Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#181 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 01 February 2006 - 02:13 PM

evo mene pa neki zanima ne glede sims2!!
pač moja prjatlca si jih je kupla in je izgubila tist k je šifra za inštalirat gor!! a se da inštalirat simse tut s kako drugo kodo al sam z uno k jo je prej mela?? blink.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#182 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 February 2006 - 08:25 AM

Mene pa zanima kako so Špeli šle inštrukcije? Špela, kaj pa inštruiraš?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#183 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 February 2006 - 11:30 AM

QUOTE(URŠKA)
Mene pa zanima kako so Špeli šle inštrukcije? Špela, kaj pa inštruiraš?

angleščino, slovenščino. v redu je blo, samo malo bo treba frkljo še priviti, da se bo navadla na to, da ji jaz pač ne mislim govorit rešitev in da so slovarji dejansko za to, da se jih uporablja. biggrin.gif (to s slovenščino se čudno sliši, samo nekateri pač rabijo pomoč tut pri tem, še sploh v 1. letniku, ko začnejo jemat svetovno književnost in jim ni nič jasno.) aja, pa vmes mi je že ena druga uletela, da če bi njo tut inštruirala. (se mi pa ne bo to nič poznalo na financah, ker delam to na enem prostovoljnem projektu.)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#184 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 February 2006 - 11:43 AM

[quote=Špela](se mi pa ne bo to nič poznalo na financah, ker delam to na enem prostovoljnem projektu.)
o ful lepo.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts

Posted 02 February 2006 - 12:09 PM

zanima me, zakaj smo radovedni .... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#186 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 02 February 2006 - 12:44 PM

[quote=Špela]zanima me, zakaj smo radovedni .... biggrin.gif

ehehe biggrin.gif twisted.gif laugh.gif smile.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#187 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 February 2006 - 12:52 PM

[quote=Špela]zanima me, zakaj smo radovedni .... biggrin.gif
a to name leti? ne ne kr tko me zanima, jest sm taka po naravi. ferbec babji biggrin.gif
  • 0

#188 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 February 2006 - 03:23 PM

Vem, da v drogerijah Beautique prodajajo dekorativo višjega cenovnega razreda, me pa zanima, če je med njimi tudi Lancome ... a mogoče katera ve?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#189 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts

Posted 03 February 2006 - 06:25 PM

[quote=cedevita][quote=Špela]zanima me, zakaj smo radovedni .... biggrin.gif

ehehe biggrin.gif twisted.gif laugh.gif smile.gif[/quote]

kaj je tuki smešnega?! biggrin.gif zanima me pač.

@urška: ni letelo konkretno nate, zanima me pač nasplošno, zakaj smo radovedni ....

• 0

#190 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2006 - 12:03 AM

Mene pa spet nekaj zanima: kakšen material oz. blago je SPANDEKS?
  • 0

#191 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 04 February 2006 - 12:10 AM

raztegljivo, vodoodbojno
  • 0

#192 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2006 - 12:12 AM

uuu, najlepša hvala
  • 0

#193 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2006 - 03:33 PM

khm, me again... IPB Image

Zakaj koža prozvaja maščobo. Jest bi bla zlo srečna, če bi kje našla 'off -button'
  • 0

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 03:38 PM

Zato, ker je to zaščita za kožo, se naredi tak zaščitni maščobni plašč, da ohranja nivo vlažnosti itd. Je pa včasih koža pri proizvajanju maščobe preveč dejavna, kar pa tudi ni fino, ker se lahko mašijo pore.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#195 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2006 - 03:45 PM

QUOTE(DiLeMa)
Je pa včasih koža pri proizvajanju maščobe preveč dejavna

WHY?
  • 0

#196 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4256 posts

Posted 04 February 2006 - 03:57 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(DiLeMa)

WHY?

Ker ji je lepo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif hec
  • 0

#197 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 February 2006 - 04:00 PM

dilema, kaj pa tista krema za sončenje od garnier..da bi se namest SD uporabljala , kaj mislš?
  • 0

#198 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 06:05 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(DiLeMa)

WHY?

Hormoni, nepravilna nega ... lahko čist zmešajo delovanje žlez lojnic ... sploh hormoni so za to po navadi krivi, zato se večina mozoljev načeloma pojavi v puberteti, lahko pa tudi kasneje ... zato dosti ženskam pomagajo kontracepcijske tabletke pri težavah s kožo.
  • 0

#199 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 06:05 PM

QUOTE(lejck)
dilema, kaj pa tista krema za sončenje od garnier..da bi se namest SD uporabljala , kaj mislš?

Lejck, ne poznam sestavin.
  • 0

#200 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2006 - 06:15 PM

QUOTE(DiLeMa)
sploh hormoni so za to po navadi krivi

bemtiš IPB Image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users