Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#181 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2006 - 03:45 PM

Jaz sem ga dobila v Tuš drogeriji lani. Zdaj proti poletju se ga bo pa dobilo povsod. cena pa je okoli 1500 SIT za eno tubo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#182 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 08 April 2006 - 03:50 PM

QUOTE(metuljček)
QUOTE(metuljček)
Mene pa zanima v čem je razlika med cekropijo in cimet gelom od Afrodite? Mislim, a je razlika v kaki bistveni sestvaini?

Pa še za tale Vichijec Lipocure sem nekje prebrala, da ima alkohol na 2. mestu, pa če bi ga vseen kupila, a je to fuuuul slabo za kožo? Sem pa brala na njihovi strani, da ima prejšnji Liposyn eno sestavino Adrenalise notr in da je za oblikovanje postave in izgubljanje centimetrov, ta ta nov Lipocure ima pa poleg te Adrenalise učinkovine še mangan notr, ki je prav proti celulitu. Kao. wink.gif

A bo katera kaj odgovorila? laugh.gif

Alkohol na drugem mestu je definitivno slabo za kožo, bi rekla.
Če pač hočeš za vsako ceno probat in ti ni škoda dat 6k za 100ml ene kremce, za katero ne veš, kakšen bo rezultat, pol kupi, ne vem.

Jst imam pač izkušnje, da si lahko izgled kože polepšaš tudi s trikrat cenejšimi kremami in losjoni (količinsko jih je 2x več v embalaži), ki so po sestavinah mnogo boljši za kožo.
Odloči se sama.
  • 0

#183 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 08 April 2006 - 04:04 PM

Bolje en kvaliteten losjon in vredu masaža bo učinek isti. Pa tak losjon recimo stane 800, razne anticelulitne stvari pa nekajkrat več. Brezveze. Če je alkohol na začetku, pa še toliko bolj. Ta nov Vichyjev gel ga ima na 2. mestu, obup, ne vem kaj proizvajalci mislijo. In potem ta špirit še drago prodajajo. rolleyes.gif
  • 0

#184 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 April 2006 - 08:41 PM

Sam verja,tud če je pikica razredčenega sirupa notr to ni več čiščenje tehttp://www.lepa-si.com/forum/posting.php?mode=quote&p=141172lesa,k je potrebno za odpravljanje celulita
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#185 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 09 April 2006 - 08:05 AM

QUOTE(rea)
Sam verja,tud če je pikica razredčenega sirupa notr to ni več čiščenje tehttp://www.lepa-si.com/forum/posting.php?mode=quote&p=141172lesa,k je potrebno za odpravljanje celulita

Jah jaz zelo težko pijem samo vodo - mora imeti okus. Po npr. Zali Life in Harmony me pa želodec boli.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#186 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 09 April 2006 - 12:06 PM

QUOTE(_M_)
Jst imam pač izkušnje, da si lahko izgled kože polepšaš tudi s trikrat cenejšimi kremami in losjoni (količinsko jih je 2x več v embalaži), ki so po sestavinah mnogo boljši za kožo.
Odloči se sama.

Katere so te kreme oz. losjoni? Daj naštej! Hvala!
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#187 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 09 April 2006 - 12:10 PM

Afodita cimet ali cekropia, 150-200 ml za dobrega jurja in pol,
Avon SSS losjon za učvrstitev kože, 250ml, okrog 800 sit,
Bionsen gel proti celulitu v super embalaži za masažo, okrog 2k,
L'Oreal v zeleni tubi (imena se ne spomnim), tudi malo čez 2000 sit...

Bo dovolj?
  • 0

#188 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 09 April 2006 - 12:14 PM

Ja super, hvala ti M!

A mogoče ti veš, kar sem že prej spraševala v čem je razlika med cimet in cekropijo gelom od Afrodite (če sta obe za celulit)?
  • 0

#189 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 09 April 2006 - 12:19 PM

Ej, enkrat je že bilo govora, mislim, da je razlika le v eni ali dveh sestavinah, pa v vonju, haha, nevem, malo pobrskaj z iskalnikom po temi sestavine
Ta moja cekropia ima hladilni učinek, meni ful paše, ker kožo malo hladi po nanosu, nekatere imajo pa drugače topel učinek.
  • 0

#190 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 09 April 2006 - 02:10 PM

QUOTE(metuljček)
Ja super, hvala ti M!

A mogoče ti veš, kar sem že prej spraševala v čem je razlika med cimet in cekropijo gelom od Afrodite (če sta obe za celulit)?

Razlika je v tem, da je Cimetov gel primernejši za mehek celulit, Cekropija pa pride v poštev pri kompaktnemu celulitu. Cimet je kao bolj za učvrščevanje kože.
  • 0

#191 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 09 April 2006 - 04:36 PM

QUOTE(Marmelada)
QUOTE(metuljček)
Ja super, hvala ti M!

