Jump to content

Photo

Živite skupaj s partnerjem?

• Please log in to reply
303 replies to this topic

• Guests

Posted 07 February 2009 - 06:06 PM

Meni se zdi s fantom živet čisto drugače kot s familjo. Pa sem tudi doma vedno hotela ogromno miru in samote. Ne vem no... jaz mam recimo hude izpade asocialnosti, ampak z njim se mi pa zdi, da sem lahko asocialna smile.gif. Vem, smešno je... ampak pač mam še eno vmesno stopnjo 'samote', ki včasih čisto zadošča.
  • 0

#182 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2009 - 06:17 PM

Saj mogoče, ko bom spoznala enega res posebnega, se bodo tudi moje želje spremenile. Dopuščam tudi to možnost. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 February 2009 - 10:00 PM

Tudi meni se je to zgodilo. Sem prej rabila precej miru in prostor zase itd., z zdajšnjim fantom se je pa vse spremenilo. Asocialna sem lahko skupaj z njim. smile.gif Hočem reči, da ko se hočem od vseh odmakniti (predvsem od družinskih zdrah in norosti tega sveta), me njegova bližina pa ne moti.
  • 0

#184 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2009 - 10:10 PM

Oh ja, res upam, da mi bo ratalo najti enga tazga, k mi ne bo vseh živcev požrl laugh.gif . Če ne, mi bo pa tudi sami krasno zneslo.
  • 0

#185 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 February 2009 - 10:13 PM

Jaz si pa ne morem predstavljat, da bi bila kdaj sama, že ko cimra kakšen teden ne pride v Ljubljano, sem po dveh dnevih čisto depresivna, osamljena in tečna, in potem nonstop vabim ljudi k sebi in hodim spat k fantu. Rabim ljudi okoli sebe.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 07 February 2009 - 10:17 PM

No, jaz sem čisto brez problemov sama. Nisem tisti tip človeka, ki stalno rabi ljudi okrog sebe. Ampak zdaj se mi je prvič zgodilo, da mi fantova družba res paše in da lahko sobivam z njim no matter what. V bistvu sem si kar oddahnila, ker sem ves čas mislila, da tega ne bom nikoli sposobna. Tako da Sinnaia - še je upanje. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 February 2009 - 10:26 PM

Brez skrbi, Sinnai. Vse bo kul wink.gif
  • 0

#188 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 February 2009 - 12:49 AM

QUOTE(PurePoison @ 7. 2. 2009 - 18:06) View Post

Meni se zdi s fantom živet čisto drugače kot s familjo. Pa sem tudi doma vedno hotela ogromno miru in samote. Ne vem no... jaz mam recimo hude izpade asocialnosti, ampak z njim se mi pa zdi, da sem lahko asocialna smile.gif. Vem, smešno je... ampak pač mam še eno vmesno stopnjo 'samote', ki včasih čisto zadošča.

Same here wink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#189 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 February 2009 - 06:45 PM

Se popolnoma strinjam!

QUOTE(Nila @ 7. 2. 2009 - 22:00) View Post

Tudi meni se je to zgodilo. Sem prej rabila precej miru in prostor zase itd., z zdajšnjim fantom se je pa vse spremenilo. Asocialna sem lahko skupaj z njim. smile.gif Hočem reči, da ko se hočem od vseh odmakniti (predvsem od družinskih zdrah in norosti tega sveta), me njegova bližina pa ne moti.

Kot bi zame govorila...
  • 0

#190 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 February 2009 - 09:24 PM

sicer nenormalno veliko časa preživiva skupaj, mi pa ne bi pasalo, da bi že živela s K., mi prav pašejo urice, ko sem pri sebi doma. je pa tut od moči želje veliko odvisno, koliko si pripravljen na kompromise - če si on recimo ne bi mogel privoščit najema stanovanja, bi pač skupaj živela, da bi si pa ta moment prav želela, da skupaj živiva, to pa ne, 100% trdim to za naju oba. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#191 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 February 2009 - 11:53 PM

QUOTE(Hevea @ 7. 2. 2009 - 22:13) View Post

Jaz si pa ne morem predstavljat, da bi bila kdaj sama, že ko cimra kakšen teden ne pride v Ljubljano, sem po dveh dnevih čisto depresivna, osamljena in tečna, in potem nonstop vabim ljudi k sebi in hodim spat k fantu. Rabim ljudi okoli sebe.

Jst pa iz ene skrajnosti v drugo. Včasih tako kot Hevea, že misel, da sem sama me lahko plaši, včasih pa enostavno rabim bit več časa sama.
Tko da mam obdobja hmm.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#192 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 February 2009 - 12:16 AM

Sej jaz tudi rabim čas zase, ampak ponavadi ne prav dolgo, mi je zadosti kakšna urica ali dve, da sem sama v sobi. Samota me pa ubija, res.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#193 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 February 2009 - 11:44 AM

Ja, sej tud mene...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#194 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 February 2009 - 04:04 PM

Meni pa strašansko odgovarja.
  • 0

#195 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 03 March 2009 - 08:54 PM

Jaz sem vedno bila velik samotar, že kot otrok.
Lahko cel teden preživim čisto sama brez da bi kogarkoli niti slišala po telefonu, prav fajn mi je.
Sem se jaz tudi spraševala, kako mi bo živeti z nekom - vse je odvisno, s kom. Npr. v študentu, ko si cimre nisi mogel zbirat sam, sem kdaj bla prav živčna, ker nisem mela intime, samote - včasih pač 2 uri sedim in buljim v zid in mi gre strašno na živce, če mo kdo vpraša, kaj počnem. Samo 2 cimri (zamenlaja sem jih 6), sta bli res kul in mi je blo kul tudi, ko sta bili prisotni.

