Jump to content

Photo

Dopust 2006

• This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#181 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 July 2006 - 08:28 AM

Srečnica! wink.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#182 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 26 July 2006 - 08:43 AM

QUOTE(Katie)
QUOTE(Princeska)
Evo, jst pa zvečer letim v Tunizijo. Tko, da se beremo k pridm nazaj. Fajn poste nabijite biggrin.gif

LP

Princeska, lahko malo več poveš o Tuniziji, prosim? Kakšne so cene, ljudje, morje, plaže itd. Lahko pa tudi kdo drug še kaj doda, če je že bil tam.

Pa še zanima me, če morda veste, kakšne so tam temperature pozimi.

Hvala! wink.gif

Jaz sem bila sicer na Djerbi, ampak Tunizija pac...v predelih, ki ne spadajo pod te hotelske komplekse je tu precej revscine, ljudje pa totalno prijazni! smile.gif Pri nama je bilo tako, da so se prav lepo potrudili, da smo se lahko kaj dogovorili. Hrana v nasem hotelu in tudi sosednjih je bila povsem evropska, verjetno je tako tudi na celini wink.gif Kar se pa tice plaz, pescene seveda, moteci so samo tisti sopi "kamelje dlake" oz. karkoli je ze tisto, tega je po plazah res veliko, pa ponoci so plaze "zastrazene", na vsake 50m stoji "cuvaj" lol... Morje pa..najprej je majhen pas te trave, potem pa lepo modro zelena voda, je pa precej dalec nizka voda...tako na kratko o Djerbi, mislim da se Tunizija nebi smela prevec razlikovati...ali pac ermm.gif: ... wink.gif
  • 0

#183 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 26 July 2006 - 08:46 AM

QUOTE(KissyKissy)
A je mogoče katera bila v Tuniziji?
Jaz grem konec Avgusta, pa me zanima, če imate kak nasvet zame? smile.gif
Kje je najlepše? A je drago tam kupovat, jest, pit...?

Po moje Hammamet wink.gif Sodec po tem koliko je bilo slisanega...
  • 0

#184 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 July 2006 - 10:36 AM

Hvala smetanca! smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 26 July 2006 - 10:43 AM

QUOTE(KissyKissy)
Hvala smetanca! smile.gif

Podpis! 8) biggrin.gif
  • 0

#186 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 July 2006 - 11:01 AM

2-12 avgust: Barbariga pri Puli, s fantom greva na vlak, s seboj pa kolesi
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#187 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 July 2006 - 06:41 AM

Lepo se mejte, danes grem na morje. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#188 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 28 July 2006 - 07:33 AM

QUOTE(sonchika)
Lepo se mejte, danes grem na morje. smile.gif

Lep in prijeten dopust želim in čim manj zastojev... jaz bom pa še čakala 3 dni, potem pa se zaženem na Brač kak hitro se bo dalo biggrin.gif
  • 0

#189 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 28 July 2006 - 01:20 PM

Popoldan se selim za en mesec na morje. V Istri Provanse sploh ne bom pogrešal.
  • 0

#190 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 29 July 2006 - 11:05 AM

jaz pa grem drug teden spet pogledat na slo obalo jeeej biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#191 Clody

Clody

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 02 August 2006 - 09:58 PM

A mi lahko kdo poroča kakšno je stanje na Pagu glede vode???? Prosim, ker čez en teden s fantom odrineva proti morju (letos greva s šotorom, ker sva sita vseh hotelov), pa sva se namenila v Straško. PROSIM, PROSIM!!!
  • 0

#192 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 August 2006 - 10:09 PM

http://novice.siol.n...9&cid=101&pgn=4
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#193 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 02 August 2006 - 10:12 PM

QUOTE(Clody)
A mi lahko kdo poroča kakšno je stanje na Pagu glede vode???? Prosim, ker čez en teden s fantom odrineva proti morju (letos greva s šotorom, ker sva sita vseh hotelov), pa sva se namenila v Straško. PROSIM, PROSIM!!!
V kampu Straško je po informacijah sosedov (smo se pogovarjali prejšnji teden),ki imajo tam prikolico poraba vode časovno omejena:od 11.-17 ure je ni. Sicer pa je oskrba zagotovljena.
  • 0

