Jump to content

Photo

Indeks telesne mase, idealna telesna teža

• Please log in to reply
419 replies to this topic

#181 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27573 posts

Posted 21 May 2006 - 06:56 PM

vem pa ker si eno stran nazaj napisala biggrin.gif

sej js mam kdaj ogromn apetit pa se ne morm prsilt na mojih 2000 kalorij ermm.gif
  • 0

#182 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 May 2006 - 07:12 PM

QUOTE(Jinadaze)

To je sigurno relativno-če gledaš iz vidika,koliko kalorij ima npr. meso ali pa kakšna sladkarija.Ni primerjave (in ne mislim rečt,da ješ samo sladkarije,hehe).
Mesa pri kosilu pojem...100dag piščanca recimo,največ.
Recimo ajdovih testenin pa pribl. 60 dag. +Solata,zelena seveda. 8)  :shock: Njam... tongue.gif

Ja ja itak, se strinjam. Jaz sem to rekla bolj tako, količinsko kar si ti napisala se mi to ni zdelo oz. se mi ne zdi stradanje. Tudi kot vidim imaš urejeno, štiri, pet obrokov na dan in to je uredu. glede količine pri enem obroku pa ti jaz nebi znala povedat koliko, ker ne tehtam, občutka za to pa tudi nimam ravno biggrin.gif
drugače se pa tudi jaz že nekako od zmeraj "borim s premalo kilogrami"... če bi se temu lahko tako reklo biggrin.gif
  • 0

#183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 22 May 2006 - 04:07 PM

Ja,imam poštimano glede števila obrokov,edino brez hrane (razen jabučka za malco) sem med tednom ene 20 ur približno-od večerje do kosila.Samo nisem res čisto nič lačna,ker se mi je želodec tko skrčil. 8) biggrin.gif
Sicer sem pa jaz prej vedno mela probleme s preveč kilami-4 leta nazaj sem mela 35 kg več,še lani pa kakih 22. ermm.gif Pa zmeraj sem bla zlo močna,pa še konstitucijo mam tako. mad.gif
Grem iz ene skrajnosti v drugo. ermm.gif rolleyes.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#184 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15291 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 June 2006 - 08:08 PM

Nekaj me zanima; kaj pa koža? tako hitro hujšanje in nihanje iz ene skrajnosti v drugo, se to kej pozna?(curiosity:))
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#185 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 June 2006 - 08:47 PM

Če ne druga - strije. ermm.gif
  • 0

#186 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15291 posts

Posted 02 June 2006 - 08:57 PM

No sej to, ja?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#187 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 02 June 2006 - 09:22 PM

Strije mam edino od takrat, ko sem se tko zredila. Zdaj jih nisem nič dobila, tiste se pa ne poznajo skor nič.To bi se bolj poznalo na koži, če bi bla starejša.
  • 0

― V. Van Gogh

#188 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 June 2006 - 09:23 PM

Jaz pa jih mam na boku, ker sem zrastla FUL hitro ...
  • 0

#189 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 02 June 2006 - 09:30 PM

Tut jaz jih mam tam, ja. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#190 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 June 2006 - 09:31 PM

Ej samo celulita pa nimam. Pa se tut zarad strij ne sekiram. 8)
  • 0

#191 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 03 June 2006 - 08:53 PM

Je še dost čada, da ga dobiš. :la: biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#192 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15291 posts

Posted 03 June 2006 - 09:12 PM

Grozna si. biggrin.gif
  • 0

#193 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 04 June 2006 - 03:42 PM

QUOTE(pupa)
izračun idealne teže:

klik

haha biggrin.gif Mi je napisala da sem podhranjena, pa mi zdravnica ni nič rekla o tem.... Bom verjela zdravnici.
  • 0

#194 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 10 June 2006 - 06:13 PM

men je ratal zdj mal shujšat brez telovadbe, sam je problem zdj k bom mogla začet telovadit da se mi vse bolj učvrsti.....kr mi je na trebuščku poznat po koži da sm shujšala....kok mi gre to na živce ker ful ne maram telovadbe...
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#195 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 10 June 2006 - 06:29 PM

hah tut jest sm tko misla...sam ko enkrat si rečeš zdej pa bom ti pol ni več težko....začni z malim pol pa poveči napor...
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#196 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 June 2006 - 12:04 PM

Mal sm brala vaše poste... Ja, res je grozno bit obseden s hujšanjem... Jst sm mela tako obdoblje v sedmem in osmem razredu OŠ. Ravno zadnjič sm brala dnevnik, v celem letu nism napisala nč drugega le to kok morm shujšat, kaj morm jest, kok morm pokurt, kok stradat.
Sam za to sm živela. In na srečo sm to premagala. Sej ne rečm, še zdej mam slabo vest po basanju s sladkarijam, ampak ni več take panike kot nekoč. Zdej če mi paše, si pač to privoščm pa čeprov nism suha. Itak mam pa tako konstrukcijo, da v stegna in boke sploh ne morm shujšat. Če pa športam, mam pa še bl nabite noge. Tko da ne pretiravam z ničemer. Zaenkrat cunce še vedno dobim lepe, tipa mam, frende tud, nč mi ne manjka. Rada se mam biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#197 Issak

Issak

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 393 posts

Posted 22 June 2006 - 09:18 PM

QUOTE(Princeska)
...tipa mam...

in ga boš vedno mela... 8) :love2:
  • 0
"cowardly warrior vents his rage
his lust for blood cannot be appeased
what fickle angels are we
our divided brothers we slay
his lust will erase all"

#198 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 01 July 2006 - 10:57 AM

js sm pa zdej po naklučju vidla kak sm shujšala...mislim baje d nikol nism bla debela taka zalita bajsika sam mene je pač motl(trebušček pa stegna)..no zdej ko je poletje mi ne paše hrana sam useen jem...bol mau no pa vseen in vedn sm žejna....pred obrokom popijem kake pou litra vode, grem jest, sam to res ful mau pojem, k sm že od vode sita...in tko pač pijem vlik vode k je najbl zdrava pa ne pojem velik..../ubistvu mam pa sam 3 obroke na dan in to je premal morš jih met pa 5 ermm.gif)
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#199 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 July 2006 - 11:03 AM

S tem si ne delaš nobene usluge. Ko bo konec poletja in te bo spet prijelo, da bi jedla, se ti bo vse dvojno vrnilo.

- piješ lahko 20 minut pred obrokom in 2 uri zatem
- 3 obroki so definitivno premalo, imej 5 malih
- in ne misli, da izgubljaš maščobo, 'stran mečeš' samo mišice
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#200 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15291 posts

Posted 01 July 2006 - 11:13 AM

In pa tole nalivanje z vodo.. priporočeno naj bi bilo spiti maksimalno 3,5 dcl vode na 15 minut. Mislim, a je to kej odvisno od želodca, njegove kapacitete pa to? čist btw kueščn. Ja?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users