Jump to content

Photo

Umivanje las

• Please log in to reply
368 replies to this topic

#181 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 January 2006 - 02:52 PM

Mogoče bi pomagal šampon od Cveta z brezo?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#182 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 03:00 PM

zamešala sm tebe pa jenno,zgleda laugh.gif
ma sj a veš jz sm si makso skor vedno umasirala notr-ne zdj lih tist da sm si dobesedno lasišče mazala z njo,sam nii mi blo pa bad,da se dotikam s prsti lasišča.No,ampak me pa full čudi dejstvo,da glede na to,da vem,da to ni prhljaj ampak suho lasišče,me zanima če je možno da imaš kljub suhemu lasišču po 2-3 dneh mastne lase,al majo ljudje z suhim lasiščem tud suhe lase?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 January 2006 - 04:02 PM

Če sem prav razumela, ti sprašuješ, če se lahko nekomu ki ima suhe lase (in lasišče) lasišče zmasti že po 2-3 dneh? Ok, odvisno kok so zamaščeni, če lih toliko da se mal pozna maš normalno lasišče, če so pa kr "konkretno" mastni maš mastno. Če so lasje po dolžini kljub temu suhi, jih samo malo bolj čuvaj (maske, balzami, obloge), tam kjer je to potrebno.

Pomoje gre pač zato, da maš preagresiven šampon, al pa razdraženo lasišče (te kej srbi, zateguje, maš občutek težkih las, si ful pod stresom, alergija, kej takega?). Manj se dotikaj lasišča, ne bodi agresivna pri razčesavanju las, pa kšn milejši šampon za pogosto pranje...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#184 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 23 January 2006 - 10:43 PM

QUOTE(DiLeMa)
... js se bom kr ubila takoj zdle!! biggrin.gif Jaz ne priporočam vmasiranja maske v lasišče tistim, ki imajo težave z mastenjem.

IPB Image

ej dilema... kaj pa če bi si v lasišče umasirala mal razmaščevalca...te k se jih dobi za v kuhno al pa recimo Arf k ful odstran maščobo. A veš, če ti daš gor neki da nimaš tolk suho, pol bi jst lahk neki k je glih kontra... IPB Image
IPB Image

• 0
Posted Image

#185 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2006 - 10:46 PM

Mnja ... može, sej na Arfu piše 'bez ogrebotina' torej ti ne bo nič razpraskalo lasišča, pa še v glavo se boš svetla kot rostfrei. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#186 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2006 - 10:47 PM

QUOTE(rea)
zamešala sm tebe pa jenno,zgleda laugh.gif

Jaz sem enkrat lupetala, da si ni dobro maske vmasirat vse do lasišča, če se ti hitro radi lasje zmastijo. Pa tudi sicer so lasje uničeni bolj spodaj in tam rabijo negovanje, ker so že stari, a ne.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#187 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 24 January 2006 - 01:04 AM

QUOTE(DiLeMa)
Mnja ... može, sej na Arfu piše 'bez ogrebotina' torej ti ne bo nič razpraskalo lasišča, pa še v glavo se boš svetla kot rostfrei. biggrin.gif

:lol:Dilema, faca si. Haha, kak komentar laugh.gif Verjetn se bom še 5 minut režala skupi laugh.gif
  • 0

#188 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 24 January 2006 - 01:06 AM

Aja, drgač je pa res to, da maske in balzami-nekateri mastijo lasišče...zato si tega ne dajat čist do las. Jst si tega nikol ne dam na lasišče, pač pa celo balzam do ene 5 cm stran od lasišča. Ravno zarad tega razloga.
  • 0

#189 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 24 January 2006 - 09:16 PM

QUOTE(Estera)
Aja, drgač je pa res to, da maske in balzami-nekateri mastijo lasišče...zato si tega ne dajat čist do las. Jst si tega nikol ne dam na lasišče, pač pa celo balzam do ene 5 cm stran od lasišča. Ravno zarad tega razloga.

ja če jst prov vem, ni nobenga ki NE BI mastil. Če pa obstaja, ga pa omenite, pa ga prec sprobam, pa vam povem, da vseen masti IPB Image
  • 0
Posted Image

#190 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 24 January 2006 - 10:42 PM

men marskteri ne masti kaj ekstra, res pa je, da jih v bistvu nikol ne mažem direkt do lasišča...razen preden grem v savno ali da sem celi dan ful na soncu...pol si dam po celih lasih vpredhodnem pranju las.

Sem na tem forumu že vsaj 10x ugotovila, kok smo si ljudje različni, enmu stvar full paše, drugmu pač niti slučajno. Tk da...meni pač vsi ne mastijo, enim ja. Najraje pa imam Pantenovga in pa po tanove od Avona advance technigues.
  • 0

#191 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 January 2006 - 11:21 PM

QUOTE(Estera)
preden grem v savno ali da sem celi dan ful na soncu...pol si dam po celih lasih vpredhodnem pranju las.

a res? a lahko malo bolj opišeš? zakaj pa to narediš?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#192 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 24 January 2006 - 11:49 PM

hm, saj niti ne vem, al je blo to ironično vprašano al zares ermm.gif

sam če že, ja, res nardim tko, ker se zarad toplote v savni balzam še bolj vtre v lase, k sem na soncu pa zarad zaščite po celih lasih.
  • 0

#193 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 January 2006 - 11:57 PM

QUOTE(Estera)

sam če že, ja, res nardim tko, ker se zarad toplote v savni balzam še bolj vtre v lase, k sem na soncu pa zarad zaščite po celih lasih.

ne ne, to ni blo ironično vprašano. tudi sama rada hodim v savne, pa opažam da so na koncu lasje zelo suhi in pusti, pa ko sem vidla kaj si napisala me je še bolj zanimal... biggrin.gif
Nisem pa vedla, da je potem tako učinkovito. naslednič 100% sprobam to tehniko wink.gif
  • 0

