Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#181 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 26 April 2007 - 08:52 PM

QUOTE(-supergirl- @ 26. 4. 2007 - 20:45) View Post

problem so edino vraščene dlake, ampak tudi to se da rešiti - s preventivnim vlaženjem kože.

kaj mi lahko prosim kej več poveš o tem???
ker sem opazla, da mi "spodaj" ratujejo vraščene dlakice, pa bi se rada tega rešila.
  • 0

#182 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 April 2007 - 09:02 PM

meni so v kozmetičnem salonu razložili, da imam vraščene dlake zaradi zelo suhe in občutljive kože. kajti suha koža ima tršo povrhnjico in dlaka, ki je zaradi voskanja že oslabljenje (tanjša in mehkejša) ne more prodret povrhnjice in se vraste. zato se ta problem rešuje z dobrimi hranilinimi oz. vlažilnimi losjoni. ne nujno iz salona, samo, da se po nogah namažeš po vsakem tuširanju.
  • 0

#183 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 07 May 2007 - 08:46 PM

-supergirl- meni se to dogaja po luliki ne po nogah huh.gif ...se pravi naj tudi njo mažem s kako hranilno kremo??
jaz si ponavadi samo bo depilacijijski kremi nanesem baby puder in to je to...drugače si je nikoli ne mažem z ničemer...no če ni druge bom probala to kar si rekla hmm.gif
  • 0

#184 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 10 May 2007 - 11:07 AM

exotica:
jaz se po luliki namažem kar z bepantenom pali pa kakšno baby kremo. predvsem, da se izognem vneti koži. se mi pa tak dlake ne vraščajo (hvala bogu), edino na vsake toliko časa odkrijem kakšno na bikini predelu.
  • 0

#185 pehta

pehta

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 14 May 2007 - 03:24 PM

mene pa zanima, če mogoče poznate izdelke iz te linije in če ste jih že uporabljale. razmišljam o nakupu, pa nevem a se splača al ne, ker mam ful občutljive noge in dobim takoj mozoljčke, brazgotinice itd itd cry.gif
http://www.linea-koz...ija_starpil.php
  • 0
notranji mir sredi kaosa....

#186 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 26 May 2007 - 01:42 PM

Dons mi je mami govorila o eni stvari k jo je vidla v Nami. Gre pa za nekakšno rokavico, ki ima bolj grobo površino. ko s tem podrgneš po koži, nej bi šle dlake lepo stran, obenem pa je tudi piling.

Me zanima, če ima to katera? pa kako se kej obnese? ( še razmišljava o nakupu biggrin.gif )
  • 0

#187 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 26 May 2007 - 01:44 PM

Dlake stran. blink.gif blink.gif Samo za piling je to.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#188 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 May 2007 - 01:47 PM

Hehe ..pomoje je tudi to samo in izključno za piling. Ne pričakovat da ti bo dlake ven spulilo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#189 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 26 May 2007 - 09:33 PM

Haha biggrin.gif okej punce sej nism tok smotana da mislm, da mi bo piling odstranu dlake laugh.gif Ubistvu me je sam zanimal, če katera pozna to novo stvar biggrin.gif Res je pa, da mi mami tut ni vedla dat kakšnih obsežnejših informacij o tem smile.gif hvala usen smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 May 2007 - 08:54 AM

Bubbles, jaz sem to rokavico videla že pred časom v Sanolaborju, je pa res, da se potem nisem kaj dosti poglabljala, na kakšen način odstanjuje dlake. hmm.gif Ker res piše, da je prvenstveno namenjena odstranjevanju dlak in da kao potem počasneje zdrastejo nazaj ... No, nekaj takega.
  • 0

#191 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 May 2007 - 07:11 PM

Jst sm se odločila, da si kupim epilator in me zanima, če ma katera izkušnje s tem novim od Brauna silk-epil xelle al pa s tem novim od Rowente fresh air, ki ima vgrajen ventilator, ki omili bolečino... Nwem, za katerga bi se odločila... Že tko me je že zdej čist strah zarad bolečine cry.gif Sam kaj čm, bom že preživela biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#192 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts
  • Interests:muska muska muska muska in še 1x muska

Posted 20 June 2007 - 07:40 AM

hej, mene pa zanima, nism glih zasledila da bi kera napisala o tem, k si naprimer pobrijem pod pazduho mam pol tak črn spodi, sploh ne zgine tist stran, če pa si naprimer pozimi pustim kake 14 dni da se nič ne brijem, pa še nekak pol zgleda, ampak se še vseeno pozna črno, kaj bi lahk blo to? včasih se pobrijem na suho kadar se mi mudi, drugače pa si nanesem prej peno gor, pa še prej navlažim s toplo vodo..hvala za odgovore....
  • 0
I ŁooK iN ThE mIrrOr And I Hate WhAT I See, a WaNNaBe Model PosING aS me

• Guests

Posted 20 June 2007 - 10:04 AM

Kako to misliš črno? A da se ti poznajo temne pikice od dlačic al kako? A imaš temne dlačice? hmm.gif
  • 0

#194 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts

Posted 20 June 2007 - 10:37 AM

hm...ne znam razložit...npr. k si briješ noge maš tak da se sveti, pa ni sledi o dlakah...ko pa se pod pazduho brijem, pa ostanejo take sledi, sej je gladko, ampak k npr. dvignem roko je tak črn-rjav madež in od daleč zgleda, kot da bi imela dlake, je pa res da imam tud malo ranirano kožo pod pazduho od britvice... nimam pa tako črnih dlak
  • 0

#195 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 20 June 2007 - 10:39 AM

Kaj to se ti stalno naredi ali samo ko se na suho briješ?
  • 0

#196 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 June 2007 - 10:55 AM

To se vsem dogaja. Dlačice so temne in ko jih obriješ, še vedno ostane en del, ki ga ne moreš obriti - koža je mehka in se nikoli ne pobriješ na nulo. In potem čisto majčkeni delčki dlačic gledajo ven in zato se vidi temno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 20 June 2007 - 11:03 AM

Ja, lahko se tudi pobriješ na nulo, ampak skozi kožo pač prosevajo koreni temnih dlačic.
  • 0

#198 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts

Posted 20 June 2007 - 11:28 AM

hja, skos se mi to dogaja, če se na suho in tudi če se na morko-pena itd.
  • 0

#199 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 20 June 2007 - 10:17 PM

angel, mislim ,da imava zelo podoben problem rolleyes.gif

mislim, da to ni to, malo črno od začetkov dlačic, ampak recimo jaz imam pod pazduham kar malo temnejšo kožo in tudi, če si delam pilinge ipd., koža ni takega tena, kot povsod drugod

potem pa na daleč že skorajda izgleda, kot da nisem obrita rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#200 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts

Posted 22 June 2007 - 07:21 PM

evo mladoetna, to je to...sej na dotik je pa gladko ane?? joooooj...bomo preživeli nekak thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users