Zdej pa že skor 2 leti živim skupi s fantom in ostalimi cimri v študentskem stanovanju v Lj, s fantom sva prav bolano veliko časa skupi - se hecava, da bi se nekateri drugi pari že pobili, midva pa sva si grozno domača. Tako kot je bilo že prej omenjeno, se lahko počutim sama tudi ob njegovi prisotnosti. No, kdaj pa kdaj me še napade želja po samotarstvu in takrat se umaknem al v drug prostor al pa v naravo. Če se mi pa ne da, sem pa tečna in fanta sprašujem, če planira kam it.

Aja, še neki sem se zdej spomnila: ene par let nazaj sem bla ene 2 tedna sama doma (čuvala bajto) in ko so moji po tem prišli nazaj in začeli debatirat, mi je blo ful čudno zaslišat svoj glas. Se kar odvadiš.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#196 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 04 March 2009 - 07:08 PM

QUOTE(Nila @ 7. 2. 2009 - 22:00) View Post

Tudi jaz sem samotar in postanem nervozna, ce ne dobim vsak dan svoje doze samote, ampak se pa podpisem pod ta dva posta - asocialna sem lahko skupaj s pobom. smile.gif Ga ne dojemam kot "tujek", ampak je del te samote, verjetno je nekaj tudi na tem, da ni zatezen, klepetav ipd...vcasih vidim kaksni so nekateri znanci po karakterju in si ne predstavljam zivljenja s tipom, ki bi me kar naprej komandiral, usmerjal, silil vame z vprasanji, ..

Aja se to: vsemu navkljub pa ne ticiva kar naprej skupaj, tako da morda tudi to nekaj pripomore k dejstvu, da ne ogrozava samote eden drugemu. smile.gif

V glavnem Sinnaia vse je se mogoce. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#197 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 05 March 2009 - 07:33 AM

Jaz pa ravno obratno. Ful rabim ljudi okoli sebe. Pride kaki dan ko mam finte in se mi ne da dobenga gledat, enostavno mi paše biti sama,ampak to so redki dnevi. Drugače pa več ko je ljudi okoli mene bolše je.
Vedno bolj imam občutek, da sm taki tip, da ali se takoj poštekš z mano ali pa me sploh ne moreš. biggrin.gif Mogoče pa samo jaz druge tako dojemam. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#198 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 26 March 2009 - 09:25 PM

moj fant in jz sva pa junija začela živet skup. in morm reč, da sm ta moment komaj čakala. skupi sva bla takrat že več kot 4 leta. oba študenta na obali in živela sva vsak v svojmu stanovanju. ampak men se ni dal več fjakat gor pa dol, pa gledt njegove cimre pa njemu se ni dalo mojih...
zdj sva skupi in mava mir...itak tudi oba delava, tko da se ne gledava nonstop...talepš pa je, ko sva zvečer oba doma, pogledava kak film in greva pol spat smile.gif
tega res neb zamenjala, edin kr bi blo še bl fajn je to, da neb bla podnajemnika smile.gif
  • 0

#199 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 July 2009 - 09:05 PM

Da malo obudim tole temo, ker itak nisem še nič konkretnega notr napisala.

Fant zdej živi pri nas že dve leti, čeprav sva bila najprej prepričana, da bo samo začasno. Lahko rečem, da z njim ni ravno težko živet, ker mu ni težko pomit/pobrisat posode, obesit perila, posesat, pobrisat prahu, pospravit za sabo in podobno. Moji ga imajo ful radi, sploh z atijem se zastopita že nadležno fajn in neprestano kej okol bluzita, hodita delat na vikend, itd. Uglavnem, čist se je vklopil v naše družinsko življenje. Itak ga pa ni tolk doma, ker je redno zaposlen + izredni študent in hodi domov ponavadi šele zvečer. Denarno prispeva 200€ na mesec, poleg tega velikokrat kupi kakšno malenkost, gre v trgovino, itd. Jaz sem najprej sicer mislila, da mi bo težko živet z njim, ker sem zelo samotarski človek in lahko cele dneve preživim sama v sobi, če mi paše, pa ogromno časa rabim zase. No, pa sem se vseeno navadla, poleg tega se čez čas na človeka tako navadiš, da ni več panike in sva včasih tud cel dan takorekoč tiho, pa ni nič čudno. Je pa res, da sem zdej zadnje leto med tednom v MB, kjer pa živim sama.

Tudi vnaprej bomo živeli skupaj, ker ati gradi ogromno hišo v štirih etažah in bomo tam živeli starša, jaz in fant ter Dragica in njen. Spodnje tri etaže bodo od staršev in mene + fanta, zgornja pa od Dragice in njenega, pa onadva bosta imela svoj vhod. Placa bo več kot dovolj, v spodnjih treh etažah sta dve veliki dnevni sobi, štiri spalnice, dve ogromni kopalnici, kuhinja in pralnica, tako da ne bi smelo bit natlačeno, pa tudi zunaj je zelo veliko prostora. Sicer bi v čisto idealnih razmerah raje živela sama s fantom nekje čisto za sebe, ampak tudi tko ne bo panike, ker sta moja starša res taka, da se izrazito ne vtikata v odnose med mano in fantom, nikoli se nista, tudi zdej ne, ko je moj fant skos pri nas.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#200 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2009 - 09:37 PM

Waw, DiLeMa, tebi je pa res takorekoč z rožicami postlano. smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users