#194 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 25 January 2006 - 12:01 AM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Estera)

ne ne, to ni blo ironično vprašano. tudi sama rada hodim v savne, pa opažam da so na koncu lasje zelo suhi in pusti, pa ko sem vidla kaj si napisala me je še bolj zanimal... biggrin.gif
Nisem pa vedla, da je potem tako učinkovito. naslednič 100% sprobam to tehniko wink.gif

ok, sori Urška, očitn sem bl našpičene volje sedaj. Ja, men je kul tak način-v savni. So bl mehki potem. Pa tut tk, po par minutah mi začne kr puhtet iz las vonj po balzamu, čeprav se na suhe lase ni nič vonjal več biggrin.gif Itk pa je znano, da se neke snovi bolj vpijejo pod toplotnim učinkom (zato ene dajejo pod folijo, brisačo in grejejo s fenom čez). Probaj.

In uživaj v savni wink.gif
  • 0

#195 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 January 2006 - 12:14 AM

nič hudega, vsak ima take trenutke... wink.gif

IPB Image pa hvala

aja, pa še to bi fprašala: a se laske umiješ tik preden vstopiš v savno+uporabiš samo balzam in/ali šampon? in si jih po končanem savnanju še 1× opereš?
  • 0

#196 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 25 January 2006 - 12:24 AM

Hm, ne, lase si pač umijem dan prej ali isti dan, odvisno..saj ni bla v tem poanta,...v bistvu sem sam napisala, da v tem primeru, če grem v savno, da balzam v tem primeru razmažem do lasišča, da so vsi lasi, drgač pa ne, pač pa sam od nekje od vratu navzdol lase (do konic).

Včasih sem si tut par kapljic balzama kanla pred prvim vstopom v savno, pa je blo ful fajn mehko...sam jaz k grem, grem vsaj za 4 ure, pa grem ene 6x v savno, pa tega ne dajem skoz gor, sam prvič. Na koncu se pa normaln šamponiram in dam balzam, kot ponavadi doma. Sam se mi zdi, da majo v bazenskih centrih al pa savna centrih tut pod tušem ful klorirano vodo (pa tle, kjer jst hodim, celo odišavljeno-tematsko), tk da se lasi tkoj zmastijo, pa morm doma tkoj spet prat. Tk da si jih tam praktično umijem sam zato, da ne grem ven na cesto (iz saven) kot furija v glavo, pa da si jih čist ne zažgem na unih stenskih imitacijah fena.

NIč revolucionarnega nisem povedala, jel biggrin.gif

Aja, pa medtem, k prehajam med savnami, si las vmes ne umivam nič-tut če sem v parni ne-mam več al manj kr skoz spete. Mi je smotan skoz okol hodit z mokro čupo, k mam dolge lase...tk da jih perem sam na koncu. (pa kokr me pač tuš našprica ponesreč biggrin.gif )
  • 0

#197 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2006 - 12:58 AM

jao...spet sm tuki jaz,rea!!!estera,pazi se me,rea je na delu.Jz res ne vem zakaj ampak sploh ne štekam kaj sta si z urško povedali.Jaz vseen nism nč pamtnga zvedla laugh.gif biggrin.gif
ne me kregat. smile.gif
No,pa začnimo biggrin.gif
Preden greš od doma,si na suhe lase naneseš masko za lase,si jih spneš v čop in greš v savno(z masko na laseh blink.gif ).Prideš v savno,se savnaš....na laseh še vedno maska.Pridš domov,kjer si po več urnem stanju z masko na laseh,lase umijš in (sploh ni važno-daš ali ne daš še 1krat masko na lase?)
Če ni tko,napiši tak otročji na primeru nastavljen postopek(kot sm ga jz),da bom lahko u nulo štekala smile.gif smile.gif biggrin.gif
  • 0

#198 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 25 January 2006 - 01:28 AM

Ne. Iz tele teme bomo naredili umetnost prav zares biggrin.gif

dobro, poenostavljeno, sem pa itk rekla, da nisem nič revolucionarnega nardila/odkrila ipd...sem čist sam omenla, pol je pa Urško zanimal več.

dan 1: si umijem lase (šampon, balzam do lasišča, drugače ne do lasišča balzama)
dan 2: -grem v savno. pred vstopom v prvo savno dam gor balzam. Ne masko, nisem tega rekla.
-se potem parim nekaj uric v različnih savnah, las vmes ne umivam
-ta balzam it izpari ali pa se spusti globoko v las, tk da ne komplicirat, da mam tk dolgo balzam gor biggrin.gif Lase mam spete v figo.
-lase si umijem ob odhodu iz savna parka. Obično
-si jih še enkrat umijem doma isti dan ali pa naslednji, ker je tm tk klorirana voda, da me zmasti-pa še probleme s prhljajem mam in me tkoj vse srbi

Ehm, kaj tle ni za štekat? Saj delam VSE ISTO kot druge, edina razlika je to, da si pred savnanjem napricam gor balzam in ga ne spiram do konca savnanja. Big deal, a ne biggrin.gif ne me zdaj kregat, saj forum je za izmenjavo mnenj (pametnih in malo manj pametnih biggrin.gif )
  • 0

#199 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 January 2006 - 02:12 AM

jz pač nism štekala-that's it biggrin.gif
se prav,ti si sam predn stopš v svet savn gor našpricaš balzam....o.k!!!sam to nism čist štekala... smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#200 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 25 January 2006 - 09:00 AM

No, zdej bi pa še jst neki vprašala. biggrin.gif biggrin.gif

Estera, a pa si daš balzam pred savno na suhe al na mokre lase?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users