Jump to content

Photo

Analni seks

• Please log in to reply
345 replies to this topic

#181 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 May 2011 - 10:48 AM

Sem ga z bivšim nekajkrat, mi ni bilo posebej všeč. Zdaj ga ne, fantu ni do tega, jaz ga pa tudi ne pogrešam.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 24 May 2011 - 11:37 AM

Glih tale mindblowing od nekaterih mi je zanimiv, no. smile.gif Midva sva enkrat, ze ful dolgo nazaj, pač da probaš, itak, ampak nobenmu ni blo kaj prida, pa potem nisva več in lahko z veliko verjetnostjo rečem, da tudi nikoli več ne bova. smile.gif
  • 0

#183 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 May 2011 - 11:40 AM

Midva sva ene parkrat probala, vedno mi je blo FUL neprijetno, ne da je bolel, ampak vseen grozen občutek. Pa pol še par dni nisem mogla normalno na wc. ohmy.gif oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 24 May 2011 - 11:44 AM

Ja! Pr men isto. smile.gif
  • 0

#185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 May 2011 - 11:57 AM

meni prvič ni blo nič jasno, še zdej točno vidim, kako sva bla v kopalnici, js sem bla sklonjena nad kadjo pa neki sva se zezala, kr naenkrat pa šus. laugh.gif pa mi je blo rahlo nenavadno, pač nikol še nisem tega čutila, ampak ni mi blo pa odbijajoče. hotla sem še probavat, enim tipom je blo to wtf v smislu, da kako lahko kej tazga ženska predlaga. laugh.gif nisem mela pa nikol pol problemov z obiski wc-ja.
izabela, težko ti razložim ta mind blowing, ker so to čist subjektivni občutki, pač prepustiš se, ujameš ritem, roke maš povsod ... biggrin.gif no, men je itak full velka želja še mmf, sam ne tok lahko izvedljiva v praksi, očitno.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 24 May 2011 - 12:00 PM

Kaj je mmf?

• 0

#187 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 May 2011 - 12:05 PM

male
male
female

twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#188 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 May 2011 - 12:06 PM

2 tipa, 1 ženska?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#189 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 24 May 2011 - 12:14 PM

mhm.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

• Guests

Posted 24 May 2011 - 12:20 PM

Aaah, so. smile.gif To sem si tudi jaz včasih želela, pa me je do zdaj že minilo. smile.gif
  • 0

#191 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 24 May 2011 - 12:25 PM

mene ta želja ne bo po moje nikoli minila, ne bo pa nič hudga, če je nikoli ne izpolnim, mika me pa full. oops.gif v bistvu je problem pač najt tega drugega tipa, zaenkrat še nism bla uspešna.
  • 0

#192 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 May 2011 - 01:15 PM

QUOTE(Špela @ 24. 5. 2011 - 12:57) View Post

kr naenkrat pa šus. laugh.gif

Uf, tega si pa ne predstavljam. XD Jaz vedno rabim ful lubrikanta in 'priprav'. Odvisno od velikosti oneta in verjetno še česa.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#193 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 24 May 2011 - 01:19 PM

kot je tašika napisala, če si full narajcan, ni problema. menda sem lubrikant rabla pri enemu tipu, ostalo je šlo kr 'samo od sebe'. laugh.gif priprave pa, kaj js vem, kakor kdaj. itak sem zmeri tok relaxed da kej hujšga niti n more bit.
  • 0

#194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 May 2011 - 01:20 PM

QUOTE(Špela @ 24. 5. 2011 - 14:19) View Post

če si full narajcan, ni problema.

To pri meni ne pomaga. -)

• 0

― V. Van Gogh

#195 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 24 May 2011 - 01:35 PM

Jaz tudi rabim full priprav ... enostavno tam ni vlažno in od rajcanja se mi tudi ne navlaži, tako da brez lubrikanta no - go. Tudi full počasi mora notri, da se vse skupaj razširi, da mi ni neprijeten občutek.
Bolelo ni nikoli, je pa res tak poseben občutek; ampak roko na srce, prakticirava bolj zaradi mojega, kot zaradi mene.
Ne razumem zakaj bi prvič bolelo oz. bilo drugače kot v naslednjih poskusih. Saj ni ravno, da imaš potem kar luknjo "odprto" .
Nimam pa potem nikoli nobenih problemov z WC.

Imam pa isto fantazijo, kot Špela ... ampak bo 99% ostalo samo pri fantaziji oops.gif

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#196 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 24 May 2011 - 07:29 PM

Jaz komentiram analca....

Ni variante. Midva sva se ustavila pri prstu in tu bo lepo ostalo.
Mi je pa še danes slabo - enkrat sva bilva malo bolj razposajena in mej e ponevedoma tja fajn pribil....o fak. 2 dni sem imela občutek da imam kol v riti in tako me je zabolelo, kot še nič na svetu do zdaj. Kar zameglilo se mi je.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#197 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 May 2011 - 07:58 PM

QUOTE(Sally @ 24. 5. 2011 - 20:29) View Post

Ni variante.

Kdo bi si mislil. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#198 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 May 2011 - 08:21 PM

rolleyes.gif
  • 0

#199 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 May 2011 - 08:39 PM

QUOTE(Sinnaia @ 24. 5. 2011 - 21:21) View Post

rolleyes.gif

Jah, jebiga. Tudi jaz zavijem z očmi, ko kdo reče, da ni šans, da bi naredil nekaj, česar še sploh probal ni. Govorim o podobnih primerih.

• 0

― V. Van Gogh

#200 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 May 2011 - 08:43 PM

Oprosti, je razlika način kako posreduješ svoje mnenje. Posmehljivost ni vedno na mestu.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users