Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#181 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27680 posts

Posted 16 September 2009 - 07:43 PM

Ja, sej to je res, moj foter jih ima 60, od Izabele poba pa 25. smile.gif Tudi meni so vsec sportne ure, ampak kot si napisala, ne cenene. In, ja, tudi, ce je elegantna, ne sme izgledati kot zenska ura. ;) Se strinjam, najpomembneje, da se poda k cloveku in njegovemu stilu. Jaz si tudi svojega poba ne predstavljam s fino, elegantno uro. Pa tako ali tako je ne nosi. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#182 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 16 September 2009 - 08:14 PM

Jaz sem mojemu uro kupila za rojstni dan. Ampak sem ga peljala v trgovino, da si jo je sam izbral in še dobro, da sem storila tako, ker čeprav imava sicer zelo podoben okus, je bila tista ura, ki bi jo jaz izbrala prerobustna za njegovo roko. To ga rabiš zraven. My humble opinion.

Kaj pa kak starinski ali tudi navadni globus? Navadnega verjetno že ima... hmm.gif

No, jaz mojemu nisem nič kupovala, ko je diplomiral. Če sem iskrena, niti nisem pomislila, da bi mu mogla kaj kupiti. Šli smo na večerjo s starši, s kolegi pa smo dobro zalili diplomo in to je bilo to.
  • 0

#183 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 18 September 2009 - 05:02 PM

Ja sej vem, da bi morala sama najbol vedt kaj si želi - me je kr sram da ne vem.. Ker ona ni nikol govorila kaj si želi, nikol ni mela kkšnih posebnih hobijev - ona je čist preprosta oseba, ki rada hodi na kavice s prijateljicami in sploh nima želje it na masažo (je že bila in ji ni tko zlo vau), potem potuje tudi ne ravno rada; njej je najlepše biti doma z družino.. In je zares težko najti darilo zanjo. Sej vem, da je za vas še težje ugibati za eno tujo osebo, ampak sej veste, par predlogov da se mi vsaj kkšna lučka posveti u glavi, kakšen namig kaj bi lahko dali.. smile.gif

Izabela, kot darilo lahko gresta na kakšen lep dvodnevni izlet (kao da si ogleda zadeve, ki jih je preučeval pri geografiji), ali pa mu pripraviš piknik v naravi in mu na pikniku podariš nekaj malega, simboličnega.. Ponavadi se res podari za diplomo nekaj v zvezi s smerjo študija - sam ne vem kaj bi še lahko blo v zvezi z geografijo in sociologijo za podarit.. Zemljevid SLO na katerem označiš njegov kraj in napišeš, da je to rojstni kraj najbolj seksi diplomanta, ali najčudovitejše osebe na svetu (ok mal čudn predlog - ampk povezan pa je z geografijo, pa še poveš mu na ta način kolk ti pomeni:)). Lahko ga pelješ v kkšno jamo, recimo Postonjsko (je tut mal geografsko:)), lahko daš natisniti majico z zemljevidom in napisom diplomirani geograf, itd.. No ajd, zdej mam že bedne, si že zmišljujem kr neke zadeve..
Mal pomisl kaj v geografiji ga najbolj prevzame in probi kej na to napelat..

Aja pa globus, ki ga je predlagala Kalypso se mi zdi super ideja!
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#184 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 18 January 2010 - 09:27 AM

Potrebujem pomoč!

Prijteljici bi rada kupila nekaj za roj. dan. Ker se bo v kratkem preselila, bi ji rada kupila nekaj, kar ji bo koristilo (drugače bi ji tak kozmetiko) pri selitvi. Zdaj nebi ji rada kupovala nekaj kar je za v kuhinjo, mogoče kaka taka zadeva, ki bi si jo morala kupit samo zase. Ker se še nikoli nisem selila, sem čisto brez ideje in predstave, kaj vse je treba na novo kupit ob selitvi na svoje.

Razmišljala sem o likalniku za lase, pa so me njeni domači za božičeka prehiteli. Mogoče kakšen sušilnik za lase (samo se morem še pozanimat, če ga že imata).

Kakršenkoli predlog je dobrodošel.
  • 0

#185 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 January 2010 - 11:14 AM

QUOTE(bellini @ 18. 1. 2010 - 9:27) View Post

Potrebujem pomoč!

Prijteljici bi rada kupila nekaj za roj. dan. Ker se bo v kratkem preselila, bi ji rada kupila nekaj, kar ji bo koristilo (drugače bi ji tak kozmetiko) pri selitvi. Zdaj nebi ji rada kupovala nekaj kar je za v kuhinjo, mogoče kaka taka zadeva, ki bi si jo morala kupit samo zase. Ker se še nikoli nisem selila, sem čisto brez ideje in predstave, kaj vse je treba na novo kupit ob selitvi na svoje.

Razmišljala sem o likalniku za lase, pa so me njeni domači za božičeka prehiteli. Mogoče kakšen sušilnik za lase (samo se morem še pozanimat, če ga že imata).

