Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#181 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2006 - 02:03 PM

Jest jo bom dons tut oštrglala, da bo gladka ko dojenčkova ritka. z britvico seveda biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#182 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 21 January 2006 - 02:16 PM

js sm pa en kompromis nardila, 50:50. uh, je blo lustn (jauč tongue.gif)
  • 0

#183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 January 2006 - 02:59 PM

Jst sm pa učeri kupla Veet trakce z voskom, pa probala dons na pajskah, pa je ful minimaln efekt (ok, nism še lih spretna s temi stvarmi, verjetn je tud tle vzrok), na bikini liniji je pa kr fajn, pa proti pričakovanjem tm tud manj boli ermm.gif: . Boljš k britvica zihr.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2006 - 04:21 PM

QUOTE(rea)
ne,pa sj jenna nč mi ni čudn da boš mela brazilsko biggrin.gif sam čudn mi je,da si boš šla z depilatorjm delat!k ti bo ščegija spull biggrin.gif

Jao no. Cel cajt govorim, da si striktno med nogami NE BOM šla z depilatorjem (ravno zaradi tega, da mi česa ne priščipne) in zatorej sprašujem po teh trakcih, ti pa zaj, da si bom šla z depilatorjem. Nepoboljšljiva. si. IPB Image

Drugače pa, koliko jih ostane na brazilski - te bejbe, s katerimi sem govorila, VSE. Ker so rekle, da je razlika ogromna. Prašičje boli prvič. Pol maš kaka 2 tedna mir. Pol ti jih pa tako skoraj pol manj dlačic zraste, kar je že zanemarljivo in si komot to spet populiš in tako naprej.

crna, pod pazduho si komot greš z depilatorjem - za pod pazduho mi je v bistvu najbolj fajn depilator, ker ni onih glupih pikic še isti dan, ko se pobriješ..... ne srbi...... pa še itak mir maš lep čas.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2006 - 04:22 PM

QUOTE(xsoncekx)
ok, ni smesn ... ermm.gif

Ni smešno, ne!!! Če mi ščegija priščipne..... pa saj mi za živeti več ni!!! biggrin.gif:D:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#186 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 January 2006 - 04:29 PM

Jst pa skoz bolj razmišljam, da bi šla kar do kozmetičarke. Pa pač potrpiš tiste par minutk, saj za tist prvič. Sej pol, če jih je pa v naslednje manj, bi se pa mogoče že sama pomatrala. biggrin.gif Pa sej sploh ne boli tolk, saj ta bikini predel (to že nekak gre z depilatorjem). Se mi zdi, da po nogah še bolj boli.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#187 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 January 2006 - 10:36 PM

QUOTE(Jenna)

crna, pod pazduho si komot greš z depilatorjem - za pod pazduho mi je v bistvu najbolj fajn depilator, ker ni onih glupih pikic še isti dan, ko se pobriješ..... ne srbi...... pa še itak mir maš lep čas.

Hmmm... Sm za poskus par kucin s pinceto snela in ni blo prijetn. Prov bom poskusla še enkrat... Z depilatorjem... Ker vosek mi ni skor nč dol pobrau (boli pa niti ne).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#188 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 21 January 2006 - 10:39 PM

Jenna : [b]Kaksn je tvoj depilator?
slepota tongue.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#189 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 21 January 2006 - 11:02 PM

QUOTE(vanja)
A se v tem salonu Beauty Neja izvaja resnicno brazilska depilacija (kar pomeni da ti odstranijo dlacice povsod, tudi okrog anusa), al je to samo malo bolj celovita varianta bikini depilacije?

kozmetičarka.... sanjski poklic

depiliraš dlake okol češplje in ritne luknje IPB Image

• 0
Posted Image

#190 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 January 2006 - 11:08 PM

Auč, jst pa tam dol ne upam z depilatorjem... ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#191 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 21 January 2006 - 11:24 PM

men se pa zdi da že nasplošno depilator nč ne nrdi morš it 3x čez eno točko da tm nimaš več dlak!!
da bi šla ša 3x čez hribček ruvat?? blink.gif
ne ne grem raj pokosit!! biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#192 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 21 January 2006 - 11:28 PM

men je pa kul, da se pobarvam dol... tko skor na blond, da pol res zgleda kot da imam naravno barvo las, pa še kocine se ful ne vidjo biggrin.gif

