Jump to content

Photo

Baričevič zlorabljal pse?

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 11 February 2010 - 01:26 PM

Aha, makes sense. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#182 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 February 2010 - 01:28 PM

Jaz ne bom nikoli pozabila enega pol minutnega posnetka, ki ga je v šoli kazal sošolc - še zdaj mi je žal, da sem ga videla, ker mi je kar slabo ob misli na to.
Na posnetku je bil nek odrasel moški, ki je dobesedno nabijal kokoši, ki so po končanem dejanju umirajoče obležale na tleh.
cry2.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#183 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 11 February 2010 - 02:35 PM

http://www.siol.net/...bulmastifi.aspx

Zgleda, da policija celo je naročila preiskavo glede mučenja psov. Morda se pa kolegi veterinarji izmikajo ali kdo tu muti huh.gif
  • 0

#184 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 11 February 2010 - 03:21 PM

Meni se to ne zdi tema, ki bi morala zaposlovati ljudi do te mere, kot jo. Druge reči so važnejše.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#185 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 11 February 2010 - 03:51 PM

Misilm pa da lahko zaposluje, vsaj mene, ko vidim kako nas vladajoči del okol prinaša, kot že skoz. Jaz sem pošten človek in naiven zgleda, men so se zagravžali, kako rovarijo in se nam po tv smejijo. Glede mučenja in spolne zlorabe živali - tu bi se tudi moralo nekaj naredit, vzgajat mlade, osveščat, da se to dogaja, pozivat ljudi, da prijavijo.
  • 0

#186 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 11 February 2010 - 04:08 PM

QUOTE(Errol @ 11. 2. 2010 - 15:21) View Post

Meni se to ne zdi tema, ki bi morala zaposlovati ljudi do te mere, kot jo. Druge reči so važnejše.

Errol, saj ni poanta, da bi nam bilo dolgčas in bi hoteli pikantne informacije ... gre za to, da imamo za ministrico kokoš, ki se rada lepo oblači, pa enega zavaljenega fagget odvetnika, znanega po tem, da pomaga barabam in da so vsi skupaj prjatli in počno mimo zakona, kar se jim zljubi. Tisti cucki niso v nevarnost spravljali samo lastnika - dokaz za to je prvi napadeni.
Jaz bi rade volje samo prebral v časopisu "zaradi korupcije zamenjali ministrico, odvetnika zaprli". Bi bilo povsem dovolj. smile.gif
  • 0

#187 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 February 2010 - 04:27 PM

QUOTE(sajk @ 11. 2. 2010 - 16:08) View Post

Jaz bi rade volje samo prebral v časopisu "zaradi korupcije zamenjali ministrico, odvetnika zaprli".

worship.gif

• 0

#188 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 11 February 2010 - 04:42 PM

Sajk, odvetnikom, ki pomagajo "poštenim", stojijo nasproti odvetniki, ki pomagajo "barabam". Oznaka, ki si jo dal Senici je žaljiva. Kakor si gladko zapisal, da je ministrica korumpirana, moraš biti res dobro informiran, da veš, da je Senica homoseksualec. Si kdaj pomislil, da utegne biti na forumu kdo, ki pozna ljudi, o katerih teče beseda? Precej nalahko postavljaš besede, se mi zdi. Tega smo tle že vajeni, pa te zato še vedno nihče ni označil na način, kakor ti označuješ druge. Pomisli, zakaj.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#189 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 11 February 2010 - 04:53 PM

sleepy.gif

Lepo, da si navajen. Hecno je pa videti, da ministrico še vedno zagovarjaš ... polno nekih "naključij" je vse povsod v tej župi. Naključje je, da s preiskavami mencajo, naključje je, da se ne odkrije, zakaj točno cuckov niso fentali pravočasno kljub večkratni odredbi, da se to zgodi. Eno naključje, ki s temi dogodki sicer ni povezano, je najem stavbe slovenskega "FBI" za 1.6mio€ mesečno, od lastnika, ki je po čistem naključju dober prijatelj omenjene ministrice. Kako je prišel do denarja za stavbo je sicer stvar nekega drugega naključja. Skratka - na vsem tem ni nič sumljivega, če bi pa bilo, bi policija gotovo prijavila sume kršitev in bi se znašli pred sodiščem, kajne?

