Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#181 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 01 February 2007 - 12:19 AM

Rabim pomoč,ker se nisem nikoli barvala na blont in bi želela spremeniti svojo barvo,ne bi pa rada kaj zaprčkala..sicer sem že doma sprobavala in zato sprašujem..kaj narediti da blont barva ne pride rumena?je kaj takega ki vpliva na to?
Zadnjč sem se barvala na svetlo rjavo in sem zbrala eno bolj blago blont da vidim kako pa kaj,če bi mi sploh pasala in je prišla rahlo ampak res rahlo rumeno-tako na določeni svetlobi je tak zlat ton,ob lasišču pa je bila rahlo rumenkasta na začetku..sedaj čez nekaj časa, po treh pranjih se je stvar skoraj normalizirala huh.gif ampak tudi svetloba daje različne nianse zato nise prepričana ravno kako pa kaj ker je včasih barva povsem drugačna na realni svetlobi kot npr pod lučmi .Sem še enkrat probala samo en pramen ,tokrat z zares fajn blont,skandinavsko blont-lepo barvo ki je spet rahlo rumenkasto izpadla na moji glavi -materi pa čisto fajn,brez problemov mad.gif ...Pojutri sem naročena pri frizerju ampak me zanimajo vaše izkušnje in vaša mnenja.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#182 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 February 2007 - 10:14 AM

Rezultat je odvisen od tega, koliko imaš sama v laseh rumenega pigmenta ... nekateri ga imajo ogromno, drugo manj ... tisti, ki ga imajo veliko, jim bo skoraj vsaka blond barva potegnila na rumeno in je treba pazit - na take lase pašejo pepelnato blond odtenki, ki nevtralizirajo oz. prekrijejo rumene pigmente. Jaz ti predlagam, da frizerki dobro razložiš, kako si sama eksperimentirala in kakšni so bili rezultati (vsak tak info frizerki pomaga, da bolje spozna tvoje lase), potem pa seveda še povej, da nočeš nič rumenega. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#183 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 01 February 2007 - 12:47 PM

Hvala dilema.Glede na to da na meni pride vse rumeno in na mami ne, bo tvoja trditev na žalost držala.Očitno imam nekaj rumenega pigmenta-mam bolj svetle rjave lase..

• 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#184 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 February 2007 - 01:02 PM

Bluberry, obstajajo tudi razni prelivi, ki zelo, zelo dobro nevtralizirajo rumene pigmente. Meni je pri beljenju las prišla ven kanarčkasto rumena, potem mi je pa frizerka nanesla še nek poseben preliv in ni bilo o rumeni niti sledu več ... sicer pa ti se kr pomeni s frizerko in sem prepričana, da bo rezultat dober.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#185 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 February 2007 - 11:16 PM

Jst bi se mogla pa ustrižt, sem ugotovila, da mam mal boge špičke. cry.gif Pa ne vem, kaj naj nardim, ker si nočem spet krajšat las - ker so mi končno mal zrasli, da se pozna. Kaj je bolj pametno počakat še malo, da zrastejo pa pol ustrižt špičke al zdej se postrižt pa pol spet čakat, da zrastejo? Al bi pol kej hitrej rastle? Smlk, nič mi ni všeč. Aja pa moja barva ni več taka kt je bla. Se mi je sprala do svetlo rjave. No pa sej je tud lepa. Bom mejbi spet kej nalimala. Joj no, nočem se strižt!!! cry.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#186 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 February 2007 - 07:46 PM

Missy jaz že pol leta nisem bla postrižena in ni nič groznega. Mičkeno mam razcepljene konice ampak se ne sekiram. biggrin.gif Šla bom spomladi k frizerju, ker se nočem strižt.
  • 0
Viens, reste ici!

#187 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 February 2007 - 08:03 PM

ne se strižt, če se nočš, k boš pol sam žalostna. počak da ti še mal zrasejo pa se pol dej. se se tut po več k pol leta ne
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#188 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 08 February 2007 - 08:32 PM

Jaz pa razmišljam, da bi se na rdečo, tako živo odštekano, ali pa tako oranžno kot jo ima ta bejbika na mojem avatarju, pobarvala. Pa nimam pojma ali bi mi pasalo in niti ne ali bi na moje rjave lase prijelo. hmm.gif

• 0

#189 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 February 2007 - 08:40 PM

Joj, samo rdeče ne! Itak ima že polovica punc neke rdeče lase, preveč vsakdanji so no. Sploh ko se potem vidijo neki čudni narastki in barva zbledi. Ful redkim paše no.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#190 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 February 2007 - 08:40 PM

dj se!bi ti pasal pomoje!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#191 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 February 2007 - 08:44 PM

Jst pa mislim da ne bi. Pred kakim letom so se vsi začeli barvat na rdeče in je blo na vseh grozno. Poznam samo eno punco, ki ji res paše. Ne vem no, delaj kar češ, ampak po moje je ful ful boljša sedanja barva
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#192 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 08 February 2007 - 08:59 PM

