Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#181 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 May 2010 - 12:07 PM

Ja jz bom itak za njih glasovala, 100% biggrin.gif ČE ŽE bom za koga biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#182 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 01 May 2010 - 01:16 PM

jojjj meni pa gre oni Boštjan Bračič takooooooo na živce, taki pedrski glas mi ima(že z radia..)
ne prenesem ga twisted.gif

• 0

#183 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 01 May 2010 - 01:44 PM

Jaz pa nočem, da Maestro zmagajo. Čeprav so mi dobri : D Ampak so bili že nevemkakšni prvaki pa povsod jih vidiš nastopati. Zmagati mora nekdo, ki ga še nihče ne pozna in poje oz. nastopa zase, doma in potem se pokaže in so vsi VAU, kje se je ta do zdaj skrival.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#184 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 May 2010 - 04:10 PM

QUOTE(Nincha @ 1. 5. 2010 - 12:55) View Post

Niso, dva od njih sta moja sošolca, dvojčka woot.gif Na enega sem mela blaaaazen crush cel prvi letnik, haha tongue.gif Plešeta res N O R O, bla sm na par nastopih in m je vedno kr sape zmanjkoval, fak biggrin.gif Je pa res da so hudi n se tega zavedajo, ampak se mi ne zdi s tem nič narobe, sej hvalabogu ane.

Poglej dve strani nazaj. Men je bil tud eden všeč, ampak v vrtcu haha. laugh.gif Mislim, da sta zdej mal naduta. ermm.gif
Dobri pa so, to pa svaka čast.
  • 0

#185 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 May 2010 - 04:34 PM

Nevem no, en se je sicer prepisal, drugega pa vidim vsak dan v šoli pa se mi sploh ne zdi nadut, tak kot prej pač, samo da več manjka v šoli zarad treningov biggrin.gif Sta mi pa oba super fanta, res je sicer da se ne družmo več tok kot včasih, ko smo res ceel prvi letnik preživel skupi, ampak vseen ju ne bi označla kot naduta, res ne. Z enim se ponavadi peljeva z istim busom domov (živimo dva bloka narazen), pa se pol pogovarjava o takih stvareh, in jim vse skupi res FUL pomen, pa tut glede na to kok dela vlagajo v to... Pf. To majo po 4 treninge na dan, ni čudno da jih ni nič v šolo skor. Jst bi jim ful privoščla vse skupi, tut zarad keša, ker vem da bi (vsaj sošolc, no) ful rad šel v LA na razne klase, pa pač to velik stane ane. Nevem no, sej itak gledam na to precej subjektivno, sam vseen jim fuul privoščim. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#186 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 May 2010 - 04:36 PM

Sej ti verjamem, si pač zdej bolj v stikih z njima in ju res poznaš. Men se je to sam na prvi pogled zazdel, sej verjetno se motim. Lušna sta pa ful, tud starša sta bila v redu pa tko. Me pa ful preseneča, da ko sta bila mala sta bila čis različna, zdej sta mi pa ista. biggrin.gif
  • 0

#187 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 May 2010 - 06:30 PM

Meni je dosti boljše, da zmaga nekdo, ki je res dober ( Maja, Maestro, Boštjan ..) pa čeprav so vsi ti trije že uveljavljeni, kot pa da zmaga nekdo, ki se folku smili (Fanika ohmy.gif) al pa tista mala smkljica Lina, ki sploh ne zadene vseh tonov, al pa tisti Jackson, ki tut ni nič posebnega. Pa me ta uveljavljenost sploh ne moti, naj zmaga najboljši .. vsak v svoj talent vlaga kolko vlaga ..
  • 0
Viens, reste ici!

#188 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 May 2010 - 06:44 PM

QUOTE(Sinnaia @ 1. 5. 2010 - 11:28) View Post

Škrube? Sva bila na isti gimnaziji. Totalni nadutež deluje.

Js tud na isto. smile.gif No res ni švoh model, čeprav je mlajši od mene biggrin.gif
  • 0

#189 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 May 2010 - 06:47 PM

QUOTE(Plain Jane @ 1. 5. 2010 - 17:36) View Post

Sej ti verjamem, si pač zdej bolj v stikih z njima in ju res poznaš. Men se je to sam na prvi pogled zazdel, sej verjetno se motim. Lušna sta pa ful, tud starša sta bila v redu pa tko. Me pa ful preseneča, da ko sta bila mala sta bila čis različna, zdej sta mi pa ista. biggrin.gif

Mah tko no, men se ful ne zdta sta. Lušna ful, pa simpatična, ampak je E velik bolj nabit, pa manjši, je pa res da zdej ko sta oba zabrita res ni več take razlike kot včasih, k je mel Ž še dolge lase pa E tiste božanske kodrčke, joj biggrin.gif oops.gif laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#190 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 May 2010 - 06:48 PM

QUOTE(Ana @ 1. 5. 2010 - 19:30) View Post

Meni je dosti boljše, da zmaga nekdo, ki je res dober ( Maja, Maestro, Boštjan ..) pa čeprav so vsi ti trije že uveljavljeni, kot pa da zmaga nekdo, ki se folku smili (Fanika ohmy.gif) al pa tista mala smkljica Lina, ki sploh ne zadene vseh tonov, al pa tisti Jackson, ki tut ni nič posebnega. Pa me ta uveljavljenost sploh ne moti, naj zmaga najboljši .. vsak v svoj talent vlaga kolko vlaga ..