Je pa res, da zdej mal bolj resno razmišljam, da bi probala depilacijo "po brazilsko", čeprov je lubi reku, da ni pedofil pa da mu je kul frizurca tko kot jo imam IPB Image

si pa drugač tud sama rada depiliram bikini linijo, tko da res bolj mal ostane, pa je fino ker imaš pol mir neki časa
biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2006 - 11:42 PM

[quote=Tanjci]čeprov je lubi reku, da ni pedofil pa da mu je kul frizurca tko kot jo imam
Omfg, to je njegov argument, zakaj ne mara v nulo pobrite/zdepilirane češplje? Se pravi, da vsi tisti, kateri prefirirajo v nulo pobrito, so potencialno pedofili?
  • 0

#194 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 21 January 2006 - 11:51 PM

[quote=Jenna][quote=Tanjci]čeprov je lubi reku, da ni pedofil pa da mu je kul frizurca tko kot jo imam
Omfg, to je njegov argument, zakaj ne mara v nulo pobrite/zdepilirane češplje? Se pravi, da vsi tisti, kateri prefirirajo v nulo pobrito, so potencialno pedofili?[/quote]
ej Jennika... stvar je bla bolj ko ne v hecu biggrin.gif

mah on je sam tko ful prijazen, pa prav da mu je že zdej kul, valda ne bi mel nč proti... se nikol ne bran kakšnih novosti 8)

• 0
Posted Image

#195 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 January 2006 - 01:28 AM

Jaz sem se pa končno naročla za depilacijo. Sem rekla, da od vratu dol nočem nobene dlake več. Tak da me v torek čaka ura in pol mučenja, pa to celo ob 9h zjutraj!!! ermm.gif

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).
  • 0

#196 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 22 January 2006 - 10:41 AM

QUOTE(Michelle)
Jaz sem se pa končno naročla za depilacijo. Sem rekla, da od vratu dol nočem nobene dlake več. Tak da me v torek čaka ura in pol mučenja, pa to celo ob 9h zjutraj!!! ermm.gif

na brazilsko greš al kaj ? huh.. da te bo čimmanj bolelo wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#197 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 22 January 2006 - 11:46 AM

sporoci, kako je blo ( biggrin.gif ermm.gif revca.)
  • 0

#198 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 22 January 2006 - 02:13 PM

QUOTE(Michelle)

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).

ej sočustvujem s tabo...
drugač pa tud jst ful ne maram kocin IPB Image najbolj srečna sem, ko sem na sveže zdepilirana in pobrita IPB Image

• 0
Posted Image

#199 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 22 January 2006 - 02:20 PM

[quote=Tanjci][quote=Michelle]Jaz sem se pa končno naročla za depilacijo. Sem rekla, da od vratu dol nočem nobene dlake več. Tak da me v torek čaka ura in pol mučenja, pa to celo ob 9h zjutraj!!! ermm.gif

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).[/quote]
ej sočustvujem s tabo...
drugač pa tud jst ful ne maram kocin IPB Image najbolj srečna sem, ko sem na sveže zdepilirana in pobrita IPB Image

ja jaz tut čist happy ko mam pobrite nogice pa so gladke
sm mene pa včasih noge fuuuuuuuuuuuuuul srbijo po britju ,al pa sploh pol ko pridejo ponovno v stik z vopdo ko so dlakce že mal zrastle
a se keri sanja zakaj??

k drgač zgledam takrat tak k bi mela bolhe oops.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#200 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 22 January 2006 - 02:24 PM

QUOTE(hudička)
k drgač zgledam takrat tak k bi mela bolhe oops.gif

IPB Image

jah jst si jih depiliram... v bistvu si gog niti enkrat v življenju nisem pobrila, ampak si jih skoz depiliram in imam res tko že bl mal dlak (po mečih skor nč) biggrin.gif

• 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users