Je/bo katera gledala spin-off Blood of My Blood? Prva dva dela sta zunaj, baje je kar ok.
Outlander
Posted 12 August 2025 - 08:49 AM
[Napoleon]
Posted 17 May 2026 - 07:26 AM
Zadnja sezona mi ni bila nek presezek, so bili dobri deli, v vecini pa se mi je zdelo precej odvecnih kadrov, ki so pobirali minutazo. V nekaterih deli so sli cisto stran od knjige in ubrali svojo pot. Odprli ful neki zgodb, ki jih po mojem mnenju potem niso uspeli zakljucit. Je pa res, da tudi same knjige mi od 4,5 naprej niso bile tak fajne. So izgubile tisti svoj charm Skotske, prevec likov, ful nekoh dogodkov, deluje prevec vsega.
Glede samega konca serije ne bom spoilala, mi je blo pa precej tak, meh, povprecno, nic posebnega. Itak se mi zdi, da redko katero serijo uspejo zakljucit res ono wow.
Tako da to je to, po 12. letih the end of an era.
[Napoleon]
Posted 17 May 2026 - 07:37 AM
Mogoce enkrat v penziji vse preberem in pogledam 😊😋
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 May 2026 - 10:02 AM
Mislim, da je to tudi eden izmed razlogov, da so zaključili z 8. sezono, ko bi lahko se po 9. Knjigi naredili sezono, ampak so jim ratingi ful padli.
Vseeno pa cakam se zadnjo knjigo, da vidimo kako bo Diana pojasnila Jamiev duh iz prve knjige in kako bo zakljucila. Ampak zgleda bo se en cas, preden bo knjiga zunaj.
[Napoleon]
Posted 17 May 2026 - 10:55 AM
Posted 17 May 2026 - 04:50 PM
Put A Kilt On It!
Posted 17 May 2026 - 05:29 PM
Na zacetku, ko sta Claire in Frank v Invernessu, in se Frank pozno zvecer vraca domov vidi highlanderja kako stoji zunaj na trgu in opazuje Claire skozi okno, ko gre do njega pa pojava izgine. Diana je kasneje potrdila, da bi to naj bil Jamie.
[Napoleon]
Posted 18 May 2026 - 08:18 AM
aja, saj res! Hvala ![]()
Še malo me boš provocirala, pa boš šla ponovno knjige brat
![]()
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users