Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#181 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 12:10 AM

thumbup.gif

QUOTE(Špela @ 10. 11. 2006 - 18:06) View Post

mislim, jaz po švicu smrdim tudi, če se brijem in umivam, jebiga, je pač 30+ stopinj in vročina na busu in ne nosim s sabo 3eh pakung deota. [/size]twisted.gif

lol1.gif Stara jaz sm solzna!!!!!! Pejt na NEGA TELESA...pa tm poišči k so punce govorile o TRIPLE DRY-u...to bo rešlo tvoje težave....in vsi bomo srečni!!!!!!
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#182 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 November 2006 - 09:44 AM

QUOTE(_Sončica_ @ 11. 11. 2006 - 0:10) View Post

thumbup.gif
lol1.gif Stara jaz sm solzna!!!!!! Pejt na NEGA TELESA...pa tm poišči k so punce govorile o TRIPLE DRY-u...to bo rešlo tvoje težave....in vsi bomo srečni!!!!!!

če vaša sreča zavisi od tega, al mam js triple dry al nimam, pol res nimam besed. twisted.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#183 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 11 November 2006 - 12:14 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 11. 2006 - 21:14) View Post
Je pa res, da je tole že privzgojeno (pozabimo zdaj, da se vse več ljudi odloča za odkocinjavanje zaradi higienskih razlogov)... da ženske morajo biti obrite/depilirane/epilirane (pazduhi, fufla, noge), če ne so nesnage, nemarnice, zanemarjenke, preprosto umazanke (takoj dobimo tole asociacijo, tudi jaz, priznam). Da pač kosmata ženska je nujno smrdljiva in umazana, odkocinjena pa nujno ultra skrbi za higieno in je vsa dišeča.
Pri moških pač ni tako... sicer se čedalje bolj tole mišljenje uveljavlja tudi pri moških, ampak načeloma se od njih ne pričakuje, da bodo pobriti. Od žensk pač. Vsekakor so tule dvojna merila. Ker ženska noga pač ne izgleda lepa (tudi v mojih očeh ne, seveda), če je kosmata - ampak to imamo privzgojeno, da je to pač grdo in ne lepo... če me kdo sploh šteka, kaj mislim povedat. =)

Točno to sem jst hotla povedat! laugh.gif Pa me Sončica nekak ni razumela.

QUOTE(Anja88 @ 10. 11. 2006 - 22:22) View Post

Oprosti, ampak higiena in britje sta različna pojma. Dejansko zaradi se zaradi britja še povečajo možnosti infekcij in sploh tiste občutljivejše bolje, da se ne brijejo. je mela moja sošolka zarad teh pen in podobnega, ki jih pri britju uporabiš non stop vnetja.Pa se je nehala brit in glej vraga-zdaj ma mir. wink.gif

Dosti ginekologov ne podpira britja, ravno iz higienskih razlogov.

Saj, ubistvu ima Sončica mnenje, da če se ne briješ, si nujno nehigieničen, pravim pa, da ne bo nikogar konec, če srečaš nepobrit osebek.
Aja Sončica, spoštujem tvoje mnenje, čeprav se z njim ne strinjam. wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#184 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 November 2006 - 12:19 PM

tudi jaz mislim, da ni pravilo, da je pobrita ženska nujno čista in nepobrita umazana. lahko je velikokrat tudi obratno. mislim, da je jenna hotela rečt, da nam je nakaterim že od malega ( kot posledica primarne socializacije ) vcepljan v glavo ta mit. seveda so danes še tukaj mediji, ki imajo gromozanski vpliv na nas, če hočemo ali nočemo. in ravno ti nam v glavo zabijajo lažne rasnice ter ustvarjajo lažne potrebe, da potem mislimo, da je recimo britje nepogrešljivo. v resnici pa ni in se da čisto lepo živeti brez njega. gladka koža pač trenutno spada v ideal lepote, ki se tako zelo poudarja v medijih.
jaz se sicer brijem, ker sem očitno pod vplivom.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#185 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 November 2006 - 04:20 PM

QUOTE(sade @ 11. 11. 2006 - 12:19) View Post

tudi jaz mislim, da ni pravilo, da je pobrita ženska nujno čista in nepobrita umazana. lahko je velikokrat tudi obratno. mislim, da je jenna hotela rečt, da nam je nakaterim že od malega ( kot posledica primarne socializacije ) vcepljan v glavo ta mit. seveda so danes še tukaj mediji, ki imajo gromozanski vpliv na nas, če hočemo ali nočemo. in ravno ti nam v glavo zabijajo lažne rasnice ter ustvarjajo lažne potrebe, da potem mislimo, da je recimo britje nepogrešljivo. v resnici pa ni in se da čisto lepo živeti brez njega. gladka koža pač trenutno spada v ideal lepote, ki se tako zelo poudarja v medijih.
jaz se sicer brijem, ker sem očitno pod vplivom.