Razlika je v tem, da je Cimetov gel primernejši za mehek celulit, Cekropija pa pride v poštev pri kompaktnemu celulitu. Cimet je kao bolj za učvrščevanje kože.

ja res je... jst sem enkrat brala une nalepke zadi in pri cimetu sploh ne omenja celulita (se mi zdi)
  • 0
Posted Image

#192 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 09 April 2006 - 09:22 PM

Ej, sem ravno v zadnji Evi videla reklamo od Afrodite in mi je malo bolj jasno:

-Cimet gel: za napenjanje kože in oblikovanje telesa (za odpravljanje mehkega celulita)
-Cekropija gel: razgradnja maščobnih celic in oblikovanje telesa (za odpravljanje kompaktnega celulita)
-Krema proti celulitu Gvarana (NOVO!): odvajanje odpadnih snovi
-Losijon proti celulitu Centela(NOVO!): učvrstitev in zatezanje

Pa sem prebrala tudi, da je v cimet gelu neka nova formula. Zdaj pa še vprašanja:
- a je katera že sprobala ta novi dve zadevi: kremo Gvarana in losijon Centela?
- Marmelada si imela prav glede mehkega in kompaktnega celulita (da je cimet za prvega, cekropija pa za drugega), ampak jaz sem že pozabila, kaj je razlika med mehkim in kompaktnim celulitom? Kako vem, katerga imam jaz?
- v reklami je pisalo, da priporočajo tri tedne uporabo vseh njihovih Body slim proizvodov (vse zgoraj našteto + hlačne nogavice + piling gel), kako potem sploh to uporabljaš (a en gel zjutraj, drugega zvečer, drugi dan spet druga dva...)? Po 3 tednih pa ta novi 2 zadevi vsak dan, cimet in cekropija gel pa občasno. Katera formula je potem "močnejša": v teh 2 novih zadevah, ki jih moraš uporabljat non stop vsak dan ali v gelih, ki jih uporabljaš občasno?

Sori če sem mal skomplicirala in hvala za odgovore!
  • 0

#193 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 09 April 2006 - 10:06 PM

A uporablja katera anticelulitno kremo od Barbare Bort?

IPB Image
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#194 Chianti

Chianti

sramežljivec

• Člani
  • 60 posts

Posted 26 April 2006 - 06:52 AM

NUJNO......bi potrebovala nekoga ki mi najde sestavine od nove zadeve od Nivee-Good-bye cellulit in od Schellerja, ki ima tudi neko zadevo za celulit.

Ta Nivea naj bi bila kar ok....ima katera že izkušnje s tem???

Hvala...........
  • 0

#195 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 April 2006 - 09:20 AM

Po vseh preizkušenih kremah, losijonih in podobnih mažah proti celulitu lahko rečem le to, da nič ne pomaga.
Da bi se pa (po Afroditinih nasvetih) dvakrat dnevno tuširala z njihovim tuš gelom, se 4X na dan mazala s kremami in masirala po pol ure vsakič; potem pa še cel dan nosila masažne hlače - NO CAN GO!

Res je, da se tekstura kože izboljša, če jo primerno neguješ. Meni je zelo všeč Nivein Masažni tuš gel (taka embalaža, ki ima masažne ''izrastke'') in ko ti ga zmanjka si lahko v embalažo naliješ svoj najljubši tuš gel. Super!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#196 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 26 April 2006 - 03:25 PM

sam ta afrodita pa res pretirava. kot da si nimaš nič drugega za počet celi dan.no vsaj jaz se nebi mazala z 7 losijoni pa kremami...
  • 0

#197 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 April 2006 - 03:42 PM

Ma ja, Afrodita ima enih 7 različnih preparatov in pripomočkov in če jih ne uporabljaš vseh, redno in točno po navodilih, pol pač ostaneš zamaščen primerek s pomarančami namesto ritnic.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#198 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 26 April 2006 - 04:06 PM

Men se zdi pa Afrodita kr o.k.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#199 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 26 April 2006 - 05:54 PM

ja saj ste jo res že pohvalile, pa tudi jaz si v nasrednjih dneh grem po gel s cekropijo. Ampak sem vidla v eni reviji reklamo od afrodite, kjer je pisalo da bi naj uporabljaje veliko proizvodov+ tiste hlače. v glavnem pretiravanje. smile.gif
  • 0

#200 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 April 2006 - 07:17 PM

QUOTE(malička)
ja saj ste jo res že pohvalile, pa tudi jaz si v nasrednjih dneh grem po gel s cekropijo. Ampak sem vidla v eni reviji reklamo od afrodite, kjer je pisalo da bi naj uporabljaje veliko proizvodov+ tiste hlače. v glavnem pretiravanje. smile.gif

ja sej glih to... sej proizvodi so čist kul... sam tist postopek ki "naj bi ga" upoštevali je pa res tak, da moraš bit doma (brez službe in dela) pa samo za telo skrbet... to nej Melania Knaus dela, k nima šihta, pa je njen šiht bit lepa za moža.

Včasih imam filing, da naložijo cel ta neizvedljiv postopek zato, da se folk ne pritoži zaradi slabših rezultatov kot jih obljubljajo, ker je razlog "kao" da nisi sledil celotnemu postopku IPB Image

• 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users