Jump to content

Photo

Barvne Leče

• Please log in to reply
290 replies to this topic

#181 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 04 November 2006 - 04:28 PM

ZELO lepo z lečami in brez thumbup.gif .
Meni je kar žal, da imam pretemne oči in bi preveč umetno zgledalo, če bi si dala barvne leče not.Bi pa ful imela kakšne zelene ali pa sive za spremembo

• 0

#182 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 06 November 2006 - 07:20 AM

Da škiliš zgleda zato, ker ko se slikaš gledaš naravnost v fotoobjektiv ali pred njega v neko točko, pa tako izpade...
  • 0

#183 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 November 2006 - 08:19 PM

Oh Lany. Si me malo potolažla. oops.gif Hvala smile.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#184 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 17 November 2006 - 08:26 PM

QUOTE(TiTa @ 23. 10. 2006 - 23:23) View Post

meni pa je tvoja naravna dooosti lepša

se strinjam... hmm.gif
  • 0

#185 Marylin

Marylin

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 15 April 2007 - 09:01 AM

QUOTE(Tanjci @ 20. 11. 2005 - 2:14) View Post

jst imam rjave oči in sem si rekla, da si s prvo plačo (ta pravo), kupim barvne modre leče... imam pa itak skoz leče, mislim imam dioptrijo in jih itak nosim... pridejo pa (po zadnjih podatkih) 6.600 en par, torej 13.200 sit, ker ima različno dioptrijo 8)

pa so ti čis one spremenile na modro? :>
  • 0

#186 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 15 April 2007 - 09:04 AM

Moram povedat, da sem v Nemčiji videla eno žensko, ki je bila sicer majhnja, suha, ampak glas dobesedno moški ... in potem se je pred nama s sestro ene 20 min z nekom pogovarjala tako, da je na vsake pol minute par besed potiho izrekla, potem je prišlo najhuje, ko se je obrnila in te pogledala z ogromnimi zelenimi očmi, ki se jim je že na daleč vidlo, da niso prave in je izgledalo strašljivo cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#187 syringa

syringa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts
  • Interests:Vsak dan kaj novega

Posted 16 April 2007 - 10:45 AM

No naj še jaz povem svojo izkušnjo z lečami smile.gif Sicer jih ne nosim ker nimam dioptrije in od tu tudi moje neznanje ampak sem si enkrat želela končno imeti čisto zelene oči (v originalu imam zelenorjave) in sem si kupila barvne leče in jih tlačla pomoje cel dan notr hehe s fantovo pomočjo seveda, ker on je pa že strokovnjak na tem področju (nosi namreč leče, včasih je nosil eno zeleno in eno rjavo) in seveda ko mi jo je uspelo dati notr sem se ustrašla in jo takoj ven vzela in od takrat so tiste leče pristale na polici in nikoli več jih nisem uporabila whistling.gif oops.gif
  • 0
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film... IPB Image IPB Image

#188 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 April 2007 - 11:40 AM

A so ble tok grozne leče? Svetlo al temno zelene?
  • 0

#189 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 May 2007 - 04:33 PM

tiste, ki imate izkušnje z lečami: kaj to si je grozno dajat not in ven? koliko stanejo recimo mesečne ali pa dvotedenske, dioptrijske, barvne leče? hvala!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#190 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 04 May 2007 - 05:07 PM

Na vstavljanje se navadiš. Jaz niti več ne čutim, edino če je kakšna smet gor. Moje mesečne so ok. 30€ za tri pare.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#191 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 May 2007 - 05:27 PM

samo ti nimaš zraven še barvnih, ne?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#192 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 04 May 2007 - 05:36 PM

Ne, mam pa v spominu, da so ble ene 45€, isto 3 pari. Ampak barvne se (baje) precej bolj `čutijo` in nasploh za oči niso dobre in zvišujejo dioptrijo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#193 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 May 2007 - 05:46 PM

Ana:
Minimalna razlika. Nevredno cene ki si jo plačala imo.

