mislim, jaz po švicu smrdim tudi, če se brijem in umivam, jebiga, je pač 30+ stopinj in vročina na busu in ne nosim s sabo 3eh pakung deota. [/size]
Spodnja frizura
Posted 11 November 2006 - 12:10 AM
mislim, jaz po švicu smrdim tudi, če se brijem in umivam, jebiga, je pač 30+ stopinj in vročina na busu in ne nosim s sabo 3eh pakung deota. [/size]
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 11 November 2006 - 09:44 AM
če vaša sreča zavisi od tega, al mam js triple dry al nimam, pol res nimam besed.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 November 2006 - 12:14 PM
Pri moških pač ni tako... sicer se čedalje bolj tole mišljenje uveljavlja tudi pri moških, ampak načeloma se od njih ne pričakuje, da bodo pobriti. Od žensk pač. Vsekakor so tule dvojna merila. Ker ženska noga pač ne izgleda lepa (tudi v mojih očeh ne, seveda), če je kosmata - ampak to imamo privzgojeno, da je to pač grdo in ne lepo... če me kdo sploh šteka, kaj mislim povedat. =)
Točno to sem jst hotla povedat!
Oprosti, ampak higiena in britje sta različna pojma. Dejansko zaradi se zaradi britja še povečajo možnosti infekcij in sploh tiste občutljivejše bolje, da se ne brijejo. je mela moja sošolka zarad teh pen in podobnega, ki jih pri britju uporabiš non stop vnetja.Pa se je nehala brit in glej vraga-zdaj ma mir.
Dosti ginekologov ne podpira britja, ravno iz higienskih razlogov.
Saj, ubistvu ima Sončica mnenje, da če se ne briješ, si nujno nehigieničen, pravim pa, da ne bo nikogar konec, če srečaš nepobrit osebek.
Aja Sončica, spoštujem tvoje mnenje, čeprav se z njim ne strinjam.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 November 2006 - 12:19 PM
jaz se sicer brijem, ker sem očitno pod vplivom.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 November 2006 - 04:20 PM
tudi jaz mislim, da ni pravilo, da je pobrita ženska nujno čista in nepobrita umazana. lahko je velikokrat tudi obratno. mislim, da je jenna hotela rečt, da nam je nakaterim že od malega ( kot posledica primarne socializacije ) vcepljan v glavo ta mit. seveda so danes še tukaj mediji, ki imajo gromozanski vpliv na nas, če hočemo ali nočemo. in ravno ti nam v glavo zabijajo lažne rasnice ter ustvarjajo lažne potrebe, da potem mislimo, da je recimo britje nepogrešljivo. v resnici pa ni in se da čisto lepo živeti brez njega. gladka koža pač trenutno spada v ideal lepote, ki se tako zelo poudarja v medijih.
jaz se sicer brijem, ker sem očitno pod vplivom.
Se strinjam, da je to precej trendy, ampak men to povsem odgovarja!
če vaša sreča zavisi od tega, al mam js triple dry al nimam, pol res nimam besed.
Ne, to ne....si me pa pošteno nasmejala!
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 03 December 2006 - 12:01 AM
Posted 07 January 2007 - 02:48 PM
http://www.smoothsha...erchant_id=2355
Pa upam, da tole ne boste razglasile/-i za reklamo. Samo zanima me, če se tudi na našem tržišču dobi kaj podobnega, ali moram (spet) letet v Anglijo? Ker sem se mokrega britja res že malce naveličala (pa občasno se mi še vedno delajo izpuščaji), za pravo brazilsko pa nimam jajc (še).
Posted 07 January 2007 - 05:58 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 January 2007 - 01:45 AM
Jaz sem že slišala za tole balzam delovanje... samo skos pozabla sprakticirati, ker se več ali manj ne brijem, ampak epiliram. No, vsekakor se bom probala spomniti naslednjič, ko pride britje na vrsto. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 January 2007 - 03:27 PM
Moram pa rečt, da mi gre blazno na živce, ker se ene ginekologinje (tudi mlade) zgražajo nad tem, da se brijem.
Sem že 2 zamenjala, ker so vedno mele kaj za pripomnit.
Pri tipih mi je na nulo ogabno, mal kocinc mora bit, ampak urejeno.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 January 2007 - 03:36 PM
Omg, tega pa res ne razumem... kaj d fak se majo za zgražat oz. sploh vključevat svoje mnenje o tem?! Halo?! To je isto, kot če bi jaz šla na obični pregled k eni zategnjeni, natur razmišljujoči doktorci, katera bi se zgražala, ker imam pod pazduho populjeno dlakovje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 January 2007 - 07:43 PM
Posted 08 January 2007 - 09:33 PM
Jordan Belfort
Posted 08 January 2007 - 10:11 PM
Ja, saj jaz si tudi tak mislim. Pol še skos vedno znova in znova prihajajo bejbe s takšnimi zgodbami... ni mi jasno.
Posted 09 January 2007 - 09:22 AM
Posted 09 January 2007 - 10:57 AM
Posted 09 January 2007 - 11:07 AM
Posted 09 January 2007 - 03:12 PM
Posted 09 January 2007 - 05:25 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 09 January 2007 - 11:35 PM
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users