Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#181 Atena

Atena

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 11 March 2006 - 03:34 PM

prfoksa za slovenščino je na metli letela po zraku... laugh.gif
  • 0

#182 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 March 2006 - 04:56 PM

nekaj groznega..ne spomnm se dobr.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#183 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 14 March 2006 - 05:37 PM

da sva bila z bratom (precej mlajsim) v trgovini, nakar prileti za mano nek varnostnik, kao, da sva nekaj ukradla. zacnem ga nadirat, kaj da se gre, da hocem videt posnetke s kamere, naj mi dokaze (vsa pretresena). in pol vidim na posnetku, da je brat sunil eno pakungo arasidov biggrin.gif nc jasn k sm se zbudila (je pa res da smo mel zdej eno knjigo za prebrat k je nekej o kraji pa to ... ful cudn biggrin.gif)
  • 0

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 March 2006 - 02:34 AM

.
Zadnjič se mi je sanjalo, da sva se s fantom ene 20x na dan prevažala k meni in k njemu domov (razdalja pa 150km). Krneki. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#185 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 15 March 2006 - 11:58 AM

da je padlo letalo cc.500 m od naše hiše in pol smo bli vsi šokirani, sledila pa je reševalna akcija
  • 0

#186 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2006 - 01:51 PM

Da smo bli na neki plesni avdiciji .. in je ena prijatlca prišla naprej .. mene so pa izbrali za manekenko al nekaj takega ... bedarije.
  • 0
Viens, reste ici!

#187 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 March 2006 - 05:45 PM

QUOTE(Anaa)
Da smo bli na neki plesni avdiciji .. in je ena prijatlca prišla naprej .. mene so pa izbrali za manekenko al nekaj takega ... bedarije.

ne vem,sam mi je pa pršlo biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#188 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2006 - 07:18 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(Anaa)

ne vem,sam mi je pa pršlo biggrin.gif

Rea same bedarije so te. biggrin.gif:D
  • 0
Viens, reste ici!

#189 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 March 2006 - 12:04 PM

Vem, da sem neki sanjala..pol pa kar pozabm hehe biggrin.gif no očitno ni bilo tako pomembno biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#190 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 18 March 2006 - 02:32 PM

ko sem se zjutraj zbudila, sem se še spomnila, zdaj pa se več ne.
  • 0

#191 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 March 2006 - 04:37 PM

joj men je pa tok zov da nism sla na loto pisat tistih cifer k sm jih sanjala rolleyes.gif bi bla najmn petica blink.gif prou jezna sm sama nase evil.gif drgac sm pa dons sanjala, da so se mi ful zobki majal, pol sm jih pa kr pulla in pulla, pol sm bla pa skrbasta rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#192 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 March 2006 - 09:06 AM

ej, js sm dons spet sanjala da so mi zobi vn letel rolleyes.gif rolleyes.gif kaj to pomen? a ma kera sanjsko knjigo doma da pogleda, kr me ze pocasi skrbi blink.gif bi bila zelo hvalezna ermm.gif smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#193 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 March 2006 - 09:11 AM

Nek pogreb. Pa videla sem duhove. Pa tako. smile.gif

Tole z zobmi ni nič lepega. Mislim, da to pomeni neko nesrečo. Ampak ne verjemi vsemu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#194 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 March 2006 - 09:42 AM

ojoj blink.gif mad.gif sad.gif js sm pa ze misla da je kak dnar al pa kej ermm.gif sonchika, hvala wink.gif
  • 0

#195 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 19 March 2006 - 10:11 AM

sanjala ... da so solo za 2 dni spremenili v nakupovalni center, in js vsa zmedena iskala rokavicke. poleg tega sem srecala se enepar ljudi, s katerimi smo sli potem skupaj domov (sami znanci) in smo prisli do enih sorodnikov ciiist premoceni ker smo cez ene potoke pa reke plezal biggrin.gif potem se je najdu pa se en prijatelj, ki je bil baje v veliki kotlini (ostanki testa iz geografije v petek) in je govoril, kaksne bedne postelje smo imeli tam biggrin.gif

u glavnem, mal sm zmedena tongue.gif
  • 0

#196 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 March 2006 - 10:19 AM

Sanjala sem o enem fantu.. biggrin.gif ..prijetne sanje. biggrin.gif
  • 0

#197 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 19 March 2006 - 10:22 AM

Jst pa spet bivšega... evil.gif
nevem, če to kaj pomeni, ampak zjutraj sem potem dobila njegov sms po kakem mesecu alpa še več.
  • 0

#198 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 March 2006 - 12:19 PM

s fantom sva bila na vrhu neke gore in opazovala sem oblake pa ostale vrhove, pa sončno zahod je bil, prou lepo ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 19 March 2006 - 12:45 PM

Jaz sem pa sanjala o beguncih iz Kameruna. smile.gif Da jih je ful prišlo v Slovenijo in da smo jim posamezniki skušali pomagati po svojih najboljših močeh ... Cela akcija ... Kere sanje .... blink.gif oops.gif
  • 0

#200 loris

loris

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts

Posted 19 March 2006 - 12:45 PM

Da sem se končno naučila leteti...vedno do zdaj sem se namreč bala pristankov (v sanjah), sedaj pa tudi to obvladam in občutek je nor! smile.gif

Vedno namreč sanje vsako noč nadaljujem...dost zanimivo ermm.gif:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users