Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#181 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 13 May 2012 - 11:27 PM

Ana - nekako moj favorit, ji najbolj privoščim. Talenta ima mnogo, karakterno pa mi ni všeč, spravit bi se morala k sebi.
Demetra - vokalno odlična, luštna, ker pa je še ful mlada in bo lahko še veliko dosegla, zmago bolj privoščim Ani
Matija - presenetil me je v pozitivnem smislu, končno so ga zrihtali, tistega zanemarjenega hipijevskega imidža prav nisem mogla več gledat :D
Gašper - všečna nova podoba, tudi nastop, ampak komade preveč preobrazi po svoje
Ajda - nič mi ni blo všeč, sfaljen nastop, kar je škoda, ker talent ima
Alma - mislim, da se je Jadranka odločila prav, da je poslala njo naprej, ker 2byone so sicer všečno zapeli Gotye, vokalno pa niso preveč močni (pa kako so bili oblečeni, OMG)
Od skupin so mi SWAG dobre, me zanima kaj lahko še pokažejo. In&out pa upam, da letijo ven, ker ne glede na to, kako se trudijo NE izpast boy band, še vedno izpadejo tako in itak nimajo prihodnosti.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 13 May 2012 - 11:52 PM

A mi pove ena naslov prvega komada od 2ByOne?
  • 0

#183 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 14 May 2012 - 01:48 AM

Danes sem tudi jaz gledala, prej pa ene trikrat nisem. Dobro sta mi zapeli le Ana in Demetra. Vse ostalo je bilo daleč pod nivojem in obupno slabo, glede na to, da naj bi to bilo 9 najboljših. Verjetno je bilo res tudi nekaj narobe z zvokom, ker so na začetku vsi fušali in je Ajda rekla, da ni nič slišala. 2byone so drugi komad npr ful ful bolje odpeli. Nastopov iz prejšnjih oddaj pa ne poznam, tako da ne morem primerjat.

Meni pa so Matijo obupno preobrazili. Polikani lasje, naličene oči in neke svetleče cunje, lol, kot neka pederčina.

Alma pa mi je že po samem izgledu skrajno antipatična. Zgleda prav ena strupena, arogantna kača. Tudi tista šobasta, ki je imela prej tista prevelika očala in je zdaj v dekliški skupini, mi je rahlo odbijajoča.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#184 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 May 2012 - 06:00 AM

Gotye - Somebody That I Used to Know :wink: oops, tole je bla druga, za tisto prvo pa ne vem :/

Meni je bila Demetra fajn, ampak mi je bila kakšna pesem, ki jo je prej pela, bolj kot nalašč zanjo.
Alma je tudi dobro pela, ampak so jo obupno namazali in ji nardili grozno frizuro. V splošnem so skoraj vse ful preveč napudrali, tista s 2byone je bla pa tudi lol, svetli lasje po novem, temna koža, ful beli zobje, pa še skoz se je neki cmerila.. In mi oni tudi kot skupina niso bili všeč. Ful mi je zanimivo, kako so tudi žiranti rekli, da so vokalno čist okej, kot tudi za druge skupine, ko je bilo pa prav boleče poslušati, kako so fušali. Pa ta večglasja, ko dva zraven neki ohhhhhhh, aaaaaaa pojeta, so tudi smešna. In še to je fouš. Tako da ne vem, teli člani na novo postavljenih skupin se morajo še naučit večglasno pet, če se to da naučit.

Matija je dobil neprimeren komad. To, da imajo take izzive, mi sploh ni všeč, ker komot samo zaradi tega izpadejo. En glasbenik potem v karieri tudi poje bolj ali manj samo tisto, kar mu je res ful všeč in mu leži, ne pa, da ga en rine v nekaj, kar mu ne paše. Nisem vedela, da ima sina. In ja, meni je bil prejšnji videz bolj všeč. Jst si sploh ne predstavljam, kako jim more bit, ko jim en narekuje, kakšni morajo bit. Da meni en lasje polika, umrem tam na odru potem... Npr.

Gašper se mi pa preveč napreza med petjem in ima vibrato, ki ga preveč z grlom pa glavo poudarja in mi gre to proti koncu na živce. Bi si lahko tudi kakšen nežnejši odlomek privoščil. Drugače mi pa ok poje.

Ana poje dobro, se razume, ampak mi gre že res na živce s tem njenim, da jo noben ne razume pa to...

Edited by Neytiri, 14 May 2012 - 06:13 AM.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#185 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 May 2012 - 07:08 AM

Demetra odlična kot vedno. Ful mi je bila všeč njena obleka (res je bila lepotička). Moja favoritka in želim, da zmaga.

Ana mi izgleda in poje kot nek transvestit.

Kokr ne maram Alme sem bila presrečna, da je šla skupina domov, ker bi se sicer zamislila o duševnem stanju žirije. Katastrofa od katastrofe, pa kok grdi ženski.

Jadrankin MU :lol1:
  • 0

#186 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 14 May 2012 - 08:43 AM

Olly Murs - Heart Skips a Beat
  • 0

#187 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2012 - 09:00 AM

Jst si sploh ne predstavljam, kako jim more bit, ko jim en narekuje, kakšni morajo bit. Da meni en lasje polika, umrem tam na odru potem... Npr.

Jaz se s tem ful strinjam ja, pa s tem da jim dajejo neke kvazi izzive. Kr nekaj. Naj jim dajo nekaj v čemer so res najboljši, ne pa da jih preizkušajo. Pa tudi glede oblačil in tega, jaz se ne bi pogodila s kratkimi lasmi in kakimi cunjami, ki mi niso všeč. Ma ni šanse, kaj pa so oni meni da me bodo v klovna oblačli.

