Obdarovanje
Posted 16 September 2009 - 07:43 PM
Posted 16 September 2009 - 08:14 PM
Kaj pa kak starinski ali tudi navadni globus? Navadnega verjetno že ima...
No, jaz mojemu nisem nič kupovala, ko je diplomiral. Če sem iskrena, niti nisem pomislila, da bi mu mogla kaj kupiti. Šli smo na večerjo s starši, s kolegi pa smo dobro zalili diplomo in to je bilo to.
Posted 18 September 2009 - 05:02 PM
Izabela, kot darilo lahko gresta na kakšen lep dvodnevni izlet (kao da si ogleda zadeve, ki jih je preučeval pri geografiji), ali pa mu pripraviš piknik v naravi in mu na pikniku podariš nekaj malega, simboličnega.. Ponavadi se res podari za diplomo nekaj v zvezi s smerjo študija - sam ne vem kaj bi še lahko blo v zvezi z geografijo in sociologijo za podarit.. Zemljevid SLO na katerem označiš njegov kraj in napišeš, da je to rojstni kraj najbolj seksi diplomanta, ali najčudovitejše osebe na svetu (ok mal čudn predlog - ampk povezan pa je z geografijo, pa še poveš mu na ta način kolk ti pomeni:)). Lahko ga pelješ v kkšno jamo, recimo Postonjsko (je tut mal geografsko:)), lahko daš natisniti majico z zemljevidom in napisom diplomirani geograf, itd.. No ajd, zdej mam že bedne, si že zmišljujem kr neke zadeve..
Mal pomisl kaj v geografiji ga najbolj prevzame in probi kej na to napelat..
Aja pa globus, ki ga je predlagala Kalypso se mi zdi super ideja!
Posted 18 January 2010 - 09:27 AM
Prijteljici bi rada kupila nekaj za roj. dan. Ker se bo v kratkem preselila, bi ji rada kupila nekaj, kar ji bo koristilo (drugače bi ji tak kozmetiko) pri selitvi. Zdaj nebi ji rada kupovala nekaj kar je za v kuhinjo, mogoče kaka taka zadeva, ki bi si jo morala kupit samo zase. Ker se še nikoli nisem selila, sem čisto brez ideje in predstave, kaj vse je treba na novo kupit ob selitvi na svoje.
Razmišljala sem o likalniku za lase, pa so me njeni domači za božičeka prehiteli. Mogoče kakšen sušilnik za lase (samo se morem še pozanimat, če ga že imata).
Kakršenkoli predlog je dobrodošel.
Posted 18 January 2010 - 11:14 AM
Potrebujem pomoč!
Prijteljici bi rada kupila nekaj za roj. dan. Ker se bo v kratkem preselila, bi ji rada kupila nekaj, kar ji bo koristilo (drugače bi ji tak kozmetiko) pri selitvi. Zdaj nebi ji rada kupovala nekaj kar je za v kuhinjo, mogoče kaka taka zadeva, ki bi si jo morala kupit samo zase. Ker se še nikoli nisem selila, sem čisto brez ideje in predstave, kaj vse je treba na novo kupit ob selitvi na svoje.
Razmišljala sem o likalniku za lase, pa so me njeni domači za božičeka prehiteli. Mogoče kakšen sušilnik za lase (samo se morem še pozanimat, če ga že imata).
Jaz bi šla v 1001 dar in kupila nekaj uporabnega, ampak lepega. Se mi zdi, da skoraj ne moreš zgrešit.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 January 2010 - 11:57 AM
Posted 18 January 2010 - 12:12 PM
Posted 18 January 2010 - 01:09 PM
Men je ful dobra una Philipsova budilka k te zbuja z naravno sončno svetlobo, za zvok si pa lahko naštimaš ptičje petje al pa šumenje valov.
Posted 18 January 2010 - 01:17 PM
Hvala.
Posted 18 January 2010 - 01:27 PM
Posted 18 January 2010 - 01:58 PM
se pa seveda po najboljših močeh potrudim tudi jaz in ne kupujem nabiralcev prahu, imam raje praktična darila, med letom si tudi zapišem ko rečejo kaj bi radi imeli in potem izberem.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 January 2010 - 02:16 PM
Drugače pa odvisno, koliko sta povezani. Če ma rada rože, kakšno sobno okrasno rastlino, lahko pa npr. kaj bolj smešnega, kot je kakšna budilka, ipd.
Posted 18 January 2010 - 04:25 PM
Hvala punce za komentarje.
Posted 18 January 2010 - 04:32 PM
Posted 18 January 2010 - 04:42 PM
Posted 18 January 2010 - 04:55 PM
Čajnik je dobra ideja, podpiram
Posted 18 January 2010 - 08:22 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 January 2010 - 08:28 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 January 2010 - 08:28 AM
Posted 19 January 2010 - 12:32 PM
Ali pa kuharska knjiga+predpasnik?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users