Jump to content

Photo

Sex and the City & And Just Like That

• Please log in to reply
274 replies to this topic

Poll: Katera vam je najbolj pri srcu? (28 member(s) have cast votes)

S katerim likom se najbolj poistovetite?

1. Carrie (4 votes [13.79%])

Percentage of vote: 13.79%

2. Samantha (2 votes [6.90%])

Percentage of vote: 6.90%

3. Charlotte (7 votes [24.14%])

Percentage of vote: 24.14%

4. Miranda (16 votes [55.17%])

Percentage of vote: 55.17%

Vote Guests cannot vote

#181 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 August 2012 - 09:51 PM

Meni je bila prva sezona najbolj brezvezna.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#182 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2012 - 03:09 AM

Meni je Carrie groznega karakterja. Ne bi je mogla imeti ne za prijateljico, še manj za punco.
Brez hrbtenice, neupravičeno posmehljiva, labilna, neodločena. Prav na bruhanje mi gre,
kako je šibka in brez samospoštovanja, ko pride do Biga. Bljak.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#183 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 03 August 2012 - 05:44 AM

Sem pogledala celo serijo (vse sezone)... Imajo nekaj svetlih trenutkov. Mi gre pa na živce pri takih nanizankah, da se v zadnjih 5 minutah zadnjega dela kar vse razplete in nastane kvazi zaključek. Ah, come on :roll:
  • 0

#184 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 August 2012 - 07:16 AM

Meni je Carrie groznega karakterja. Ne bi je mogla imeti ne za prijateljico, še manj za punco.
Brez hrbtenice, neupravičeno posmehljiva, labilna, neodločena. Prav na bruhanje mi gre,
kako je šibka in brez samospoštovanja, ko pride do Biga. Bljak.

Se strinjam, čeprav se je meni - kot sem napisala - v zadnji sezoni prikupila, in sem jo celo razumela (ne vedno).

Je pa tako, da če ti gre glavni junak na živce (kot meni Raymond v Everybody Loves Raymond), je težko gledati. Pri meni je prišlo
tako daleč, da sem sredi sezone (ne vem katere) končala gledat, in več kot 2 dela sploh nisem mogla pogledati v kosu. :D
Res, samo da sem videla njegovo prizadeto faco na ekranu, sem postala živčna. :D Odličen scenarij, in tudi Raymond dobro, oziroma
še predobro opravi svojo nalogo. Ampak kljub temu, da so mi bili vsi ostali karakterji všeč (sploh Debra in Robert - njegov brat)
nisem prišla do konca, nisem mogla, prisežem. :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2012 - 06:38 PM

Meni je bila pa v zadnji sezoni ista trola kot v vseh prejšnjih ... zaslepljena z glamurjem in spet je
bila copata ... tokrat nekemu kao seksi staremu dedcu. Ne vem, ne maram je.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#186 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 09 August 2012 - 11:49 AM

Posted Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#187 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 09 August 2012 - 12:25 PM

Pogledala sem še prvi film. Mi je bil kar všeč, je logično nadaljevanje serije. Ampak drugi film mi je pa res katastrofa. Prav tisto, ko že nimajo več idej in naredijo nek brezvezen film samo zato, da bo pač še drugi del. Tisto z Abu Dhabijem mi je bilo kar nekaj, najbolj obupen pa mi je bl konec, ko jih domačinke povabijo k sebi in vse navdušene govorijo o New Yorku, potem pa se slečejo in imajo spodaj dizajnerska oblačila. LOOOOOOOL

Pogledala sem prvo sezono (prvič) in me navdajajo mešani občutki. Po eni strani mi je všeč pristop k seriji, po drugi strani pa so nekateri trenutki prav boleče stereotipni in Carrie ultra nadležna in sitna, nič ji ni prav :glare: A se v kasnejših sezonah kej popravi in se jih torej splača pobrat ali bom ponorela še pred koncem S02E01?

Jaz sem pred kratkim prvič pogledala vse dele. Meni je v redu serija, ni mi pa legendarna. Mene je motilo vse to pretiravanje okoli dizajnerskih oblačil, pa Carrie s svojimi več kot 100 pari čevljev za 400 dolarjev. Mimo mi je bilo tudi to, da so praktično vedno jedle zunaj, Carrie kuhinje sploh ni znala uporabljati in bila je totalna cunja, kar se moških tiče. Ful mi je šlo na živce njeno histerično vreščanje za vsak drek - se usuje dež in začne vreščati, ji veter privzdigne krilo in že vrešči. To mi je tako kokošje. Živciral me je tudi njen smeh in to, da se je čisto vsakič nekaj oblizovala ali igrala z jezikom, ko jo tipkala. Pa to, da ona kao nikoli ne telovadi, imela pa je pri 40ih letih lepo in čvrsto postavo, come on. Pretirano mi je tudi število moških, s katerimi so bile, ampak ok, to je pač izmišljena serija. Zmotilo me je tudi njihovo govoričenje, da je Manhattan center sveta, na drugem koncu New Yorka pa so vsi že zaostali. Npr ko grejo na začetku s trajektom ven žurat in se Carrie posmehuje, da tam sploh ne pijejo koktejlov, ampak neke cenene pijače in v klubih vrtijo muziko izpred desetih let.

Če odmislim te pomanjkljivosti pa mi je bila zabavna serija in ima tudi kakšne pametne momente. :)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#188 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2012 - 02:08 PM

Matilda :thumbup:

Marmelada, bi se večinoma kar strinjala s tvojim razmišljanjem. Pač treba vzeti
v zakup te zoprne malenkosti, pa je. Meni je šlo marsikaj na jetra in sem se zmrdovala,
ampak če potegnem črto, mi je bila serija legendarna.
  • 0

#189 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 21 August 2012 - 01:10 PM

Posted Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#190 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 21 August 2012 - 03:13 PM

Ta quote je pa prav beden.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#191 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2012 - 03:48 AM

Bil je izrečen v nemočnem stanju prehlada, ko so jo vsi jebači pustili na cedilu glede
tehničnih opravil. :lol:
  • 0

#192 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 26 August 2012 - 07:08 PM

Aja. XD
  • 0

― V. Van Gogh

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2012 - 07:10 PM

Zavesa s karniso vred ji je padla dol in noben ni imel cajta, da bi ji prišel popravit. XD
  • 0

#194 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 August 2012 - 07:41 PM

Pozabila si omenit, da je bila sama ful bolna tisti čas.

Opa, nisi. x)
  • 0

#195 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 August 2012 - 07:58 PM

:lol:
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2012 - 08:56 PM

:cool:

Opa, nisi. x)

˘-˘
  • 0

#197 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 September 2012 - 08:54 AM

spet sem začela SATC od začetka - bolana sem.
Po moje jo gledam že v pete od začetka ... da ne omenjam vseh delov, ki jih spotoma vidim na TV.
Ampak prve par sezon mi je res zakon. Tudi kasneje niso slabe.
Mr. Big is to die for! :wub2: :wub2: :wub2:
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#198 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 27 September 2012 - 05:52 AM

Jerry 'Smith' Jerrod mi je fantastičen. Pa ne toliko izgled (ki tudi seveda ni slab), ampak njegova preprostost, realnost,....

nekaj najbolj sexy na tem svetu mi je, da je tip dober, ampak se tega "ne zaveda"
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#199 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 September 2012 - 01:29 PM

Jaz sem bila obsedena z njim. :D Mislim, da je forum poln njegovih slik. XD
  • 0

― V. Van Gogh

#200 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 27 September 2012 - 02:59 PM

Ja, res je dober. Pa kak srček je do Samanthe. :)
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users