Koncerti
Posted 15 June 2008 - 04:40 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 June 2008 - 10:24 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 June 2008 - 10:26 AM

vuelvo a vos,
Posted 22 June 2008 - 11:40 AM

Posted 06 July 2008 - 09:41 PM
Ankaran Open Air, Sv. Katerina,
Pudding Fields, Outsider, Riblja čorba
Tja sem šla okoli 22.30, ko so še nastopali Pudingi in je bilo vsega skupaj kakih 50 ljudi. O.o Sem se ustrašila, da bi znalo tako ostat, glede na to, da se mnogim ni ugajala lokacija .. Pa sem se na srečo zmotila.
Ko so čez nekaj minut nastopili Outsider, bend iz Postojne, ki igra ex yu rock komade, se je počasi začelo polniti. Moram priznat, da me bend ni ravno navdušil. Pevec se je obnašal kot nek debil. Skakal je po odru in se tako vzvišeno obnašal, kot da je svetovno znana zvezda in ima pred seboj vsaj 300.000-glavo množico. Pa očitno tip misli, da je njegov lulček kitara, ker se je vsake toliko počohal kot da igra na strune. In besedila nekaterih pesmi so spremenili, da je pekla glava. Primer: Sanjao sam moju ružicu, imala je dobru guzicu .. itd. In med premori je nekaj nakladal o pičkah in podobno, mislim c'mooon, no.

Če bi to govoril na primer Bora Đorđević, bi izpadlo ful smešno, ker zna človek to povedat na pravi način; iz ust tega tipa, pa je izpadlo skrajno prostaško. Na koncu nastopa pa kitarist skočil z odra in stekel do svoje ljubice v prvi vrsti in jo živalsko poslinil vse naokoli, yummie. Obnašali so se kot imajo 15 let in najmanj 25.
Imajo pa dobrega bobnarja.

K sreči je kmalu nastopila Čorba. Na začetku so ves čas igrali dobre stare mirne žalopojke, da sem se že ustrašila, da bo čisto zaparanojal, potem pa so začeli z bolj poskočnimi tipo Gastarbajterska, Amsterdam, Gde si u ovom glupom hotelu, itd. Vmes se je Bora zajebaval, pa prebral svojo poezijo, lol, in novo, še ne objavljeno pesem (ful lepa, tip je legenda.. besedilo je 1A, as always). Ma zakon je blo, čisto sem se znorela, spet so nardili žurko in pokazali da obvladajo.
Pablo Picasso
Posted 27 September 2008 - 03:05 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 08 October 2008 - 05:30 PM
Če mene vprašate, se tega ne da opisat z besedami. Blo je THE BEST!
Ne samo da mi je všeč njihova glasba, tudi oni naredijo taki šov da kapo dol.
Karta 60€, koncert malo manj kot 2 uri - ampak vseeno bil vreden dnarja!
Imagination will take you anywhere.
Posted 24 October 2008 - 05:33 PM

Posted 25 October 2008 - 08:25 PM
vuelvo a vos,
Posted 27 October 2008 - 12:14 AM
Planiram še 28.11. odhod na Slipknote, Machine Head in Children of Boddom (Dunaj), 11.2. Pain (Dunaj), 14.5. Metallica, Machine Head, Sword (Dunaj).
Nekaj se je D še včeraj ven metal, da mi bo plačal karto za Satyricone (VPK, 4.12). Bomo vildi kaj bo s tem, ker mi dosedaj ni še nobene (ne da bi ga za kaj podobnega sploh prosla v preteklosti)

Verjetno še kaka malenkost pade vmes. Dopišem.
Kje bom dobla dnar, mi ni jasno, a nekak ga bom.

Mater zmečem dnara za ta špas

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 04 November 2008 - 09:07 PM

Od megadeth, ki so bli 5.3 v pordenone (I), sme bla 22.7. še na Metallici (Bologna, I), par dni prej na partyju Martina Solveiga (Poreč), Iggy Popu pred mesecem v Tivoliju in enim kupom metalskih koncertov po Pomurju.
Planiram še 28.11. odhod na Slipknote, Machine Head in Children of Boddom (Dunaj), 11.2. Pain (Dunaj), 14.5. Metallica, Machine Head, Sword (Dunaj).
Nekaj se je D še včeraj ven metal, da mi bo plačal karto za Satyricone (VPK, 4.12). Bomo vildi kaj bo s tem, ker mi dosedaj ni še nobene (ne da bi ga za kaj podobnega sploh prosla v preteklosti)

Verjetno še kaka malenkost pade vmes. Dopišem.
Kje bom dobla dnar, mi ni jasno, a nekak ga bom.

Mater zmečem dnara za ta špas

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 04 November 2008 - 10:31 PM

sicer pa ti ne bi škodlo če bi si kdaj pogledala kako ceco, ali pa domna kumra

Posted 05 November 2008 - 05:30 PM

Sicer pa brez šale, mi je ena pesem od Cece res zlo lepa. Ampak zaenkrat res samo ena

Hmmm...danes sem dobila željo po kreslinu...bi blo fajn it spet na kaki koncert.

Posted 08 November 2008 - 05:44 PM
Posted 08 November 2008 - 05:50 PM
Posted 08 November 2008 - 07:04 PM

Posted 09 November 2008 - 02:40 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users