Jump to content

Photo

Spreji za lesk las

• Please log in to reply
247 replies to this topic

#181 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 09 January 2006 - 04:19 PM

jst se s tabo strinjam o mehkosti... efekt more bit enak, ne glede na dolžino las... sam pomoje Špela ni bla zdej glih ne vem kaj fascinirana nad sprejčkom... tko k nima glih dolgih las.
  • 0
Posted Image

#182 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 January 2006 - 04:28 PM

[quote=Tanjci]sam pomoje Špela ni bla zdej glih ne vem kaj fascinirana nad sprejčkom... tko k nima glih dolgih las.

js nam še enkrat rekla, da kva ma dolžina las pr tem, če se ti svetjo, se ti svetjo, al dolgi al pa kratki. biggrin.gif mene pač ni fasciniral, bolj ko ne mi je brezveze, ampak bo za ponucat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#183 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 09 January 2006 - 05:09 PM

v mulerju sem vidla neko podobno zadevo, isto od glisskurja,, kao nek azijski look. ima katera kaj pojma?
neki si moram kupit za poglancat te lase, sam nebi hotela da masti.
no, in zdaj sem v dilemi med tem opevanmim sprejem, to azijsko varjanto in še kakim neznanim biserom
  • 0

#184 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 January 2006 - 07:12 PM

jst mam zdej tud ta sprejček in mi je zelo fajn... biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 January 2006 - 11:33 PM

mmm, tkole je blo: pršla sem k bivšemu na obisk in čakam, da mi pride odpret vrata. odklene, odpre vrata in preden karkol rečem, on reče: 'kok se ti laski svetjo!!!!' biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sm prec rekla, da mam nou sprejček pa da so mehki tut, hehehe. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#186 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 01:03 AM

[quote=Špela]mmm, tkole je blo: pršla sem k bivšemu na obisk in čakam, da mi pride odpret vrata. odklene, odpre vrata in preden karkol rečem, on reče: 'kok se ti laski svetjo!!!!' biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sm prec rekla, da mam nou sprejček pa da so mehki tut, hehehe. biggrin.gif
in ti praviš, da te "ni fasciniral, da je bolj kot ne brezveze" IPB Image ti, ti lažnivka... al pa nimaš več dobre dioptrije na očalih IPB Image
  • 0
Posted Image

#187 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 January 2006 - 01:13 AM

.
Jaz imam tudi ta sprej, pa se mi nič ne zdi, da bi bli lasje kaj ful bolj svetleči. Zanimivo, da je pri enih takšna razlika.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#188 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 01:18 AM

[quote=Jenna].
Jaz imam tudi ta sprej, pa se mi nič ne zdi, da bi bli lasje kaj ful bolj svetleči. Zanimivo, da je pri enih takšna razlika.

.
:alien:
  • 0
Posted Image

#189 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2006 - 08:53 AM

Jaz pa mislim, da je bistvo svetlečih las zdravje las. In šele potem pridejo razni spreji. Najprej je nujna dobra in nežna nega las, potem pa še vse ostalo. MHO.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#190 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2006 - 12:05 PM

[quote=sonchika]Jaz pa mislim, da je bistvo svetlečih las zdravje las. In šele potem pridejo razni spreji. Najprej je nujna dobra in nežna nega las, potem pa še vse ostalo
a ta nujna dobra in nežna nega je prehrana?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#191 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 January 2006 - 12:06 PM

Ne, Rea ... prehrana je prehrana. biggrin.gif Nežna nega je pa pranje las s kvalitetnimi in nežnimi šamponi in dodatna nega s kvalitetnimi regeneratorji.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#192 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 12:10 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ne, Rea ... prehrana je prehrana. biggrin.gif Nežna nega je pa pranje las s kvalitetnimi in nežnimi šamponi in dodatna nega s kvalitetnimi regeneratorji.

ja jst opazim največjo razliko ko namest balzama dam gor masko (Frucktis)
  • 0
Posted Image

#193 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2006 - 12:18 PM

[quote=rea][quote=sonchika]Jaz pa mislim, da je bistvo svetlečih las zdravje las. In šele potem pridejo razni spreji. Najprej je nujna dobra in nežna nega las, potem pa še vse ostalo
a ta nujna dobra in nežna nega je prehrana?[/quote]
Dilema, sj, če tko pogledaš, a ne ... je sonchika napisala, da je najprej nujna dobra nega las,šele potem spreji-sj sprej pa je tud nega las,a ne!
Pa tud prehrana ni le prehrana,veš!Prehrana veliko da in veliko vzame.
  • 0

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 January 2006 - 12:21 PM

Sonchika je misla ta sprej kot nekaj, kar naredi umetni lesk in je rekla, da je pred tem potreben naravni lesk, ki se ga doseže z dobrimi in nežnimi šamponi, regeneratorji in tako dalje.

Jaz sem ti samo povedala kaj je Sonchika mislila s tisto dobro in nežno nego ... tle ni bla mišljena prehrana, je pa res, da ima tudi ta velik vpliv na zdravje človeka in njegov izgled.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#195 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 January 2006 - 12:26 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ne, Rea ... prehrana je prehrana. biggrin.gif

no ptem sem pač le napačno sklepala,ker sem mislila,da se čudiš kaj ima prehrana s tem... biggrin.gif
  • 0

#196 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 January 2006 - 12:29 PM

Ne, nism se čudla ... sam nikol še nism slišala, da bi kdo rekel, da je prehrana 'nežna nega'. Malo čudno se mi sliši. biggrin.gif
  • 0

#197 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 January 2006 - 12:33 PM

ja,dilema,nežna nega je res smešno ampak samo nega bi pa lahko rekli,a ne,no ja.... smile.gif skratka spreji!!!!
  • 0

#198 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2006 - 12:39 PM

Rea, rea... Dilema ima prav. Pod nežna nega sem imela v mislih nežne šampone, ki pa so učinkoviti.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#199 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 January 2006 - 01:55 PM

QUOTE(sonchika)
Rea, rea... Dilema ima prav. Pod nežna nega sem imela v mislih nežne šampone, ki pa so učinkoviti.

ja,ja laugh.gif ima prav,prou!! biggrin.gif samo sem se pač zataknla pr prehrani no smile.gif
  • 0

#200 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2006 - 02:25 PM

Ti me vedno spraviš v smeh. wink.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users