Jump to content

Photo

Steklenice za vodo

• Please log in to reply
361 replies to this topic

#181 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 June 2012 - 09:48 PM

Jaz sem pa še vedno nadvse zadovoljna s svojimi Contigo-ti. ^_^ Nimam pripomb, nimam težav. ;)

Ja najboljši možni nakup. :)
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#182 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 30 June 2012 - 06:19 AM

Jaz imam že 3. contigo, tokrat modro z nekim anti-spill dodatkom, ampak ne tesni čisto 100% (odvisno, kje gumb stisneš, če bolj spodaj ali proti sredini, se ne poliva, če pa bolj proti vrhu, potem pa ...). Ampak ok, itak sem se do zdaj navadila pazit, kako jo dam v torbo, da ne bo kake poplave.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#183 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 June 2012 - 10:12 AM

Jaz imam tudi tri (dve večji, eno manjšo):

Posted ImagePosted Image

Pa nimam težav s tesnenjem.

Na tvojem mestu bi reklamirala, ker gre po mojem za neko tovarniško napako...
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#184 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 30 June 2012 - 11:21 AM

Ne, saj če gumb ni pritisnjen, tesni brez težav, ima pa vgrajen en obroček, ki ob zasuku (delno) onemogoči pritisk gumba, da se ti v torbi recimo ne poliva, če se ob kaj stisne - no, to pa ne deluje ravno 100%. Pa kolikor sem jih gledala v trgovini, so mi vse približno enako funkcionalne delovale (tako da sem jo vzela z dobršno mero skepse).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#185 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2012 - 11:56 AM

Kje se že dobi Contigo? Nekaj malega sem zapazila v Sparu, še kje? (za prosto prodajo me zanima zanekrat, ne preko spleta)
Te so malo dražje od ostalih, ane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#186 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 30 June 2012 - 12:25 PM

V Leclercu imaš ful veliko izbiro.
  • 0

#187 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2012 - 12:25 PM

Damn :D Haha okej, thanks! :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#188 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 30 June 2012 - 02:09 PM

Se mi zdi, da so tudi v DM-u. Ali so samo neke podobne. Okoli 20 € so.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#189 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 June 2012 - 08:22 PM

Jaz sem svojo kupila v interšparu....se mi zdi, da jih imajo zdaj že kar v vseh večjih takih trgovinah.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#190 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 June 2012 - 11:13 PM

DM tudi, ja. Pa Mercator hipermarketi...
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#191 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2012 - 11:15 PM

Hvala :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#192 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 August 2012 - 08:34 AM

Pred kratkim sem si kupila še Tupperware flašo za vodo in je tudi super. Edino tulec za pitje ima nekoliko velik, ampak se navadiš.
Pri Contigo flaši me je malo začelo motit, da se je tam, ko pritisneš (v tisti luknji) ne da tako temeljito očistiti. Ko jo prenašam po torbici se mi potem tam nabere vse živo. Ta je veliko boljša iz tega vidika, jaz jo imam v zeleni barvi (500 ml).

Posted Image

Posted ImagePosted Image
  • 0

#193 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2012 - 08:52 AM

Lepa, kje to dobiš in za koliko? Meni se je Bobble že drugič uničila, pa zdaj razmišljam kaj bi kupila.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#194 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 August 2012 - 10:09 AM

Jaz sem jo kupila preko mamine kolegice, ki se ukvarja s prodajanjem Tupperware posode.
Jaz sem za svojo 500 ml dala 5€, 1l pa je 10€. Pa takrat so imeli eno akcijo, da če si kupil dve po 1l si dal 18€ itd. Ugodno no.
  • 0

#195 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2012 - 10:13 AM

Aja ujej, najbrž ne veš če se jo kje da kupit v prosti prodaji potem, ane? :) Sem hotela že vzet Contigo, ampak bi zdaj skoraj raje to.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#196 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 August 2012 - 10:18 AM

kolikor vem, se Tupperware prodaja na isti način kot npr. Avon. če se ti tok ne mudi, lahko dans mami vprašam, če to ena tetka še zmeri prodaja na tržnici v Mostah, mislim, da nekoč je.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#197 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 August 2012 - 10:19 AM

Pomojem da ne. Poskusi najti nekoga, ki se ukvarja s tem.
Ja jaz ti bolj priporočam od Tupperware, tudi res dobro tesni, bolj priročna je za okrog nosit pa še dosti cenejša.
  • 0

#198 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 27 August 2012 - 12:25 PM

V Sparu imajo tudi neke nove, ampak se ne spomnim, kako se kličejo. Imajo pa več različnih oblik in barv. Fanta sem prepričala, da si je kupil eno za 7 deci. Stala pa je 6-7 €, ugodno, v primerjavi z ostalimi.
  • 0

#199 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 27 August 2012 - 12:29 PM

Sem pa brala, da baje tudi te BPA free flaške niso nenevarne in da je samo steklo res varno. KLIK
  • 0

#200 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 August 2012 - 01:20 PM

Sarah, stojnico s tupperware posodo sem videla na ljubljanski tržnici.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users