Jaz imam naročene dvojne pakunge leč - 2x po 3je pari, ker imam različno dioptrijo rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#194 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 05 May 2007 - 11:37 AM

edit: nevermind...sm pisala za navadne leče odgovor nism vidla sploh de se gre za barvne oops.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#195 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 21 June 2007 - 07:14 PM

QUOTE(Anaa @ 17. 6. 2006 - 11:13) View Post

hm...napisala si da leč ne uporabljaš...lepe so ti modre samo zdaj maš pa zelene...torej uporabljaš zelene leče ??
Ne htela je povedat, da ima svojo naravno barvo oči - zeleno. Ne?

Omg, ful mi je dolgčas pa sem gledla to temo pa sem komaj zdaj vidla to. Ja tak ko je Ana povedala. Res sem malo čudno napisala.

Haha, za eno leto nazaj pišem. cool.gif

Ana ful dobro so leče izpadle. biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 June 2007 - 10:03 PM

Ana,
a misliš, da bi se te zelene leče sploh kaj vidle na moji farbi ok?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#197 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 June 2007 - 12:04 AM

Ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#198 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2007 - 07:54 AM

Joj, jaz sem pa FUL razočarana nad svojimi barvnimi lečami (mesečne, z dioptrijo). cry.gif

Najprej sem čakala skoraj 1 mesec, da sem jih dobila. Cena je bila za moje pojme zelo visoka. Naročiti sem morala dva para, ker imam različni dioptriji.

V optiki so mi svetovali turkizno barvo leč, ki na mojih očeh res lepo izgleda.

Vse lepo in prav. Kupim, grem domov probat.
Dam v oko - prve težave. Leče je težko vstaviti, ker so tako prekleto mehke.
Dam v obe očesi - barva je čudovita, a kaj ko se mi leče premikajo, ker nimajo prave bazne krivine (moja bazna krivina pri teh lečah sploh ni na voljo, zato so mi dali najbližjo možno, pa vseeno ni dovolj).

Leče sem imela v očeh 15 minut, v tem času so me zelo zelo motile. Tako da sem morala ves čas mežikati (z navadnimi lečami teh težav nimam).
Pride moj fant, me pogleda in pripomni, da barva je lepa, ampak na žalost izgleda kot da škilim. cry.gif

Leče so me do takrat že obupno motile in si jih spravim dajat ven. Na mojo grozo opazim, da leče nočejo iz mojih oči! Kot prilepljene so bile. Tako so tanke in mehke, da sem si jih morala skoraj izkopati iz oči.
Ko mi je končno uspelo (po 20 minutah), so me seveda oči pekle.

Po tistem sem še nekajkrat preizkusila te leče, pa vidim, da jih ne bom nikoli mogla nositi... cry.gif
Ful mi je žal, da sem denar takole vrgla stran... cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#199 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2007 - 10:33 AM

QUOTE(crna @ 22. 6. 2007 - 1:04) View Post
Ne.

cry.gif

Saj nimam ono fuuul temnih rjavih ok. Pa tudi nočem, da se bi fuuul vidle. Tak, ono, čist malo... to pa bi se po moje dalo najt.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#200 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 22 June 2007 - 12:08 PM

Jenna odvisno kere vzameš. Te ki je mela Ana so samo poudarle njeno barvo oči ker ona je že mela sama svetle. Ti bi mogla pol vzet eno od onih dveh ko sta za temne samo se ti nebi vidle. Zato vzemi ene od drugih "kolekcij" .. ko nea samo poudarijo ampak res spremenijo barvo .. idi gledat na www.lecka.net pa boš tak vidla kake vse majo. Samo tote ti pomojem nebi lih neke razlike naredle kr so narjene za ŽE svetle oči. Za dva oddtenka se ti pa ne splača tolko dnarja dat ne.
  • 0
Memento mori.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users