britje tam dol
Posted 21 January 2006 - 02:03 PM

Posted 21 January 2006 - 02:16 PM

Posted 21 January 2006 - 02:59 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 January 2006 - 04:21 PM

Jao no. Cel cajt govorim, da si striktno med nogami NE BOM šla z depilatorjem (ravno zaradi tega, da mi česa ne priščipne) in zatorej sprašujem po teh trakcih, ti pa zaj, da si bom šla z depilatorjem. Nepoboljšljiva. si.

Drugače pa, koliko jih ostane na brazilski - te bejbe, s katerimi sem govorila, VSE. Ker so rekle, da je razlika ogromna. Prašičje boli prvič. Pol maš kaka 2 tedna mir. Pol ti jih pa tako skoraj pol manj dlačic zraste, kar je že zanemarljivo in si komot to spet populiš in tako naprej.
crna, pod pazduho si komot greš z depilatorjem - za pod pazduho mi je v bistvu najbolj fajn depilator, ker ni onih glupih pikic še isti dan, ko se pobriješ..... ne srbi...... pa še itak mir maš lep čas.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 January 2006 - 04:22 PM

Ni smešno, ne!!! Če mi ščegija priščipne..... pa saj mi za živeti več ni!!!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 January 2006 - 04:29 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 21 January 2006 - 10:36 PM
crna, pod pazduho si komot greš z depilatorjem - za pod pazduho mi je v bistvu najbolj fajn depilator, ker ni onih glupih pikic še isti dan, ko se pobriješ..... ne srbi...... pa še itak mir maš lep čas.
Hmmm... Sm za poskus par kucin s pinceto snela in ni blo prijetn. Prov bom poskusla še enkrat... Z depilatorjem... Ker vosek mi ni skor nč dol pobrau (boli pa niti ne).
vuelvo a vos,
Posted 21 January 2006 - 10:39 PM
slepota

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 21 January 2006 - 11:02 PM
kozmetičarka.... sanjski poklic
depiliraš dlake okol češplje in ritne luknje

Posted 21 January 2006 - 11:08 PM

vuelvo a vos,
Posted 21 January 2006 - 11:24 PM
da bi šla ša 3x čez hribček ruvat??

ne ne grem raj pokosit!!

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 21 January 2006 - 11:28 PM

Je pa res, da zdej mal bolj resno razmišljam, da bi probala depilacijo "po brazilsko", čeprov je lubi reku, da ni pedofil pa da mu je kul frizurca tko kot jo imam

si pa drugač tud sama rada depiliram bikini linijo, tko da res bolj mal ostane, pa je fino ker imaš pol mir neki časa

Posted 21 January 2006 - 11:42 PM
Omfg, to je njegov argument, zakaj ne mara v nulo pobrite/zdepilirane češplje? Se pravi, da vsi tisti, kateri prefirirajo v nulo pobrito, so potencialno pedofili?
Posted 21 January 2006 - 11:51 PM
Omfg, to je njegov argument, zakaj ne mara v nulo pobrite/zdepilirane češplje? Se pravi, da vsi tisti, kateri prefirirajo v nulo pobrito, so potencialno pedofili?[/quote]
ej Jennika... stvar je bla bolj ko ne v hecu

mah on je sam tko ful prijazen, pa prav da mu je že zdej kul, valda ne bi mel nč proti... se nikol ne bran kakšnih novosti 8)

Posted 22 January 2006 - 01:28 AM

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).
Posted 22 January 2006 - 10:41 AM

na brazilsko greš al kaj ? huh.. da te bo čimmanj bolelo

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 22 January 2006 - 11:46 AM

Posted 22 January 2006 - 02:13 PM

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).
ej sočustvujem s tabo...
drugač pa tud jst ful ne maram kocin

Posted 22 January 2006 - 02:20 PM

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).[/quote]
ej sočustvujem s tabo...
drugač pa tud jst ful ne maram kocin

ja jaz tut čist happy ko mam pobrite nogice pa so gladke
sm mene pa včasih noge fuuuuuuuuuuuuuul srbijo po britju ,al pa sploh pol ko pridejo ponovno v stik z vopdo ko so dlakce že mal zrastle
a se keri sanja zakaj??
k drgač zgledam takrat tak k bi mela bolhe

Posted 22 January 2006 - 02:24 PM

jah jst si jih depiliram... v bistvu si gog niti enkrat v življenju nisem pobrila, ampak si jih skoz depiliram in imam res tko že bl mal dlak (po mečih skor nč)

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users