Sem pomislil, da utegne biti kdo. Evo - ravno sedaj razmišljam o tem. "So what?", kot bi rekel predsednik države. rolleyes.gif
  • 0

#190 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 February 2010 - 05:29 PM

QUOTE(bellini @ 11. 2. 2010 - 13:11) View Post

Jaz sem čisto depresivna postala ob tem članku. Ne morem verjet, da nekateri ljudje takšno ravnanje opravičujejo, kot nekaj normalnega. Raja je čisto ponorela no. Sploh pa si nisem predstavljala, da obstaja taka skupina tudi pri nas, ki si na forumu izmenjuje tudi filme al karkoli. Mati narava je z razlogom poskrbela za to, da se vrste med sabo ne morejo razmnoževat, ne pa da bi to dejstvo obrnili sebi v prid, češ, da ni nevarnosti za nosečnost ali celo spolno prenosljive bolezni....Sem popolnoma obupala nad našo družbo.

Jih je cel forum poln. Pa navodila imajo za določene živali.
Meni gre na bruhanje. cry.gif

http://www.zoo-sola....article1_1.html
  • 0

#191 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 11 February 2010 - 05:45 PM

Errol, samo še tole, da me boš (morda) lažje razumel - pusti ono "fagget" sranje, sploh ni bistveno pri vsem skupaj. Torej - zakaj to ni tematika, ki bi se z njo "preveč" ukvarjali, kot si navrgel. Ker da obstajajo pomembnejše teme ... seveda obstajajo *pomembnejše* tematike, recimo one, ki se direktno nanašajo na delo, ki bi ga morali opravljati. AMPAK! Ker obstaja močan sum, da je oni dripec dobil svoje pse nazaj zaradi prej omenjenih prijateljskih vezi, to pomeni, da v tem primeru tudi vse ostalo počnejo tako po domače, po prijateljskih povezavah, kot jim paše. Še posebej stvari, kjer je v igri denar. Če pa tudi za to misliš, da to ni nekaj, kar bi moralo vsakega državljana skrbeti, potem ti pa ni pomoči. smile.gif
  • 0

#192 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 February 2010 - 06:34 PM

Pa ok, če ti gre na živce da se z eno temo preveč ukvarjamo, jo pač ne beri.
Meni osebno je v bistvu prav neverjetno kaj vse ljudje počnejo, kako daleč se spustijo za lasten užitek.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#193 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 February 2010 - 06:44 PM

Zdaj je bilo na kanaluA v oddaji svet, uradno poročilo obdukcije....Vsi trije psi so imeli takšne poškodbe tankega, debelega črevesa, notranje krvavitve, odmrlo sluznico in še in še....skratka za kozlat.

Ta stvor je dobil kar si je zaslužil. Psi pa naj počivajo v miru. cry.gif
  • 0

#194 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2010 - 07:14 PM

QUOTE(Immortelle @ 11. 2. 2010 - 17:29) View Post

Bog nam pomagaj. ohmy.gif cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#195 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 11 February 2010 - 07:20 PM

QUOTE(Kinky @ 11. 2. 2010 - 19:14) View Post

Bog nam pomagaj. ohmy.gif cry.gif

Težka ... morda Joe Pesci. smile.gif
  • 0

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 February 2010 - 07:31 PM

QUOTE(koki @ 11. 2. 2010 - 18:44) View Post

Vsi trije psi so imeli takšne poškodbe tankega, debelega črevesa, notranje krvavitve, odmrlo sluznico in še in še....skratka za kozlat.

Tankega črevesa? Si ziher? To je že skoraj pri želodcu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#197 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 February 2010 - 07:36 PM

Tu je video posnetek iz Sveta na Kanalu A:
http://24ur.com/bin/...dia_id=60409024
cry.gif

• 0

#198 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 February 2010 - 07:45 PM

cry.gif cry.gif

ne bi blo slabo če bi se Hitler vrnil vsaj za kaki dve leti,svet je potreben čistke evil.gif
  • 0

#199 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 February 2010 - 08:11 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 2. 2010 - 19:31) View Post

Tankega črevesa? Si ziher? To je že skoraj pri želodcu.

Ja, na žalost cry.gif Saj zato nam je lahko jasno kaj vse je ta stvor delal njim oz. si niti ne predstavljati ne morem. Grozno, bogi, bogi psi, to je vse kar lahko rečem.
  • 0

#200 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 February 2010 - 08:13 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 11. 2. 2010 - 19:45) View Post

cry.gif cry.gif

ne bi blo slabo če bi se Hitler vrnil vsaj za kaki dve leti,svet je potreben čistke evil.gif

Oja, to js že skoz pravm. Folka je preveč na svetu, še preveč pa prfuknjenega!! yes.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users