Tudi meni gre Ana na živce s tem igranjem mučenice in kako je ona brez suporta in kako je nihče ne razume. Mislim halo, malo si mora najprej v glavi pošlihtat. Ona res rabi neko pomoč enega psihiatra, ker ni čisto gladka.

Alma je tudi meni zelo antipatična, ne morem si pomagat, ampak že do začetka zgleda ultra podmukla. Poje dobro, nič ne rečem, ampak njena prezenca mi ne štima.

Malo me skrbi kako daleč bodo prišle SWAG, zdi se mi da jim dobro kaže, na fbku imajo namreč največ fanov. Meni grejo na živce, samo Maja mi je simpatična, vse ostale pa grozno. Pa tista kvazi reparka, halo, jaz znam tut to "odrepat", to je kr nekaj :lol: .
  • 0
Viens, reste ici!

#188 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 May 2012 - 09:06 AM

Jaz sem gledala samo do SWAG, naprej nisem mogla več. Vsi so grozno fušali, očitno je bilo res nekaj narobe z ozvočenjem. Kot bi peli pod tušem. Komadi so bili tudi neprimerni za ''šov''. Guetta&Minaj, Murs... :huh: Pa vedno ufuravajo te stare komade ala Etta James, da se lahko kokoši derejo.

Klovna sta mi pa tako antipatična in niti malo smešna, da mi ju je nerodno gledati.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 14 May 2012 - 09:08 AM

SWAG so v prednosti, ker so skupina in če pomislite da od vsake članice skupine glasujejo prijatelji, znanci, družina + oboževalci, je to čist nekaj drugega, kakor pri posameznikih. Sploh ker so iz različnih koncev.

Christianne, hvala za naslov komada.
  • 0

#190 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 May 2012 - 09:29 AM

^ ja, to sem jaz ravno včeraj mojemu razlagala. Da ni fer, ker skupine, posebej velike, imajo več ljudi, kateri glasujejo zanje.

Meni osebno so SWAG bedne, prav nerodno mi jih je bilo gledat. Še posebej ono malo blont, ki je bila na sredini - grozno oblečena, čudno je stala in ves čas je bila tiho, samo tiste par sekund je odrapala.
Pa mislim, da je "hapy family" scena, ki so jo želele ustvarit, samo navidezna. Že od začetka se niso preveč marale, dvomim, da so se v enem tednu tako spremenile.

Drugače mi je pa makeover od Alme bil zelo všeč - ji ta frizura veliko bolj paše, kot tisto, kar je imela prej. :)
Glede karakterja se pa strinjam, da ne daje najboljšega vtisa.

Še vedno sem precej šokirana nad Aninim obnašanjem. Punca ima res hude težave in tudi jaz bi ji priporočala, da si čim prej poišče pomoč, ker jo je škoda. Po mojem so ji največja ovira na poti do uspeha ravno te psihološke težave.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#191 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 May 2012 - 09:37 AM

Še posebej ono malo blont, ki je bila na sredini - grozno oblečena, čudno je stala in ves čas je bila tiho, samo tiste par sekund je odrapala.

Mene je asociirala na kentavra (noge narazen, kopita za čevlje, široke temne hlače) :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#192 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 14 May 2012 - 09:38 AM

Men je tudi Alma lušna, ta frizura ji ful paše.

Pa Bianca mi je tudi zelo lušna. =)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#193 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 14 May 2012 - 10:13 AM

Ja, pozabila sem napisat, da je bil Jadrankin make up wtf. :huh:

Pa Uranjek je verjetno tokrat prvič imel dolge rokave. Prej je vedno imel kratke, da se mu vidijo vsi tattooji. -_-
  • 0

#194 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 May 2012 - 11:09 AM

Meni je bila najbolj smešna ona blontna od 2BYONE, ful se je napravljala. Sem bila za to, da gre Alma naprej., čeprav mi ni simpatična.

Ni mi tudi bilo ok, da je Matija moral pet Addicted to love in biti nekaj, kar ni, saj je bila tema oddaje "to sem jaz". Jadranka je tukaj malo mimo pihnila. Drugače pa mi ni bil noben pretirano všeč, razen Demetra mi dobro poje. Je pa se obnašala malo preveč slutty za svoja leta. Jaz sem še vedno razočarana, da ni šel Toni solo naprej, ker že dolgo nisem slišala moškega vokala, ki bi mi bil tako prijeten.

Kateri pa je od Maje Keuc bivši?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#195 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 May 2012 - 11:32 AM

Tisti sluzavec v In&Out (kjer so sami fantki) z daljšimi lasmi (prej jih je imel stalno v kapi).
  • 0

Tumblr

#196 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 14 May 2012 - 11:38 AM

Se je odločil ji delat konkurenco zdaj ali kaj. :lol:
  • 0

#197 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 14 May 2012 - 12:13 PM

Lol, zdaj sem videla, da je bil ta bivši od Maje Keuc, Tim, prej tudi v Metallica cover bandu z imenom Not`n`vun. Ne vem, ali je zdaj to ime njihove skupine In&Out zgolj naključje. :lol:
  • 0

#198 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 May 2012 - 12:14 PM

Aha, vem kateri. Se mi zdi, da sta si celo malo podobna. :ph34r:
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#199 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 14 May 2012 - 02:12 PM

Posted Image

Kakšne ma ta Sara noge, totalno unflattering outfit.
Maja :wub2: , škoda res da ni več blond! N e morm gledat ker sm v Avstriji in ta Voyo noče delat bleh. :AJEBEŠ:
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#200 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 May 2012 - 02:13 PM

Ahahaha, a ta 2. z leve je Suzana? Tamala z moje osnovne, ful smešno. :D A to so Swag? Baje sta še dve punci s Šube, ampak ne poznam (očitno). :D Zabavno,.
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users