Baričevič zlorabljal pse?
Posted 11 February 2010 - 01:26 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2010 - 01:28 PM
Na posnetku je bil nek odrasel moški, ki je dobesedno nabijal kokoši, ki so po končanem dejanju umirajoče obležale na tleh.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 February 2010 - 02:35 PM
Zgleda, da policija celo je naročila preiskavo glede mučenja psov. Morda se pa kolegi veterinarji izmikajo ali kdo tu muti

Posted 11 February 2010 - 03:21 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 February 2010 - 03:51 PM
Posted 11 February 2010 - 04:08 PM
Meni se to ne zdi tema, ki bi morala zaposlovati ljudi do te mere, kot jo. Druge reči so važnejše.
Errol, saj ni poanta, da bi nam bilo dolgčas in bi hoteli pikantne informacije ... gre za to, da imamo za ministrico kokoš, ki se rada lepo oblači, pa enega zavaljenega fagget odvetnika, znanega po tem, da pomaga barabam in da so vsi skupaj prjatli in počno mimo zakona, kar se jim zljubi. Tisti cucki niso v nevarnost spravljali samo lastnika - dokaz za to je prvi napadeni.
Jaz bi rade volje samo prebral v časopisu "zaradi korupcije zamenjali ministrico, odvetnika zaprli". Bi bilo povsem dovolj.

Posted 11 February 2010 - 04:42 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 February 2010 - 04:53 PM

Lepo, da si navajen. Hecno je pa videti, da ministrico še vedno zagovarjaš ... polno nekih "naključij" je vse povsod v tej župi. Naključje je, da s preiskavami mencajo, naključje je, da se ne odkrije, zakaj točno cuckov niso fentali pravočasno kljub večkratni odredbi, da se to zgodi. Eno naključje, ki s temi dogodki sicer ni povezano, je najem stavbe slovenskega "FBI" za 1.6mio€ mesečno, od lastnika, ki je po čistem naključju dober prijatelj omenjene ministrice. Kako je prišel do denarja za stavbo je sicer stvar nekega drugega naključja. Skratka - na vsem tem ni nič sumljivega, če bi pa bilo, bi policija gotovo prijavila sume kršitev in bi se znašli pred sodiščem, kajne?
Sem pomislil, da utegne biti kdo. Evo - ravno sedaj razmišljam o tem. "So what?", kot bi rekel predsednik države.

Posted 11 February 2010 - 05:29 PM
Jaz sem čisto depresivna postala ob tem članku. Ne morem verjet, da nekateri ljudje takšno ravnanje opravičujejo, kot nekaj normalnega. Raja je čisto ponorela no. Sploh pa si nisem predstavljala, da obstaja taka skupina tudi pri nas, ki si na forumu izmenjuje tudi filme al karkoli. Mati narava je z razlogom poskrbela za to, da se vrste med sabo ne morejo razmnoževat, ne pa da bi to dejstvo obrnili sebi v prid, češ, da ni nevarnosti za nosečnost ali celo spolno prenosljive bolezni....Sem popolnoma obupala nad našo družbo.
Jih je cel forum poln. Pa navodila imajo za določene živali.
Meni gre na bruhanje.

http://www.zoo-sola....article1_1.html
Posted 11 February 2010 - 05:45 PM

Posted 11 February 2010 - 06:34 PM
Meni osebno je v bistvu prav neverjetno kaj vse ljudje počnejo, kako daleč se spustijo za lasten užitek.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 February 2010 - 06:44 PM
Ta stvor je dobil kar si je zaslužil. Psi pa naj počivajo v miru.

Posted 11 February 2010 - 07:14 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 February 2010 - 07:31 PM
Vsi trije psi so imeli takšne poškodbe tankega, debelega črevesa, notranje krvavitve, odmrlo sluznico in še in še....skratka za kozlat.
Tankega črevesa? Si ziher? To je že skoraj pri želodcu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 February 2010 - 07:36 PM
Posted 11 February 2010 - 07:45 PM

ne bi blo slabo če bi se Hitler vrnil vsaj za kaki dve leti,svet je potreben čistke

Posted 11 February 2010 - 08:11 PM
Tankega črevesa? Si ziher? To je že skoraj pri želodcu.
Ja, na žalost

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users