Vsi na rdečo? Hmm v moji družbi ni nobene rdečelaske, že par let. Saj za zdaj je še samo ideja. Bila sem že temno rdeča, pa sem dobila kar nekaj pohval na barvo, ampak zdaj bi pa res probala kaj bolj živega, pa nisem ziher, da bi lepo prišlo. Morm še malo prespat vse skupaj. biggrin.gif Morda me pa mine.
Hvala za mnenja.
  • 0

• Guests

Posted 09 February 2007 - 01:31 PM

Moja naravna barva las je popolnoma enaka kot tvoja Kalypso in mi je rdeča barva dobro primla. Sicer pa si tud sama vidla, da je blo kr fejst rdeče.
Jaz mislim, da bi ti primla barva.....pa pasala bi ti tudi biggrin.gif
  • 0

#194 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 09 February 2007 - 09:12 PM

Spet rabim pomoč cry.gif
nočem več bit blont,sploh mi ne paše...ne morem se privadit,čist šok,čist blont cry.gif ,poleg tega sem rahlo rumena čeprav sem skoraj čisti facking peroksid fuknila na glavo.Vse me lasišče boli in skeli.
Hočem bit črna,temna vsaj malo barve.. laugh.gif
Vprašanje..slišala sem od kolegice da naj bi se NE takoj po blontni barval na temno ker lahko barva oksidira in potem pride ven rdeča,al oranžna?Če je to res kako dolgo bom še mogla hodit okoli kot strašilo?
Glede na to da je to sedaj v tem mescu moja tretja sprememba pa še vedno nisem zadovoljna mi je te bedne rumene zadosti (bla tudi pri frizerju-rezultat ni bil niti malo po pričakovanjih in isti kot doma-vsem drugim pride lepa svetla ven jaz pa rumena) in sovražim misel da sem kdaj pomisla na spremembo,črna rula.Le kaj sem si domišljala.
POmagajte-vsi odgovori dobrodošli.
  • 0

#195 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 February 2007 - 09:35 PM

Počaki kak teden, dva, da se ti lasišče malo pomiri, pol se pa magari štrihni na barvo, ki si jo najbolj želiš in si prepričana da ti paše, naprej pa experimentiraj z bližnimi odtenki, ali pa prameni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#196 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 09 February 2007 - 09:58 PM

ja to se bom itak ampak nočem da pride kaka zelena ker moja glava je dala kar nekaj barv sedaj skozi.si me spomnila-panika-pozabljam-da bom probala spet z pramenom in potem videla kako se bo las odzval..ampak že tak sem tribarvna laugh.gif

Sicer me pa vseeno zanima če kdo ve kako pa kaj kombinacija barv in kakšni stranski učinki rdeče ali oranžne..
  • 0

#197 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 February 2007 - 09:32 AM

Če se barvaš iz blond na temno, je veliko možnosti, da bodo konice zelene. Zato frizerji priporočajo, da se za nevtralizacijo doda malo rdečega pigmenta - torej bi ti priporočala, da se pobarvaš z rdeče rjavo in potem kasneje še s temno rjavo ali črno ... kakršna pač želiš bit. Ampak počakaj zdej ene 14 dni predn kakorkoli eksperimentiraš z lasmi.
  • 0

#198 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 10 February 2007 - 12:19 PM

Hvala dilema..zelo si mi pomagala!
  • 0

#199 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 12 February 2007 - 05:15 PM

Punce, nucam malo pomoč... Rada bi se pobarvala, ampak ne mislim puščat velikih količin € pri frizerju. Imam naravno barvo las, lesk pa je malo zbledel. Ni problem v balzamih in maskah (so kvalitetne in jih tudi redno uporabljam). Pač... zdi se mi, da so lasje lepši, ko so pobarvani.
Zdej pa:
  1. Kateri odtenek naj uporabim? Čokoladno rjava naj bi imela malo rdečega prizvoka...česar ne maram (je to res?) Ali naj potem raje uporabim navadno rjavo? Rada bi mela tako barvo (kot sem jo že imela).
  2. Katero firmo naj uporabim? Frizerka me je barvala s Subrino, tule na forumu pa vidim da hvalite tudi Schwarzkopf Poly Diadem Color + Silk Repair Naj grem na an ban pet podgan? Aja btw...meni vse barve vedno primejo ful dobr - tako kot želim.
  3. Koliko škatlic moram kupit? Imam tanke in goste lase, dolžina je malce krajša kot na sliki v točki 1. Ne bi rada, da mi je sredi barvanja zmanjka...

• 0

#200 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 February 2007 - 09:57 PM

prosim za izcrpne odgovore! menstruacija mi zamuja ze kak teden, dva, zizike me pa ze kr fejst bolijo, tut kak teden. js sm upala, da bom ta teden dobila menstro, tko da se bom lahk u soboto farbala. pa je se zmer nimam. tko da sm se odlocla, da ce je jutr ne dobim, se grem jutr farbat. zdej me pa zanima, a je to ful narobe, kaksne so lahko posledice, kaj je najhuj kar se lahko zgodi??? hvala srcki
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users