Jaz bi šla v 1001 dar in kupila nekaj uporabnega, ampak lepega. Se mi zdi, da skoraj ne moreš zgrešit.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#186 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 18 January 2010 - 11:57 AM

Mogoče pa bi ji podarila kar bon za Merkur ali podobno trgovino pa naj si sama izbere kar bo potrebovala.
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#187 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 18 January 2010 - 12:12 PM

Se strinjam s SiQsl, tako ima prijateljica več izbire in kupi tisto kar potrebuje smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#188 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 January 2010 - 01:09 PM

QUOTE(bellini @ 18. 1. 2010 - 9:27) View Post

Men je ful dobra una Philipsova budilka k te zbuja z naravno sončno svetlobo, za zvok si pa lahko naštimaš ptičje petje al pa šumenje valov. laugh.gif Sam ni poceni, ene 100€. Mogoče, če vas več kupi? ermm.gif Al pa če ma iPod, ji lahko ta pujsast zvočnik. biggrin.gif
IPB Image
  • 0

#189 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 18 January 2010 - 01:17 PM

Ja boni bodo skrajna sila, vendar nisem najbolj pristaš temu. Ta budilka je ful posrečena, sam rahlo preveč za moj proračun. Bom pa vsekakor šla pogledat v 1001 dar, če imajo kaj pametnega.

Hvala.
  • 0

#190 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 18 January 2010 - 01:27 PM

Zakaj se vsi tak otepate bonov? Meni je pa to super, milijonkrat boljše kot pa da mi prinesejo kaj kar ne potrebujem, ali pa za prah nabirat. Mi imamo s prijatelji tak zmenjeno, da se pač vedno vprašamo kaj si kdo želi za rd in se pove. Če se pa ne ve, pa se podari denar ali pa bon. Recimo zdaj en kolega je imel rd, pa smo mu podarili bon za Merkur, ker pač vemo da ima namen belit stanovanje in si bo pač tam izbral kar rabi. Meni je recimo bolj neosebno, če ti kdo prinese eno bedarijo, ker ti pač kao more prinest darilo.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#191 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 January 2010 - 01:58 PM

Meni osebno je to deloma odraz tega, da me očitno moji najbližji čez leto ne poslušajo in ne vedo kaj si želim, ali za kaj nimam denarja,...ne pričakujem da bo nekdo ki me vidi nekakrat letno vedel kaj rabim oz. si želim, pričakujem pa to od moje družine in najboljših prijateljic.
se pa seveda po najboljših močeh potrudim tudi jaz in ne kupujem nabiralcev prahu, imam raje praktična darila, med letom si tudi zapišem ko rečejo kaj bi radi imeli in potem izberem.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#192 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 January 2010 - 02:16 PM

Jaz sem kupla prijateljici, ko se je selila, "kafetjero" in paket kave, ker ona je res taka kofetarca, da ni večje biggrin.gif
Drugače pa odvisno, koliko sta povezani. Če ma rada rože, kakšno sobno okrasno rastlino, lahko pa npr. kaj bolj smešnega, kot je kakšna budilka, ipd.
  • 0

#193 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 18 January 2010 - 04:25 PM

Mah kaj pa vem, nekak sem si zapičla, da ji bom kupila nekaj kar rabi ob selitvi. Ker je ves denar porabila za nakup samega stanovanja predvidevam, da bi ji pasalo, če bi ji kupila tisto kar res rabi. Drugače pa sama nisem nikoli pristašica stvari na katerih se prah nabira. Malo se nagibam k čajniku, ker ona pije le čaj...zato sem mislila kak 1001 dar, da bi bil primeren. Ko se bo pa dejansko preselila pa bi ji kot vselitveno darilo kupila kakšno rožico.

Hvala punce za komentarje.
  • 0

#194 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 18 January 2010 - 04:32 PM

Kaj pa grelnik vode? Imajo fancy šmensi grelnike, pa tudi to je zelo uporabna zadeva. Zraven pa kako luškano šalco za čaj in čaj, ki ga rada pije?
  • 0

#195 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 18 January 2010 - 04:42 PM

Ja saj nekaj takega bom, če bojo imeli v zgoraj omenjeni trgovini. Zdaj še samo fali, da mi pove kak se bosta enkrat poleti poročila...pa tak bankrotiram biggrin.gif
  • 0

#196 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 January 2010 - 04:55 PM

Ja sej laugh.gif joooj, ta darila, včasih jih je kar preveč ermm.gif
Čajnik je dobra ideja, podpiram smile.gif
  • 0

#197 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 January 2010 - 08:22 PM

V nami majo na gospodinjskem oddelku ful odštekane kihinjske pripomočke, pisane, odbite. Pa čajne servise majo tud luštne.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#198 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 January 2010 - 08:28 PM

pa kle na gosposvetski ulici al cesti sj ne vem ( pa zravn žvim, hm) majo eno trgovino s stvarmi za dom, take kjut in uporabne zadeve, na nekatere imajo zdj tud 40% dol. Je pa to če greš od bivše Evrope (nasprot figovca) dol proti hotelu Lev.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#199 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 19 January 2010 - 08:28 AM

Hvala punce, samo preden bom jaz v LJ prišla, bo že leto naokoli. Bom pogledala tu v Celju ali v Mb-ju.
  • 0

#200 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 January 2010 - 12:32 PM

Kaj pa kakšen fondi?
Ali pa kuharska knjiga+predpasnik? smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."