Jump to content

Photo

Mačke

• Please log in to reply
712 replies to this topic

#181 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 May 2010 - 09:18 AM

To je pesek, ki sem ga jaz omenjala. Vem, da ga imajo v Mr Petu (Btc), v navadnih trgovinah ga nimajo. Lahko pa kupiš tudi preko internetne strani: Pasji.net ali
Super Čombe. Se splača, če kupiš še kakšne brikete ali konzervo zraven, saj so ene zelo kvalitetne. Sicer je pa to njihova stran in našteta prodajna mesta: BioSand. Pesek pa stane 9 evrov, edina na pasji.net sem vidla, da je malo cenejši smile.gif

IPB Image
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#182 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 May 2010 - 09:38 AM

Midva hodva v eurospin kupovat pesek za mucija, ker sva probala ze vse mozne drage peske in je ta prav najbolsi. Da ne omenm da 5kil stane 1eur, tko da ce bos sla kdaj mimo, se ti splaca probat, nimas kej dost za zgubit. :=)
  • 0

#183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 May 2010 - 11:34 AM

Eurospin, a res??? Ker to je pa nam ful blizu, pa res je tole iber poceni. A imajo tudi 10kg pakunge?

No, za probat bo tudi 5kg ok. Tnx za info!

Gimpet pesek, pa sicer kupujemo v eni spec. trgovini za male živali, ne vem, če se ga dobi drugod...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#184 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 May 2010 - 11:39 AM

Ne, sam 5kil majo, je pa kdaj še v akciji, lol, tko da se ga takrt splača več uzet.
  • 0

#185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 May 2010 - 08:29 PM

tenks, dečve. mam tle za voglom eno živalsko trgovino, bom šla vprašat. sicer pa, ja, enkrat bom menda tut do Eurospina pršla, za ta 1 evro se splača. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#186 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 May 2010 - 03:26 PM

...
  • 0

#187 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 30 May 2010 - 03:29 PM

A takega dobiš? Ja sm pa tud jaz slišala, da so najboljši peski ti v Euro Spinu smile.gif da prou diši baje, ko se polula smile.gif

Edit: moj varovanec je hodu skos v pesek lulat, pa je u bistvu še čist mali smile.gif
  • 0

#188 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2010 - 08:40 PM

...
  • 0

#189 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 June 2010 - 09:07 PM

super thumbup.gif Zdaj pa le v nabavo. Na bolhi polno mladih muc išče dom. Ni vrag, da ne najdeš ene lepotice. wink.gif

Glej tole... http://www.bolha.com...oglas1272159131 wub.gif
  • 0

#190 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 June 2010 - 09:09 PM

laugh.gif laugh.gif

IPB Image

Karate cat. LOL
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#191 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2010 - 09:15 PM

.
  • 0

#192 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 June 2010 - 09:17 PM

Držim pesti. smile.gif Hehe, pri nas je bila mama tud vedno za živali, foter pa je bil tisti, ki naju je malo držal nazaj. biggrin.gif Še dobro, ker sicer bi imeli res pravi živalski vrt.. že tak smo ga imeli. biggrin.gif

Ali pa te:
http://www.podarimo....90-4-mlade-muce
IPB Image
Kaki cuker je ta tigrček. wub.gif

edit: Plain Jane, ne se sekirat. Ti pač ni bila usojena. 100% boš našla drugo, ki bo prav tako lepa in prikupna, boš vidla. biggrin.gif Verjemi mi, ker ko sem iskala kosmatinca za babico in dedka, sem se zaljubila v dva prikupna mladička, sem se že dogovorila, da ju pridemo gledat, pa so mi ju že prej oddali. Jaz pa sem mu že šla kupit ovratnico in igračko... rolleyes.gif
  • 0

#193 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2010 - 09:22 PM

...
  • 0

#194 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 June 2010 - 09:26 PM

Hehe, meni ob vseh kosmatinkah zaigra srce. Sploh ko so male in okorno tekajo naokoli z dvignjeno anteno (kot jaz pravim repkom - ja pomanjševalnica je tu na mestu). biggrin.gif

Upam da si mama ne premisli. smile.gif
  • 0

#195 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2010 - 09:29 PM

happy.gif
  • 0

#196 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 04 June 2010 - 11:43 PM

Tisti tigerček zgoraj pa deluje kot Maine Coon, ena najlepših pasem meni osebno.
Samo vse so simpatične, sploh ko je enkrat tvoja. Tako da PJ uživaj v iskanju mucke zate, ker to kar ti je že Kalypso rekla, očitno ta ni bila tebi namenjena, zato pa druga že veselo čaka nate in se veseli novega doma, ljubezni in topline.
Pa čestitke, da si mami prepričala thumbup.gif Meni to ni nikoli uspelo, sedaj ko sem pa na svojem pa uživava s fantom v družbi male nagajivke biggrin.gif Zato vem koliko ti to pomeni in koliko veselja bo še prineslo, ko jo noš dobila, wiii smile.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#197 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 June 2010 - 09:36 AM

PJ, verjetno ti je MB predaleč, da bi hodili tja po muco, ampak vseeno, da naredim malo reklame, če slučajno še kdo drug iz tega konca, ki išče muco bere ta forum: Znanka išče dom za tri male kepice, ki se trenutno nahajajo v zavetišču. Mama muca že ima zagotovljen nov dom pri njej, mladički ga pa še iščejo. Dva sta podobna njej en pa je črn. Za oddajo bodo primerni čez slab mesec.
IPB Image
http://www.zavetisce...pisi_zival/375/

Pa v Mačji hiši poglej http://www.macjahisa...amp;tipZivali=4 Imajo nekaj čednih kosmatink. Tudi mladičkov...
Tidve sta mi sploh čedni: http://www.macjahisa...=...g&width=640
  • 0

#198 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 05 June 2010 - 09:40 AM

V Društvu Žverca bodo čez mesec in pol oddali 3 mucke: http://www.zverca.si...kofja-loka.html

IPB Image
  • 0
Ralph Waldo Emerson

#199 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 June 2010 - 07:15 PM

JOKAM ob opisu lol1.gif
  • 0

#200 Braunkopf

Braunkopf