Umivanje las
Posted 23 January 2006 - 02:52 PM
Posted 23 January 2006 - 03:00 PM

ma sj a veš jz sm si makso skor vedno umasirala notr-ne zdj lih tist da sm si dobesedno lasišče mazala z njo,sam nii mi blo pa bad,da se dotikam s prsti lasišča.No,ampak me pa full čudi dejstvo,da glede na to,da vem,da to ni prhljaj ampak suho lasišče,me zanima če je možno da imaš kljub suhemu lasišču po 2-3 dneh mastne lase,al majo ljudje z suhim lasiščem tud suhe lase?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 January 2006 - 04:02 PM
Pomoje gre pač zato, da maš preagresiven šampon, al pa razdraženo lasišče (te kej srbi, zateguje, maš občutek težkih las, si ful pod stresom, alergija, kej takega?). Manj se dotikaj lasišča, ne bodi agresivna pri razčesavanju las, pa kšn milejši šampon za pogosto pranje...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 January 2006 - 10:43 PM

ej dilema... kaj pa če bi si v lasišče umasirala mal razmaščevalca...te k se jih dobi za v kuhno al pa recimo Arf k ful odstran maščobo. A veš, če ti daš gor neki da nimaš tolk suho, pol bi jst lahk neki k je glih kontra...

Posted 23 January 2006 - 10:46 PM

Posted 23 January 2006 - 10:47 PM

Jaz sem enkrat lupetala, da si ni dobro maske vmasirat vse do lasišča, če se ti hitro radi lasje zmastijo. Pa tudi sicer so lasje uničeni bolj spodaj in tam rabijo negovanje, ker so že stari, a ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 January 2006 - 01:04 AM

:lol:Dilema, faca si. Haha, kak komentar

Posted 24 January 2006 - 01:06 AM
Posted 24 January 2006 - 09:16 PM
ja če jst prov vem, ni nobenga ki NE BI mastil. Če pa obstaja, ga pa omenite, pa ga prec sprobam, pa vam povem, da vseen masti

Posted 24 January 2006 - 10:42 PM
Sem na tem forumu že vsaj 10x ugotovila, kok smo si ljudje različni, enmu stvar full paše, drugmu pač niti slučajno. Tk da...meni pač vsi ne mastijo, enim ja. Najraje pa imam Pantenovga in pa po tanove od Avona advance technigues.
Posted 24 January 2006 - 11:21 PM
a res? a lahko malo bolj opišeš? zakaj pa to narediš?
Posted 24 January 2006 - 11:49 PM

sam če že, ja, res nardim tko, ker se zarad toplote v savni balzam še bolj vtre v lase, k sem na soncu pa zarad zaščite po celih lasih.
Posted 24 January 2006 - 11:57 PM

sam če že, ja, res nardim tko, ker se zarad toplote v savni balzam še bolj vtre v lase, k sem na soncu pa zarad zaščite po celih lasih.
ne ne, to ni blo ironično vprašano. tudi sama rada hodim v savne, pa opažam da so na koncu lasje zelo suhi in pusti, pa ko sem vidla kaj si napisala me je še bolj zanimal...

Nisem pa vedla, da je potem tako učinkovito. naslednič 100% sprobam to tehniko

Posted 25 January 2006 - 12:01 AM

ne ne, to ni blo ironično vprašano. tudi sama rada hodim v savne, pa opažam da so na koncu lasje zelo suhi in pusti, pa ko sem vidla kaj si napisala me je še bolj zanimal...

Nisem pa vedla, da je potem tako učinkovito. naslednič 100% sprobam to tehniko

ok, sori Urška, očitn sem bl našpičene volje sedaj. Ja, men je kul tak način-v savni. So bl mehki potem. Pa tut tk, po par minutah mi začne kr puhtet iz las vonj po balzamu, čeprav se na suhe lase ni nič vonjal več

In uživaj v savni

Posted 25 January 2006 - 12:14 AM

aja, pa še to bi fprašala: a se laske umiješ tik preden vstopiš v savno+uporabiš samo balzam in/ali šampon? in si jih po končanem savnanju še 1× opereš?
Posted 25 January 2006 - 12:24 AM
Včasih sem si tut par kapljic balzama kanla pred prvim vstopom v savno, pa je blo ful fajn mehko...sam jaz k grem, grem vsaj za 4 ure, pa grem ene 6x v savno, pa tega ne dajem skoz gor, sam prvič. Na koncu se pa normaln šamponiram in dam balzam, kot ponavadi doma. Sam se mi zdi, da majo v bazenskih centrih al pa savna centrih tut pod tušem ful klorirano vodo (pa tle, kjer jst hodim, celo odišavljeno-tematsko), tk da se lasi tkoj zmastijo, pa morm doma tkoj spet prat. Tk da si jih tam praktično umijem sam zato, da ne grem ven na cesto (iz saven) kot furija v glavo, pa da si jih čist ne zažgem na unih stenskih imitacijah fena.
NIč revolucionarnega nisem povedala, jel

Aja, pa medtem, k prehajam med savnami, si las vmes ne umivam nič-tut če sem v parni ne-mam več al manj kr skoz spete. Mi je smotan skoz okol hodit z mokro čupo, k mam dolge lase...tk da jih perem sam na koncu. (pa kokr me pač tuš našprica ponesreč

Posted 25 January 2006 - 12:58 AM

ne me kregat.

No,pa začnimo

Preden greš od doma,si na suhe lase naneseš masko za lase,si jih spneš v čop in greš v savno(z masko na laseh

Če ni tko,napiši tak otročji na primeru nastavljen postopek(kot sm ga jz),da bom lahko u nulo štekala

Posted 25 January 2006 - 01:28 AM

dobro, poenostavljeno, sem pa itk rekla, da nisem nič revolucionarnega nardila/odkrila ipd...sem čist sam omenla, pol je pa Urško zanimal več.
dan 1: si umijem lase (šampon, balzam do lasišča, drugače ne do lasišča balzama)
dan 2: -grem v savno. pred vstopom v prvo savno dam gor balzam. Ne masko, nisem tega rekla.
-se potem parim nekaj uric v različnih savnah, las vmes ne umivam
-ta balzam it izpari ali pa se spusti globoko v las, tk da ne komplicirat, da mam tk dolgo balzam gor

-lase si umijem ob odhodu iz savna parka. Obično
-si jih še enkrat umijem doma isti dan ali pa naslednji, ker je tm tk klorirana voda, da me zmasti-pa še probleme s prhljajem mam in me tkoj vse srbi
Ehm, kaj tle ni za štekat? Saj delam VSE ISTO kot druge, edina razlika je to, da si pred savnanjem napricam gor balzam in ga ne spiram do konca savnanja. Big deal, a ne

Posted 25 January 2006 - 02:12 AM

se prav,ti si sam predn stopš v svet savn gor našpricaš balzam....o.k!!!sam to nism čist štekala...

Posted 25 January 2006 - 09:00 AM

Estera, a pa si daš balzam pred savno na suhe al na mokre lase?
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users