Kaj spremljate, če je konec? Kako ga komentirate? Meni je kar pričakovan, sploh Mike & Rachel, odhod Donne pa malo manj. Nisem se še odločila, če mi je tole mučkanje med njo in Harveyem všeč, se bolj nagibam k ne, ker smz, da bodo vse pokvarili s tem in naredili to serijo limonadasto ....

Suits
Posted 13 March 2015 - 06:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2016 - 01:07 PM
Je še katera na tekočem? 5. sezona se fantastično zapleta.
― V. Van Gogh
Posted 15 July 2017 - 01:01 PM
pocasi mi postajajo malo brezvezni.
Meni so brezvezni že nekaj sezon, odkar je Jessica šla pa sploh. Saj kakšen del še odstopa, ampak v bistvu gledam samo še zaradi Harveya.
― V. Van Gogh
Posted 15 July 2017 - 04:26 PM
Mhm, v pretekli sezoni so imeli kar naprej opravka z nekimi ekonomskimi spletkami in zaporom. Meni je tudi skoda Jessice, se je pa govorilo nekaj o spinoffu z njo.
Posted 15 July 2017 - 04:53 PM
Meni je okrog Mikove aretacije spet postalo dramatično in zanimivo, po čudežnem razpletu se mi je pa zdelo, da so vse skupaj zakomplicirali čisto po nepotrebnem in jim je zmanjkalo dobrih idej.
Jessico pa res pogrešam, ker mi je bila eden boljših likov in je veliko doprinesla h kvaliteti serije. Me zanima, zakaj so se tako odločili oz. zakaj je šla stran. Spinoff bi pa znal biti zanimiv.
Prva sezona The Good Fight mi je bila npr. neprimerljivo boljša od zadnje TGW. Jaz sem res sucker za odvetniške serije.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users