A mi pove ena naslov prvega komada od 2ByOne?
Gotye - Somebody That I Used to Know
oops, tole je bla druga, za tisto prvo pa ne vem :/Meni je bila
Demetra fajn, ampak mi je bila kakšna pesem, ki jo je prej pela, bolj kot nalašč zanjo.
Alma je tudi dobro pela, ampak so jo obupno namazali in ji nardili grozno frizuro. V splošnem so skoraj vse ful preveč napudrali, tista s
2byone je bla pa tudi lol, svetli lasje po novem, temna koža, ful beli zobje, pa še skoz se je neki cmerila.. In mi oni tudi kot skupina niso bili všeč. Ful mi je zanimivo, kako so tudi žiranti rekli, da so vokalno čist okej, kot tudi za druge skupine, ko je bilo pa prav boleče poslušati, kako so fušali. Pa ta večglasja, ko dva zraven neki ohhhhhhh, aaaaaaa pojeta, so tudi smešna. In še to je fouš. Tako da ne vem, teli člani na novo postavljenih skupin se morajo še naučit večglasno pet, če se to da naučit.
Matija je dobil neprimeren komad. To, da imajo take izzive, mi sploh ni všeč, ker komot samo zaradi tega izpadejo. En glasbenik potem v karieri tudi poje bolj ali manj samo tisto, kar mu je res ful všeč in mu leži, ne pa, da ga en rine v nekaj, kar mu ne paše. Nisem vedela, da ima sina. In ja, meni je bil prejšnji videz bolj všeč. Jst si sploh ne predstavljam, kako jim more bit, ko jim en narekuje, kakšni morajo bit. Da meni en lasje polika, umrem tam na odru potem... Npr.
Gašper se mi pa preveč napreza med petjem in ima vibrato, ki ga preveč z grlom pa glavo poudarja in mi gre to proti koncu na živce. Bi si lahko tudi kakšen nežnejši odlomek privoščil. Drugače mi pa ok poje.
Ana poje dobro, se razume, ampak mi gre že res na živce s tem njenim, da jo noben ne razume pa to...
Edited by Neytiri, 14 May 2012 - 06:13 AM.