Bovec
Posted 30 July 2012 - 07:46 PM
Posted 30 July 2012 - 07:49 PM
Posted 30 July 2012 - 10:24 PM
Boka ima vse, kar rabim / si želim. In res je, kar si izpostavila - osebje je precej mlado
in posledično vlada neko sproščeno vzdušje, vsi so zelo prijazni in ustrežljivi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 July 2012 - 05:45 AM

Tudi če bo kdaj kaj drugega - sva si podobni kar se namestitve tiče, tko da upam da ti tudi kakšna moja izkušnja prav pride in obratno v prihodnosti

Posted 31 July 2012 - 10:44 AM
Ananas, a mogoče veš, če sprejemajo tudi kosmatince? :-)
V bovškem katalogu piše, da ne.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 July 2012 - 05:42 PM
Točno to Fluffy
ŠE enkrat ful hvala za priporočilo!
Tudi če bo kdaj kaj drugega - sva si podobni kar se namestitve tiče, tko da upam da ti tudi kakšna moja izkušnja prav pride in obratno v prihodnosti

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 July 2012 - 06:31 PM
Ja, je potem gospa odgovorila na mail. Ne sprejemajo domačih živali, ker je ena stranka nekoč naredila neko pi... :-/
Posted 09 August 2012 - 07:41 AM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 09 August 2012 - 01:32 PM
Jaz sem bila v Bovcu in okolici že n-krat, fant pa prvič, zato sem ga peljala na vse možne znamenitosti, ki sem se jih spomnila. Na slap Kozjak, Mangrt, kostnico v Kobaridu, na Nadižo, korita Tolminke, na Javorco.
Sem pa tudi sama prvič videla slap Virje (v vasi Plužna 3 minute nad Bovcem):

in Rabeljsko jezero (5 minut od Loga pod Mangartom čez Predel na italijanski strani):
Če bo katera šla na Mangrt priporočam, da greste v zgodnjih urah. Cesta je široka za 1,2 do 1,5 avta in ni kul, če koga srečaš. Imaš res srečo, če se srečata ravno na delu, ki je razširjen. Pa vedno je prepad na eni strani. Zjutraj so na srečo šli vsi šele gor. Na zadnjem zicu, ko vozi oče, ni tako strašno

Most po Mangartom z najdaljšim lokom v Alpah (desno se gre na Mangrt, levo na Predel):

Cesta:

Me je pa nekaj presenetilo. Povsod težaven in visok teren (spolzek celo na kakšnih koritih oz. povsod ob vodi...), folk vseeno v japonkah. Boli jih.
p.s. Niso moje slike. Moje so namreč precej češko izpadle.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 August 2012 - 01:56 PM
Me veseli, da sta bila zadovoljna z apartmajem

To sta se precej vozila, a ne?
Drugače pa super za nove ideje

Posted 09 August 2012 - 02:01 PM
Posted 09 August 2012 - 07:38 PM
Posted 09 August 2012 - 07:48 PM

Posted 10 August 2012 - 07:08 AM
Posted 10 August 2012 - 08:34 AM

Posted 10 August 2012 - 08:40 AM
Drugač pa super, da ti je ratalo!
in koliko pol pride na osebo?
Posted 10 August 2012 - 08:44 AM
Čisto sem zmešana, celo noč se mi je nekaj sanjalo o Bovcu, nonstop razmišljam o tem, načrtujem... pa šele v ponedeljek sem prišla z dopusta.
Posted 11 August 2012 - 12:03 PM
Posted 14 August 2012 - 07:51 PM
Posted 14 August 2012 - 08:15 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users