Drzi! http://sl.wikipedia....ni_sladki_koren
Ogabno da. Breskvice tudi.
Drugače pa pevica ne maram pretirano,
Sem ene pol minute razmisljala, kaj bi to bilo.

Imam pa trenutno v sobi tri vrste čokolade, vse tri načeto in napol obgriženo.

Kar se tice ostalih sladkarij:
1. obozujem: sladoled, sploh tistovrstnega, ki ga dobis v Italiji na vsakem vogalu - kompaktnega in okusnega, cokolada recimo je nekoliko grenka; ne maram pa tistih sladolednih "pen" razlicnih barv in enakega okusa, ki jih dobis pri siptarjih.
2. obcasno mi zadisijo:
- "mehke" in, ce se da, domace sladice (kaksen dober rogljicek s cokolado, doma narejeni muffini, doma narejeni buhtlji, krofi, ki jih ponavadi dodatno oblozim z domaco marmelado),
- cokolada (Lindt, Rustika, Milka iz Millerja, rizeva, kombinacija cokolade in marcipana),
- razni cokoladno - lesnikovi namazi za na kruh (Nutella iz Millerja, Alnatura iz DM),
- Loacker napolitanke, s tem, da mojih najljubsih - Capuccino, ne najdem nikjer vec

- dobra, gosta vroca cokolada (obvezno temna in brez smetane, lahko je posuta z lesniki/mandlji),
- prazeni sladki mandlji.
3. ne maram: tort v vseh pojavnih oblikah, bele cokolade, raznih jogurtovih sladkih prelivov, bonbonov, smetane (sploh rastlinske); se bom se cesa spomnila in dopisala.
Na splosno sem bolj salt kot sugar junkie. : D Pizza ja hvala, vegi kebab ja hvala, disec se malo topel kruh ja hvala, koruzni vaflji ja hvala.