Ja se tud js strinjam s tem. Nočem, da npr. Alen zmaga. Antipatičen mi je bruh.gif Sploooooh nočem da zmagata Lina pa tista Maja iz Železnikov, k še violino igra!
  • 0

#191 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 May 2010 - 07:04 PM

Meni se itak zdi čist bolano, da starši vlačijo mejhne otroke (5,6,7, whatever let) na take šove.
  • 0

#192 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 May 2010 - 07:36 PM

^^ Agree. Sem že pred časom napisala da bi vse otroke poslala domov, najprej.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#193 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 May 2010 - 07:54 PM

Ja jaz tudi !
Ne razumem, zakaj niso nardili meje VSAJ 16 let, če ne 18 !
  • 0
Viens, reste ici!

#194 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 02 May 2010 - 11:12 AM

QUOTE(ananas @ 1. 5. 2010 - 19:48) View Post

Sploooooh nočem da zmagata Lina pa tista Maja iz Železnikov, k še violino igra!

Kaj je pa s to Majo narobe? Sej obvlada punca.
  • 0

#195 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 May 2010 - 11:37 AM

kdaj je talent, ob nedeljah, ne?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#196 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2010 - 11:41 AM

Ja, danes je.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 02 May 2010 - 01:21 PM

Jaz ne vem, al bom še spremljala.
Sej me je sram priznat....sam men je bilo najbolj zanimivo gledat tiste, ki so budale iz sebe delal.
Te zde "ta pravi" kao, mi niso več tok zanimivi.
Bomo še videli, no. Favorita pa nimam.
  • 0

#198 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 02 May 2010 - 01:53 PM

QUOTE(Sinnaia @ 1. 5. 2010 - 11:28) View Post

Škrube? Sva bila na isti gimnaziji. Totalni nadutež deluje.

Sej ma bit za kej. laugh.gif Ne no, sam človk se spremeni, če je tok popular (klasi v US, ful dnarja itd.). Kaj čš.
QUOTE(Nincha @ 1. 5. 2010 - 12:55) View Post

Niso, dva od njih sta moja sošolca, dvojčka woot.gif Na enega sem mela blaaaazen crush cel prvi letnik, haha tongue.gif Plešeta res N O R O, bla sm na par nastopih in m je vedno kr sape zmanjkoval, fak biggrin.gif Je pa res da so hudi n se tega zavedajo, ampak se mi ne zdi s tem nič narobe, sej hvalabogu ane. Sem 100% da bojo do finala prišli, čeprav zmagal pa pomojem ne bojo, ker nimajo "zgodbe". Ker če ste opazil, vedno zmaga en k ma za sabo nevem kakšno zgodbo pa travme pa 10 ottrok pa težko otroštvo pa slepo mtko za kero bi porabu dnar pa bla bla bla rolleyes.gif

True, sam če pogledamo UK verzijo, je zmagala plesna skupina pa niso mel nobene zgodbe za sabo (v finalu je bla pa še Susan Boyle, ki je mela zgodbo za sabo).
QUOTE(Parvinder @ 1. 5. 2010 - 14:44) View Post

Jaz pa nočem, da Maestro zmagajo. Čeprav so mi dobri : D Ampak so bili že nevemkakšni prvaki pa povsod jih vidiš nastopati. Zmagati mora nekdo, ki ga še nihče ne pozna in poje oz. nastopa zase, doma in potem se pokaže in so vsi VAU, kje se je ta do zdaj skrival.

Ja, jst sm tut od začetka tko mislila. Zakaj se folk, ki je že uveljaven, sem prjavla? Sam če spet pogledamo UK verzijo: zmagovalci so tut mel ful nastopov za sabo, so bli ful dobri. Fora je v tem, da se v UK to porazgubi, v Sloveniji pa imaš en nastop, pa si že slaven. Pač smo tako mali, da vse veliko zgleda.

Aja, pa men ni talent nekdo, ki ima 6 treningov na teden in kar dobro pleše. Vsak, ki ma usaj malo posluha za glasbo/muvanje in trenira 6x na teden, lahko doseže take rezultate (govorim pa za tisto punco, ki je plesala - tat, ki ukrade sliko). Talent mi je npr. tist tip, ki z zvonci musko dela.

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 02 May 2010 - 01:57 PM

Se strinjam s telim zadnjim odstavkom, Ora....talent je čist neki drugega, kot pa vztrajnost in trening.

Jaz imam dva kolega npr., oba igrata bobne. Enemu boš dal gor karkoli, pa bo takoj zraven ritem ujel, pa zašpilu vrhunsko....drugi za kaj takega potebuje en mesec treninga recimo.
  • 0

#200 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 02 May 2010 - 02:17 PM

Kaj sm pa jaz rekla laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users