Živite skupaj s partnerjem?
Posted 07 February 2009 - 06:06 PM

Posted 07 February 2009 - 06:17 PM

Posted 07 February 2009 - 10:00 PM

Posted 07 February 2009 - 10:10 PM

Posted 07 February 2009 - 10:13 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 February 2009 - 10:17 PM

Posted 07 February 2009 - 10:26 PM

Posted 08 February 2009 - 12:49 AM
Meni se zdi s fantom živet čisto drugače kot s familjo. Pa sem tudi doma vedno hotela ogromno miru in samote. Ne vem no... jaz mam recimo hude izpade asocialnosti, ampak z njim se mi pa zdi, da sem lahko asocialna

Same here

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 08 February 2009 - 06:45 PM
Meni se zdi s fantom živet čisto drugače kot s familjo. Pa sem tudi doma vedno hotela ogromno miru in samote. Ne vem no... jaz mam recimo hude izpade asocialnosti, ampak z njim se mi pa zdi, da sem lahko asocialna

Se popolnoma strinjam!
Tudi meni se je to zgodilo. Sem prej rabila precej miru in prostor zase itd., z zdajšnjim fantom se je pa vse spremenilo. Asocialna sem lahko skupaj z njim.

Kot bi zame govorila...
Posted 08 February 2009 - 09:24 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 February 2009 - 11:53 PM
Jaz si pa ne morem predstavljat, da bi bila kdaj sama, že ko cimra kakšen teden ne pride v Ljubljano, sem po dveh dnevih čisto depresivna, osamljena in tečna, in potem nonstop vabim ljudi k sebi in hodim spat k fantu. Rabim ljudi okoli sebe.
Jst pa iz ene skrajnosti v drugo. Včasih tako kot Hevea, že misel, da sem sama me lahko plaši, včasih pa enostavno rabim bit več časa sama.
Tko da mam obdobja

Posted 09 February 2009 - 12:16 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 February 2009 - 11:44 AM
Posted 09 February 2009 - 04:04 PM
Posted 03 March 2009 - 08:54 PM
Lahko cel teden preživim čisto sama brez da bi kogarkoli niti slišala po telefonu, prav fajn mi je.
Sem se jaz tudi spraševala, kako mi bo živeti z nekom - vse je odvisno, s kom. Npr. v študentu, ko si cimre nisi mogel zbirat sam, sem kdaj bla prav živčna, ker nisem mela intime, samote - včasih pač 2 uri sedim in buljim v zid in mi gre strašno na živce, če mo kdo vpraša, kaj počnem. Samo 2 cimri (zamenlaja sem jih 6), sta bli res kul in mi je blo kul tudi, ko sta bili prisotni.
Zdej pa že skor 2 leti živim skupi s fantom in ostalimi cimri v študentskem stanovanju v Lj, s fantom sva prav bolano veliko časa skupi - se hecava, da bi se nekateri drugi pari že pobili, midva pa sva si grozno domača. Tako kot je bilo že prej omenjeno, se lahko počutim sama tudi ob njegovi prisotnosti. No, kdaj pa kdaj me še napade želja po samotarstvu in takrat se umaknem al v drug prostor al pa v naravo. Če se mi pa ne da, sem pa tečna in fanta sprašujem, če planira kam it.
Aja, še neki sem se zdej spomnila: ene par let nazaj sem bla ene 2 tedna sama doma (čuvala bajto) in ko so moji po tem prišli nazaj in začeli debatirat, mi je blo ful čudno zaslišat svoj glas. Se kar odvadiš.
Posted 04 March 2009 - 07:08 PM

Tudi meni se je to zgodilo. Sem prej rabila precej miru in prostor zase itd., z zdajšnjim fantom se je pa vse spremenilo. Asocialna sem lahko skupaj z njim.

Tudi jaz sem samotar in postanem nervozna, ce ne dobim vsak dan svoje doze samote, ampak se pa podpisem pod ta dva posta - asocialna sem lahko skupaj s pobom.

Aja se to: vsemu navkljub pa ne ticiva kar naprej skupaj, tako da morda tudi to nekaj pripomore k dejstvu, da ne ogrozava samote eden drugemu.

V glavnem Sinnaia vse je se mogoce.

Posted 05 March 2009 - 07:33 AM
Vedno bolj imam občutek, da sm taki tip, da ali se takoj poštekš z mano ali pa me sploh ne moreš.

[Napoleon]
Posted 26 March 2009 - 09:25 PM
zdj sva skupi in mava mir...itak tudi oba delava, tko da se ne gledava nonstop...talepš pa je, ko sva zvečer oba doma, pogledava kak film in greva pol spat

tega res neb zamenjala, edin kr bi blo še bl fajn je to, da neb bla podnajemnika

Posted 02 July 2009 - 09:05 PM
Fant zdej živi pri nas že dve leti, čeprav sva bila najprej prepričana, da bo samo začasno. Lahko rečem, da z njim ni ravno težko živet, ker mu ni težko pomit/pobrisat posode, obesit perila, posesat, pobrisat prahu, pospravit za sabo in podobno. Moji ga imajo ful radi, sploh z atijem se zastopita že nadležno fajn in neprestano kej okol bluzita, hodita delat na vikend, itd. Uglavnem, čist se je vklopil v naše družinsko življenje. Itak ga pa ni tolk doma, ker je redno zaposlen + izredni študent in hodi domov ponavadi šele zvečer. Denarno prispeva 200€ na mesec, poleg tega velikokrat kupi kakšno malenkost, gre v trgovino, itd. Jaz sem najprej sicer mislila, da mi bo težko živet z njim, ker sem zelo samotarski človek in lahko cele dneve preživim sama v sobi, če mi paše, pa ogromno časa rabim zase. No, pa sem se vseeno navadla, poleg tega se čez čas na človeka tako navadiš, da ni več panike in sva včasih tud cel dan takorekoč tiho, pa ni nič čudno. Je pa res, da sem zdej zadnje leto med tednom v MB, kjer pa živim sama.
Tudi vnaprej bomo živeli skupaj, ker ati gradi ogromno hišo v štirih etažah in bomo tam živeli starša, jaz in fant ter Dragica in njen. Spodnje tri etaže bodo od staršev in mene + fanta, zgornja pa od Dragice in njenega, pa onadva bosta imela svoj vhod. Placa bo več kot dovolj, v spodnjih treh etažah sta dve veliki dnevni sobi, štiri spalnice, dve ogromni kopalnici, kuhinja in pralnica, tako da ne bi smelo bit natlačeno, pa tudi zunaj je zelo veliko prostora. Sicer bi v čisto idealnih razmerah raje živela sama s fantom nekje čisto za sebe, ampak tudi tko ne bo panike, ker sta moja starša res taka, da se izrazito ne vtikata v odnose med mano in fantom, nikoli se nista, tudi zdej ne, ko je moj fant skos pri nas.
Posted 02 July 2009 - 09:37 PM
Waw, DiLeMa, tebi je pa res takorekoč z rožicami postlano.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users