Pa tut ker ponavad vedn kupujem roza - bež lip glosse. Pa verjetn vijolčnga za sestrco. Ful je lepa pakunga, zato me je prevzel.
  • 0

#192 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 01:12 PM

Estera jaz ti bolj priporočam nakup rdečega, ne vijoličnega ... meni ta vijola malo tko hecno izpade na ustnicah. Si že kdaj spila ful dost temnega vina in si mela potem po njem vijolične ustnice? biggrin.gif No, tko izpade! biggrin.gif Ne sej v bistvu ni slaba barva, moji mami je ful všeč, samo men se zdi temno rdeča lepša.
  • 0

#193 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 04 February 2006 - 01:15 PM

Ne, nisem še spila ful rdečga vina. biggrin.gif Ok, ti bom verjela, pol pa temn rdečo. Ta odtenek je itk za sestro. Ona ma full lepe ustnce, lepših v živ še na nbeni ženski nisem vidla. Prave oblike, velikosti, naravno obrobljene, pa še ful temne barve. Tk, da njej se vsak lip gloss al pa šminka, še tk prozorna pozna super. No, poročam, k dobim.
  • 0

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 01:17 PM

QUOTE(Estera)
Ne, nisem še spila ful rdečga vina. biggrin.gif

Js tud ne! IPB Image IPB Image
  • 0

#195 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32299 posts

Posted 04 February 2006 - 02:33 PM

S sestro si bova zdej Sago naročili, obe eno za probat.
  • 0

#196 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 04 February 2006 - 03:28 PM

A je kera že sprobala maskaro od Giordani Gold pa kaka se ji zdi, A je za kupt.
A nimajo ti glosi u kockah ful velkih bleščic v drugi polovici, saj tko se zdi na sliki?
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#197 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 03:31 PM

Jaz jo imam, sem jo včeraj dobila. biggrin.gif Meni je total zanič, morš it 100X čez trepalnice, da je kej efekta.
  • 0

#198 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 04 February 2006 - 03:34 PM

Bleščice v glosih so kar velike.
  • 0

#199 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 04 February 2006 - 05:23 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz jo imam, sem jo včeraj dobila. biggrin.gif Meni je total zanič, morš it 100X čez trepalnice, da je kej efekta.

Jap, res je, ful se slabo pozna sad.gif Raje nabavi 500%volume, zdaj v februarju in marcu je v mini katalogu na voljo kompletek maskara+seeing is believing mini kremca(10ml) za 990 sit

https://si.secure.or...410402371-1.pdf

evo katalogec, če bo katero zanimalo wink.gif
  • 0

#200 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 05:25 PM

ja tale mini katalogec je kar luskan (se posebej novi blusherji in sencke) ce katera zeli izdelke po clanski ceni (23%manj kot v katalogu) mi naj p'a sporoci!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users