Jump to content

Photo

Game of Thrones (2011)

• Please log in to reply
707 replies to this topic

#181 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 01 April 2013 - 12:52 PM

Včeraj sem na twiterju prebrala, da se je baje ura premaknila zato, da bomo sedaj lahko prej gledali Game of Thrones :P

• 0

#182 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 April 2013 - 09:38 PM

Prvi del 3. sezone = popolnoma nič posebnega, zaenkrat. ;)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#183 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 04 April 2013 - 03:54 PM

625622_565050970191860_896474913_n.jpg

• 0

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2013 - 11:11 PM

SMiRwZ5.png

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#185 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 08 April 2013 - 06:53 AM

Jaz sem popolnoma vse pozabila in mi je blo tretji del gledat "krneki" ker nimam več pojma kdo je ko, razen za par unih najbolj glavnih likov (dick in the box, Danaerys, Tyrion, Celia) pol se pa že konča.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#186 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 08 April 2013 - 09:05 AM

Celia? A misliš Cersei?
  • 0

#187 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 April 2013 - 12:06 PM

The 16 funniest Game ofThrones parodies

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#188 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 09 April 2013 - 01:20 PM

Kaj pravite na zadnji del? Meni je bil sicer všeč, ampak me blazno moti način po katerem sta prišla v serijo Meera in Jojen Reed. Tako kar iz ničesa sta se pojavila, če nisi bral knjige se ti ne sanja kdo sploh sta in zakaj jima Starkova poba s spremstvom kar slepo zaupata.

Joffrey mi gre z vsakim delom bolj na živce. Natalie Dormer kot Margery mi je sicer všeč in zgleda ful mladostno, ampak v prizorih z Joffryem je razlika v letih več kot očitna. Joffrey je smrkavec, ona ženska.

Mi pa je blazno všeč naveza Brienne - Kingslayer.

• 0

#189 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 April 2013 - 02:06 PM

Kaj pravite na zadnji del? Meni je bil sicer všeč, ampak me blazno moti način po katerem sta prišla v serijo Meera in Jojen Reed. Tako kar iz ničesa sta se pojavila, če nisi bral knjige se ti ne sanja kdo sploh sta in zakaj jima Starkova poba s spremstvom kar slepo zaupata.

Jaz nisem brala knjige, tako da mi je bilo čudno, ja. Vse, kar sem uspela izluščiti je to, da sta očitno na strani Starkov. Nimam pa pojma, kdo sta in zakaj sta tam.

Joffrey in Margery sta res hecna. Malo pedofilski vibe je med njima. :D

• 0

#190 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 10 April 2013 - 01:16 PM

Kalypso se ti da prosim malo napisat o Meeri in Jojenu, da bomo tudi tisti, ki še nismo uspeli prebrat knjige malo bolje razumeli njuno vlogo :kiss1:  

Komaj čakam prizor, ko SPOILER! zoprni Joffrey umre.

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#191 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 April 2013 - 01:55 PM

Meera in Jojen Reed sta hči in sin Starkovega "bannermana" (plemiča podložnega Starkovi družini) Howlanda Reeda. Prvič se pojavita v drugi knjigi The Clash of Kings, ko prideta v Winterfell, da v imenu njune družine prisežeta zvestobo Robbu. Njuno vlogo bi najlažje opisala kot Branova prijatelja in zvesta spremljevalca.

POZOR! Morebitni SPOILERJI!

Meera je spretna z orožjem, je odlična lovka,Jojen ima sposobnost da v sanjah vidi prihodnost, ki se lahko lahko uresiči, lahko pa tudi ne. Branu, ki v tem času sanja t.i. volčje sanje pomaga razumeti sanje in obvladovati sposobnost da se med sanjami preseli v telo svojega volka.(v knjigah je to čudovito opisno) Ko Theon Greyjoy zavzame Winterfell, skupaj z Branom, Rickonom, Osho in Hodorjem pobegneta iz njegovega ujetništva tudi Meera in Jojen. Zaradi varnosti se nato ločijo: Osha z Rickonom in njegovim volkom krene na jug, medtem ko Bran, Meera, Jojen in Hodor krenejo na sever, da bi zavetje poiskali na zidu pri Branovemu bratu Jonu Snowu.

Dlje pa še pri knjigah nisem prišla, sem šele na prvi četrtini tretje knjige.  

• 0

#192 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 April 2013 - 10:46 PM

• 0

#193 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 April 2013 - 07:27 AM

Jaz sem popolnoma vse pozabila in mi je blo tretji del gledat "krneki" ker nimam več pojma kdo je ko, razen za par unih najbolj glavnih likov (dick in the box, Danaerys, Tyrion, Celia) pol se pa že konča.

This video should help you understand the events of GOT in better context as it details historic events not featured in the show. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 11 April 2013 - 09:18 AM

Grozovito dolgočasna sta mi bila prva dva dela tretje sezone, tako da ne vem, če ne bom kar nehala gledat. Beda. Pa isto s True Blood, Dexterjem itd. :(

• 0

#195 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 11 April 2013 - 11:02 AM

Jaz sem zdaj spet začela gledat GOT, ker sem prvič obstala pri drugem delu prve sezone, in sedaj s fantom nadaljujema od tam. Ful mi je všeč zadeva. Edino včasih me razjezi, ker mi ene stvari oz. povezave sploh niso jasne. Ne vem ali je bilo to v prvih dveh delih razjasnjeno in sem pozabila, ali pa določenih zadev res ne rezložijo. :hmm: Zgleda, da bom morala knjige prebrat. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#196 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 April 2013 - 12:54 PM

Pogledala zadnji del. Tisto na koncu je bilo pa res zanimivo. Sploh nisem vedela, kaj se dogaja, ko je naenkrat bila kar ena glasba.  :lol:

Ker knjige nisem brala, mi je bil tudi ta prizor na koncu precej šokanten in nepričakovan. 

• 0

#197 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 15 April 2013 - 10:43 PM

Razen konca je bil precej zeeh del.
  • 0

#198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2013 - 04:02 PM

Niso glih najbolj zanimivo začeli.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#199 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 April 2013 - 08:39 PM

Kalypso hvala!

Malo za hec :)

http://themetapictur...aced-with-cats/

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#200 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 01 May 2013 - 06:12 PM

551385_10151416347757734_1761341094_n.jp

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users