Se strinjam, da je to precej trendy, ampak men to povsem odgovarja! biggrin.gif

QUOTE(Špela @ 11. 11. 2006 - 9:44) View Post

če vaša sreča zavisi od tega, al mam js triple dry al nimam, pol res nimam besed. twisted.gif

Ne, to ne....si me pa pošteno nasmejala! laugh.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

• Guests

Posted 03 December 2006 - 12:01 AM

Ženske v arabskem svetu si že stoletja ostranjujejo kocine tam spodaj in ni (bilo) to za njih prav nič nenavadnega. Včasih se tega lotijo s puljenjem (karameliziran sladkor in drugi ustrezni pripomočki), včasih z britjem ... Smo na zahodu malce pozno začeli s tem "trendom". biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 January 2007 - 02:48 PM

Kukuc, da malo oživim tole temo. Zanima me, če se kaj takšnega, kot je tole, dobi tudi že pri nas:

http://www.smoothsha...erchant_id=2355

Pa upam, da tole ne boste razglasile/-i za reklamo. Samo zanima me, če se tudi na našem tržišču dobi kaj podobnega, ali moram (spet) letet v Anglijo? Ker sem se mokrega britja res že malce naveličala (pa občasno se mi še vedno delajo izpuščaji), za pravo brazilsko pa nimam jajc (še). ermm.gif oops.gif smile.gif
  • 0

#188 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 January 2007 - 05:58 PM

En nasvet za tiste, ki imate zelo občutljivo kožo in se vam delajo pikice po britju. Probejte dat prej gor balzam/masko za lase in pustite, da se dlake fajn zmehčajo in pobrijte. Jst sm to zanč eksperimentirala in nisem še nikol mela tok hitr gladke in čist nič razdražene kože. Sploh nobenga gela za britje nisem uporabila, samo regenerator, dala sm pa Reconstructorja. Pa da ne boste misnle, da sm munjena zj, ampak jst sm bla res navdušena in morm delit to z vami. laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#189 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2007 - 01:45 AM

Jaz sem že slišala za tole balzam delovanje... samo skos pozabla sprakticirati, ker se več ali manj ne brijem, ampak epiliram. No, vsekakor se bom probala spomniti naslednjič, ko pride britje na vrsto. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#190 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 January 2007 - 03:27 PM

Jaz sem sem mela včasih čist na nulo, ampak je mojmu bolj všeč če je taka 2 cm široka črta pristriženih dlačic, drugo pa vse pobrito. biggrin.gif
Moram pa rečt, da mi gre blazno na živce, ker se ene ginekologinje (tudi mlade) zgražajo nad tem, da se brijem. rolleyes.gif
Sem že 2 zamenjala, ker so vedno mele kaj za pripomnit. down.gif

Pri tipih mi je na nulo ogabno, mal kocinc mora bit, ampak urejeno. wink.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#191 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2007 - 03:36 PM

QUOTE(KissyKissy @ 8. 1. 2007 - 15:27) View Post
Moram pa rečt, da mi gre blazno na živce, ker se ene ginekologinje (tudi mlade) zgražajo nad tem, da se brijem. rolleyes.gif

Omg, tega pa res ne razumem... kaj d fak se majo za zgražat oz. sploh vključevat svoje mnenje o tem?! Halo?! To je isto, kot če bi jaz šla na obični pregled k eni zategnjeni, natur razmišljujoči doktorci, katera bi se zgražala, ker imam pod pazduho populjeno dlakovje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#192 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 08 January 2007 - 07:43 PM

moja ni še nikol nč prpomlna smile.gif
  • 0

#193 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 January 2007 - 09:33 PM

Moja tud ne. Pa sj so navajene, da smo dons punce pobrite no. Pomoje bi blo bl čudn, če pridš tja s kosmatuljo.
  • 0

Jordan Belfort

#194 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2007 - 10:11 PM

QUOTE(Miss*69 @ 8. 1. 2007 - 21:33) View Post
Pomoje bi blo bl čudn, če pridš tja s kosmatuljo.

Ja, saj jaz si tudi tak mislim. Pol še skos vedno znova in znova prihajajo bejbe s takšnimi zgodbami... ni mi jasno.

• 0

#195 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 January 2007 - 09:22 AM

Tle zihr ne gre za estetski vidik. Ginekologinje pač pravijo, da ni zdravo imet na nularco pobrito, ker dlake ščitijo pred vdorom umazanije in s tem tudi bakterij. Tako da mislim, da je bila kritika podana s tega vidika.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#196 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 09 January 2007 - 10:57 AM

Mnja, potem se pa na dlake prime vsa umazanija in bakterije, katere ni nujno, da spereš pri umivanju pa maš spet isti šmorn...
  • 0

#197 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 January 2007 - 11:07 AM

Tle se predhodno vsaj primejo na dlake, če dlak ni, pa grejo direktno notr v lulo. laugh.gif Sicer pa pri temeljitem umivanju ne verjamem, da ostane kaj umazanega. Sem pa drugače tudi sama nularca and I don't care. Se mi zdi, da se nimam česa bat, ker je higiena dobra in dosledna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 09 January 2007 - 03:12 PM

Meni ni povsem jasno, ko zdaj tule razpravljate, od kod naj bi pravzaprav umazanija prišla v spodnje hlačke. In kako. biggrin.gif Ne govorim zdaj o izrednih razmerah, spolnih odnosih ipd., ampak o navadnem delavnem dnevu ženske, pobrite na nulo, ki zgledno skrbi za svojo higieno. hmm.gif smile.gif
  • 0

#199 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 January 2007 - 05:25 PM

mogoče pa katera nenormalno švica med nogami biggrin.gif se spomnite, ko je ena prišla s problemom, da ful v rit švica? vse je mogoče ermm.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#200 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 January 2007 - 11:35 PM

Mogoče je mela pa kosmato rit biggrin.gif
  • 0