Kreme proti celulitu
Posted 08 April 2006 - 03:45 PM
Posted 08 April 2006 - 03:50 PM
Pa še za tale Vichijec Lipocure sem nekje prebrala, da ima alkohol na 2. mestu, pa če bi ga vseen kupila, a je to fuuuul slabo za kožo? Sem pa brala na njihovi strani, da ima prejšnji Liposyn eno sestavino Adrenalise notr in da je za oblikovanje postave in izgubljanje centimetrov, ta ta nov Lipocure ima pa poleg te Adrenalise učinkovine še mangan notr, ki je prav proti celulitu. Kao.

A bo katera kaj odgovorila?

Alkohol na drugem mestu je definitivno slabo za kožo, bi rekla.
Če pač hočeš za vsako ceno probat in ti ni škoda dat 6k za 100ml ene kremce, za katero ne veš, kakšen bo rezultat, pol kupi, ne vem.
Jst imam pač izkušnje, da si lahko izgled kože polepšaš tudi s trikrat cenejšimi kremami in losjoni (količinsko jih je 2x več v embalaži), ki so po sestavinah mnogo boljši za kožo.
Odloči se sama.
Posted 08 April 2006 - 04:04 PM

Posted 08 April 2006 - 08:41 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 April 2006 - 08:05 AM
Jah jaz zelo težko pijem samo vodo - mora imeti okus. Po npr. Zali Life in Harmony me pa želodec boli.
Posted 09 April 2006 - 12:06 PM
Odloči se sama.
Katere so te kreme oz. losjoni? Daj naštej! Hvala!
Posted 09 April 2006 - 12:10 PM
Avon SSS losjon za učvrstitev kože, 250ml, okrog 800 sit,
Bionsen gel proti celulitu v super embalaži za masažo, okrog 2k,
L'Oreal v zeleni tubi (imena se ne spomnim), tudi malo čez 2000 sit...
Bo dovolj?
Posted 09 April 2006 - 12:14 PM
A mogoče ti veš, kar sem že prej spraševala v čem je razlika med cimet in cekropijo gelom od Afrodite (če sta obe za celulit)?
Posted 09 April 2006 - 12:19 PM
Ta moja cekropia ima hladilni učinek, meni ful paše, ker kožo malo hladi po nanosu, nekatere imajo pa drugače topel učinek.
Posted 09 April 2006 - 02:10 PM
A mogoče ti veš, kar sem že prej spraševala v čem je razlika med cimet in cekropijo gelom od Afrodite (če sta obe za celulit)?
Razlika je v tem, da je Cimetov gel primernejši za mehek celulit, Cekropija pa pride v poštev pri kompaktnemu celulitu. Cimet je kao bolj za učvrščevanje kože.
Posted 09 April 2006 - 04:36 PM
Razlika je v tem, da je Cimetov gel primernejši za mehek celulit, Cekropija pa pride v poštev pri kompaktnemu celulitu. Cimet je kao bolj za učvrščevanje kože.
ja res je... jst sem enkrat brala une nalepke zadi in pri cimetu sploh ne omenja celulita (se mi zdi)

Posted 09 April 2006 - 09:22 PM
-Cimet gel: za napenjanje kože in oblikovanje telesa (za odpravljanje mehkega celulita)
-Cekropija gel: razgradnja maščobnih celic in oblikovanje telesa (za odpravljanje kompaktnega celulita)
-Krema proti celulitu Gvarana (NOVO!): odvajanje odpadnih snovi
-Losijon proti celulitu Centela(NOVO!): učvrstitev in zatezanje
Pa sem prebrala tudi, da je v cimet gelu neka nova formula. Zdaj pa še vprašanja:
- a je katera že sprobala ta novi dve zadevi: kremo Gvarana in losijon Centela?
- Marmelada si imela prav glede mehkega in kompaktnega celulita (da je cimet za prvega, cekropija pa za drugega), ampak jaz sem že pozabila, kaj je razlika med mehkim in kompaktnim celulitom? Kako vem, katerga imam jaz?
- v reklami je pisalo, da priporočajo tri tedne uporabo vseh njihovih Body slim proizvodov (vse zgoraj našteto + hlačne nogavice + piling gel), kako potem sploh to uporabljaš (a en gel zjutraj, drugega zvečer, drugi dan spet druga dva...)? Po 3 tednih pa ta novi 2 zadevi vsak dan, cimet in cekropija gel pa občasno. Katera formula je potem "močnejša": v teh 2 novih zadevah, ki jih moraš uporabljat non stop vsak dan ali v gelih, ki jih uporabljaš občasno?
Sori če sem mal skomplicirala in hvala za odgovore!
Posted 26 April 2006 - 06:52 AM
Ta Nivea naj bi bila kar ok....ima katera že izkušnje s tem???
Hvala...........
Posted 26 April 2006 - 09:20 AM
Da bi se pa (po Afroditinih nasvetih) dvakrat dnevno tuširala z njihovim tuš gelom, se 4X na dan mazala s kremami in masirala po pol ure vsakič; potem pa še cel dan nosila masažne hlače - NO CAN GO!
Res je, da se tekstura kože izboljša, če jo primerno neguješ. Meni je zelo všeč Nivein Masažni tuš gel (taka embalaža, ki ima masažne ''izrastke'') in ko ti ga zmanjka si lahko v embalažo naliješ svoj najljubši tuš gel. Super!
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 April 2006 - 03:25 PM
Posted 26 April 2006 - 03:42 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 April 2006 - 04:06 PM
Posted 26 April 2006 - 05:54 PM

Posted 26 April 2006 - 07:17 PM

ja sej glih to... sej proizvodi so čist kul... sam tist postopek ki "naj bi ga" upoštevali je pa res tak, da moraš bit doma (brez službe in dela) pa samo za telo skrbet... to nej Melania Knaus dela, k nima šihta, pa je njen šiht bit lepa za moža.
Včasih imam filing, da naložijo cel ta neizvedljiv postopek zato, da se folk ne pritoži zaradi slabših rezultatov kot jih obljubljajo, ker je razlog "kao" da nisi sledil celotnemu postopku

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users