Analni seks
Posted 24 May 2011 - 10:48 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 May 2011 - 11:37 AM

Posted 24 May 2011 - 11:40 AM

After all this time?
Always.
Posted 24 May 2011 - 11:44 AM

Posted 24 May 2011 - 11:57 AM

izabela, težko ti razložim ta mind blowing, ker so to čist subjektivni občutki, pač prepustiš se, ujameš ritem, roke maš povsod ...

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 May 2011 - 12:00 PM
Posted 24 May 2011 - 12:05 PM
male
female

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 May 2011 - 12:06 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 May 2011 - 12:14 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 May 2011 - 12:20 PM

Posted 24 May 2011 - 12:25 PM

Posted 24 May 2011 - 01:15 PM
kr naenkrat pa šus.

Uf, tega si pa ne predstavljam. XD Jaz vedno rabim ful lubrikanta in 'priprav'. Odvisno od velikosti oneta in verjetno še česa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 May 2011 - 01:19 PM

Posted 24 May 2011 - 01:35 PM
Bolelo ni nikoli, je pa res tak poseben občutek; ampak roko na srce, prakticirava bolj zaradi mojega, kot zaradi mene.
Ne razumem zakaj bi prvič bolelo oz. bilo drugače kot v naslednjih poskusih. Saj ni ravno, da imaš potem kar luknjo "odprto" .
Nimam pa potem nikoli nobenih problemov z WC.
Imam pa isto fantazijo, kot Špela ... ampak bo 99% ostalo samo pri fantaziji

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 May 2011 - 07:29 PM
Ni variante. Midva sva se ustavila pri prstu in tu bo lepo ostalo.
Mi je pa še danes slabo - enkrat sva bilva malo bolj razposajena in mej e ponevedoma tja fajn pribil....o fak. 2 dni sem imela občutek da imam kol v riti in tako me je zabolelo, kot še nič na svetu do zdaj. Kar zameglilo se mi je.
Posted 24 May 2011 - 08:21 PM

Posted 24 May 2011 - 08:43 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users