Jump to content

Photo

Kateri proizvodi so naj, naj in vas niso razočarali??

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#181 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 July 2006 - 06:14 PM

Madona, zdej ste me pa zmedle... Kot prvo sem za Rimmel slišala, da je šel iz prodaje, da pa se zdaj spet vrača ermm.gif . Čeprav že dolgo nisem kupila nič jihovega sem skoraj prepričana, da sem videla njihovo stojalo v Milerju na Čopovi. Ravno sem brskala za nekim lakom za francosko in se mi zdi da sem med iskanjem opazila tudi njihove lake.
Za Gosh sem bila isto sveto prepričana, da sem ga videla v istem objektu, samo da je stlačen nekam ob stran proti blagajni. Vem pa, da sem šla isti dan tudi mimo njihovega stojala v Nami, tako da čisto možno da malo bluzim oops.gif .
Itak ima pa Miler tako amatersko stran, da si tam ne moreš res nič pomagat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#182 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 July 2006 - 06:21 PM

No, hvala lepa Jenna, si mi v veliko pomoč. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 01 July 2006 - 10:06 PM

Ne, Gosh-a se ne dobi v Mullerju. Rimmela-a pa tudi že leta nisem videla (vem pa, da so ga imeli v DM-ih). sad.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#184 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 02 July 2006 - 05:22 PM

Gosh je v Nami, pa v Leku, za Rimmel pa nimam pojma.
  • 0

#185 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 02 July 2006 - 05:25 PM

Rimmel se pri nam ne dobi več, nekaj let nazaj pa so ga imeli u šparu.,
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#186 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 02 July 2006 - 06:46 PM

QUOTE(Jinadaze)
Ne, Gosh-a se ne dobi v Mullerju. Rimmela-a pa tudi že leta nisem videla (vem pa, da so ga imeli v DM-ih). sad.gif

Za Rimmel je čisto možno, da sem se zarekla, Gosh pa stoposto dobiš v drogeriji Watsons v Astri (nasproti Plave Lagune v Bežigradu).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#187 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 02 July 2006 - 07:32 PM

Saj za Gosh vem (imam pa že nekja časa it namen pošnofat v Watson-a), samo jaz ni Rimmeeeel. cry.gif Tko dobre senčke pa lake so mel. mad.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#188 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 July 2006 - 07:35 PM

Rimmel majo u bosni biggrin.gif (matr spet delam reklamo)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#189 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 02 July 2006 - 07:36 PM

*pikica*, pejt nekam! mad.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#190 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 July 2006 - 07:43 PM

sej bom sla biggrin.gif mal v bosno precekirat kaj je kej novga pr pupi, rimmlu, beyu in drugih kozmeticnih firmah, ki jih pri nas ni biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#191 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 02 July 2006 - 08:49 PM

Kdaj zaboga je pa Rimmel šel iz prodaje? Ravno zdaj sem v omarici našla njihov rjavi lak, ki sem ga kupila pred parimi meseci (ziher pa to leto, ker bi bil drugače že suh, ali pa ga bi bilo pol manj biggrin.gif ). Ga ravno občudujem na nohtih.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#192 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 02 July 2006 - 09:03 PM

Kje si ga pa kupla?
jst mam tud dva laka od rimmela, stara že dve leti (eden še več), pa sta oba še čisto super tekoča in uporabna..tak, da ermm.gif:
  • 0

#193 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 02 July 2006 - 09:07 PM

QUOTE(_M_)
Kje si ga pa kupla?
jst mam tud dva laka od rimmela, stara že dve leti (eden še več), pa sta oba še čisto super tekoča in uporabna..tak, da ermm.gif:

Ne vem. Sem bila prepričana da v Muellerju, pa pravijo d ga tam ni. Bom šla jutri pogledat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 02 July 2006 - 09:32 PM

Ja, Rimmel ima tudi meni super lake! Imam dva že kake .... 3 leta, pa sta še zdaj bolj uporabna, kot marsikateri drugi, ki ga ravnokar prinesem iz trgovine. Rimmel je zakon! :blob3:
  • 0

#195 andrea

andrea

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 03 July 2006 - 07:37 AM

Jaz sem videla Rimmel v Zadru. Če boste šle kaj na morje...
  • 0
Carpe diem!

#196 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 July 2006 - 12:31 PM

Nivea Matt Refine tekoči puder - odličen, zelo lepo mazljiv puder, ki se krasno nanaša in daje zelo enakomeren in naraven mat finish. Je zelo obstojen, tudi matiranje na moji mešani koži zdrži takorekoč cel dan, kar je zame veliko presenečenje. Je srednje prekriven, z več plastmi se doseže tudi popolna prekrivnost, ki še vedno deluje naravno.

Na žalost je izbira odtenkov bolj slaba, sama imam najtemnejšega (05 honey) in se mi še vedno zdi precej svetel, vsekakor malce presvetel za mojo nekoliko zagorelo polt ... pa sem daleč od kakšnih solarijsko čokoladno zapečenih odtenkov! Sicer ta moj odtenek v tubici izgleda zelo temen, na koži pa je občutno svetlejši. Tle pri odtenkih na svoj račun pridejo predvsem porcelanke, saj je najsvetlejši odtenek zares zelo svetel (kot nalašč za mojo kredasto belo polt pozimi biggrin.gif).

Ovojnina je meni všečna, rilček je lepo ozek in omogoča natančno odmerjanje. Cena je primerna kvaliteti, približno 3.000 tolarjev.

IPB Image

Max Factor Masterpiece maskara - fenomenalna, popolnoma sem navdušena!! Pričakovala nisem veliko, sploh zato, ker je Niveina maskara z gumijasto ščetko totalno zanič in vsaj zame popolnoma neuporabna. No, tale Max Factor pogruntavščina je pa nekaj čisto drugega. Maskara se izredno lepo nanaša, prekrasno zdrsi po trepalnicah in brez truda obarva celotne trepalnice, tudi v kotičkih. Niti najmanj se ne packa, trepalnice prekrasno loči, jih obarva z globoko črnim odtenkom, fenomenalno priviha, doda zelo soliden volumen in moje trepalnice predvsem izredno podaljša ... zares mi uokviri oči in naredi iz mojih trepalnic prave metlice. Je tudi zelo obstojna in se ne drobi. Ovojnina je meni zelo lepa, taka masivna in v zlatem odtenku, cena je primerna - nekaj čez 2.600 tolarjev.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#197 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2006 - 03:57 PM

.
Hm, jaz že lep čas razmišljam o tej Masterpiece maskari. Jo ima moja, hm, "tašča" biggrin.gif in je super zadovoljna z njo. biggrin.gif Zgornja ocena me je pa itak povsem začarala. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#198 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2006 - 04:04 PM

Dilema, a je boljša od Lash lift maskare?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#199 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 July 2006 - 04:49 PM

DiLeMa vedno tko nazorno opiše izdeleke, sploh ničesar ne pozabi! Me prime, da bi kar kupla...DiLeMa bi mogla v marketingu delat, vse bi prodala biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#200 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 July 2006 - 05:19 PM

Princeska ... Lash Lift maskara naredi za moje pojme nekoliko zapackane trepalnice in mi ne ustreza, tudi efekt se mi ne zdi nič posebnega. Je Masterpiece (vsaj zame) 100X boljša.

Inchika ... v veselje mi je, če forumašem moji komentarji pomagajo, zato vedno poskušam zajet čim več aspektov določenega proizvoda ... drugače itak nima smisla. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users