Ja, pa tale:
They didn’t even look the part: In an event filled with the iconic colors on hockey sweaters, theirs could be confused for a club hockey team of Seattle Seahawks fans.
:-)
Skratka, prima!
Posted 18 February 2014 - 04:14 PM
Ja, pa tale:
They didn’t even look the part: In an event filled with the iconic colors on hockey sweaters, theirs could be confused for a club hockey team of Seattle Seahawks fans.
:-)
Skratka, prima!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 February 2014 - 06:08 PM
A ne zgleda skulptura v kateri je prižgan olimpijski ogenj kot en lulček, ki bruha ogenj?
Posted 18 February 2014 - 06:20 PM
Naši hokejisti prvič na olimpijskih, pa jim je že uspelo priti v četrtfinale. Baje so že imeli rezervirane karte za domov, ker nihče ni pričakoval, da bodo glede na skupino, v kateri so bili, sploh prišli tako daleč. S Švedi jih čaka težka naloga, ampak že to, kar so zdaj dosegli, je super.
Super tudi za Tino, pa škoda, da je Faku malo zmanjkalo.
Pa še vedno ni rečeno, da ne pade še kakšna medalja!
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 February 2014 - 06:26 PM
jaz upam še na kakšnega bordarja in pa Flisarja. Upam, da nas še presenetijo!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 February 2014 - 06:28 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 February 2014 - 06:46 PM
Hokejisti imajo bojda rezervirane sedeže na letalu, ki iz Sočija poleti jutri: KLIK
Za TV Slovenija je kapetan Tomaž Razingaropozoril tudi na OKS-jevo nedopustno podcenjevanje hokejistov. "Danes je bilo, boljši smo bili v vseh pogledih hokejske igre. Lepa predstava! Bukirali so nam let za 19. februarja, zdaj smo izvedeli, da še vedno letimo jutri, čeprav še igramo in še nismo zaključili," je "Raza" v veselju kot kapetan opozoril na logistični nesmisel.
jaz upam še na kakšnega bordarja in pa Flisarja. Upam, da nas še presenetijo!!!!
Od Flisarja jaz ne pričakujem ničesar, ker njegovi letošnji rezultati niso bleščeči. Borderji pa bi nas lahko presenetili. Držimo pesti.
Kakorkoli že, te OI so res fenomenalne kar se tiče medalij in vrhunskih uvrstitev (Fak, Gregorin idr.). Sicer še upam na kakšno prijetno presenečenje v obliki medalje, ampak tudi če ga ne bo, si športniki zaslužijo en velik aplavz.
Posted 18 February 2014 - 07:05 PM
Jaz pa upam da Flisar dobi medalijo
Posted 19 February 2014 - 08:39 AM
Hokejisti imajo bojda rezervirane sedeže na letalu, ki iz Sočija poleti jutri: KLIK
Za TV Slovenija je kapetan Tomaž Razingaropozoril tudi na OKS-jevo nedopustno podcenjevanje hokejistov. "Danes je bilo, boljši smo bili v vseh pogledih hokejske igre. Lepa predstava! Bukirali so nam let za 19. februarja, zdaj smo izvedeli, da še vedno letimo jutri, čeprav še igramo in še nismo zaključili," je "Raza" v veselju kot kapetan opozoril na logistični nesmisel.
Če že ne zaradi drugega, že za to neumnost bi jim full privoščila, da danes zmagajo. Mislim halo, a je res tak greh, da bi še kakšen dan ostali tam in spodbujali še kakšnega našega tekmovalca! Pa če zmagajo ali izgubijo!!!
Tako da DAJMO NAŠI!!!!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 08:50 AM
Realno je, da naši proti Švedom nimajo veliko možnosti za zmago. Vem pa, da bojo ful dobro igrali in se borili do konca ter častno zapustili OI. Res so zakon in sem ful vesela, da jim gre... (skrbijo me edino naslednje generacije hokejistov, ker hokej v slo ni več tako popularen, ti hokejisti so pa pše iz "dobrih časov"....)
Vsi naši športniki so super!!!
Posted 19 February 2014 - 09:28 AM
mi je kolegica iz Švedske rekla, naj si malo pogledam švedske hokeiste - da so menda full lepi.
In moram priznat, da so res!!!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 10:21 AM
Uf, ne! Meni pa sploh niso všeč...
Držimo pesti za: tekačici Alenko in Katjo, borderje Žana, Roka in Roka ter za vse Rise!
Posted 19 February 2014 - 10:45 AM
škoda za rise .... dva gola bodo pa res težko nadoknadili
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 10:53 AM
4:0
sta pa Košir in Marguč v četrtfinalu!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 11:00 AM
tudi Flander!!!
Bravo naši!!!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 11:37 AM
Košir gre naprej!!!
Škoda za Marguča in Flandra!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 12:04 PM
Košir je v polfinalu zaostal, gre v boj za bron!!!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 12:23 PM
tooooooooooooooooooooooooooooo Košir!!!!
Še ena bronasta!!!!!!!!!
Posted 19 February 2014 - 12:24 PM
After all this time?
Always.
Posted 19 February 2014 - 12:24 PM
sem že mislila, da sem edina tu
zakon!
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2014 - 12:26 PM
ma kje edina!
Jaz spet prek telefona furam Val202
0 members, 0 guests, 0 anonymous users