#194 Clody

Clody

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 03 August 2006 - 09:59 AM

Hvala za odziv! Če pa še kdo kaj izve (mogoče se ravno vrne- torej novice iz prve roke), bom še bolj hvaležna, če bo napisal čisto sveže in ažurne novice. Pa lep dopust vsem!
  • 0

#195 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 August 2006 - 01:54 PM

no info about pag from me, sorry ;)
mam pa info iz svojga dopustka, AJ VANT TU GOU BEEK!
noro pogrešam svojga fantiča, za crknt biggrin.gif prej bla skupi vsaak dan 14 dni, zdej pa fakin bum in ga nism vidla in polupčkala že.. 17 ur! just shoot me biggrin.gif
hecam se, bom preživela:)
no, midva sma na izi šla v kemp, bijela uvala, če kdo pozna. Mela sma blaazno srečo, večjo kot pamet. V tahudi sezoni pridema brez rezerviranga placa, upajoč da boma že kej našla v senčki. Ja. Ampak sma mela totaln zegi, kot sm, že povedla, ušotorila sma se zravn enih primorcev, ko so meli idealn plac. Senca cel dan, mal nagnjeno, tk da bi voda odtekala v primeru naliva, pa fajn bliz plaže&toalet(ki so bila, mimogrede, ful ful fajn zrihtana, vedno lepo čista&ne prepolna. Edina slaba stran je bla da sm 6 dni se hodla tuširat na moško stran, ker mi ni potegnlo da so na drugi strani ženske toalete, mislla sm da sploh ni ločeno. En nizozemc nama je enkrat ponoč ko sma se šla tuširat nekaj mahal in tulil Are ju a kapl!?! Not cuzamen, separte!!, pa sma mislla da je sam pijan smile.gif ni bil biggrin.gif ) No, čez en dan so se uni primorski sosedi odselili in dobila sma fenomenaln plac, klini so normalno šli not, ne pa prej, ko sma jih zabijala v neke kamne blesove biggrin.gif

Plaža je v večini kamnita, midva sma se ruknla nekam v senčko, kjer je bla bol fajn urejena&obložena s kamenčki. Mela sma totaln zegn glede vremena, sam enkrat je scalo, je pa zato takrat ful. Ponoči, pa ful je treskalo, naju je blo kr strah. Nasledne jutro ko sma šla v market sma vidla eno drevo zrušeno biggrin.gif 30 centi stran pa en avtodom, bogi nizozemci.
No, tud za hrano ni panike, se je dalo vse porihtat, pa zdej sm uradno gorilniški majstr, še sirove hrenovke sma spekla(zdimla biggrin.gif) dokonca. Res, vonderful počitnikovanje, tud z busi sma mela srečo, sam so avtobusi hvalabogu zamujali eno minuto več ko midva biggrin.gif
nazaj sma pršla fino rjava, jst pegasta še bolj, poba pa nekam sumljivo blont, vsem razlaga da se niii štrihal smile.gif in pridema v tako kislico nazaj, madona ko je zdej eno blesovo vreme. Ma. Bo že:)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#196 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 03 August 2006 - 02:34 PM

Blondi je sedaj na Pagu, če se ne motim.
  • 0

#197 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 04 August 2006 - 07:26 AM

Mi gremo zdej na Malto (letos sam za 1 tedn sad.gif ) smile.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#198 Kyara

Kyara

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 100 posts
  • Interests:razno

Posted 04 August 2006 - 07:32 AM

Jaz pa komaj čakam, da grm na dopust. Še malo, še celih 17 dni.
Potem pa poletim za 3 tedne v Turčijo. Kaj hočem, po vseh izračunih najcenejša destinacija doslej, v lastni režiji.
  • 0

#199 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 04 August 2006 - 02:17 PM

Z mojim dragim sva se dokončno odločila kam in kdaj. Torej, Sardinija, od 4. septembra za 14 dni. biggrin.gif Komaj čakam. 8)
  • 0
IPB Image

#200 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 August 2006 - 04:08 PM

.
Jaz pa prišla iz mini počitnikovanja - Gardaland (i love blue tornado in tehtnico biggrin.gif ) in Bovec. Oboje noro, sploh Bovec mi je izredno všeč. Bla sva v hotelu Kanin, jako solidno za sploh ne nek dnar - sobe zelo všečne, prostorne, balkon, bana. Sva kr planinarila, šla na slap Boka, itd. Edino vreme naju je na koncu malo zajebalo. Se še vrnem. Kmalu! biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users