Jump to content

Photo

The Body Shop

• Please log in to reply
370 replies to this topic

#181 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 28 December 2011 - 08:18 PM

Dobila od fife iz Londona shower gel spiced vanilla smile.gif Diši božansko smile.gif

IPB Image
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#182 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 December 2011 - 11:27 AM

Meni je pa žal, da nisem vzela toaeletne. Diši res tako nežno, praznično. Potem nisem, ker je fant rekel, da diši kot tista vanilijeva smrekica za v avto. ermm.gif

IPB Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#183 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 December 2011 - 11:42 AM

ohmy.gif Ke si jo vidla? Jaz sem jo iskala v treh različnih The Body Shopih, pa je bila povsod razprodana. sad.gif
  • 0

#184 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 December 2011 - 01:34 PM

A res, jaz sem jo videla v tbsju na Victoria station. Pa potem se mi zdi, da tudi v eni od trgovin na Oxford streetu.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#185 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 December 2011 - 01:37 PM

verymad.gif ko sem jaz bila na oxford streetu pa je niso imeli.
Hvala za odgovor. smile.gif
  • 0

#186 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 December 2011 - 03:19 PM

A si bila v vseh na Oxford Streetu? Če se ne motim, so tam trije?
  • 0

#187 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 December 2011 - 06:26 PM

QUOTE(Kalypso @ 30. 12. 2011 - 15:37) View Post

verymad.gif ko sem jaz bila na oxford streetu pa je niso imeli.
Hvala za odgovor. smile.gif

Možno, da so zdaj obnovili zaloge, ker so imeli povsod te razprodaje in akcije. Drugače sem pa prepričana, da jo boš slej ko prej nekje dobila, saj stalno obnavljajo zaloge.
  • 0

#188 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 December 2011 - 07:59 PM

Sinnaia, bila sem samo v enem. Pred božičem je bil očitno naval. hmm.gif Takrat pa ravno nisem imela časa skakat po celem Londonu.
  • 0

#189 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 January 2012 - 10:53 AM

Ne vem, ce je bilo ze omenjeno. Na ljubljanskem letaliscu imajo eno stojalo s The Body Shop izdelki. Imajo pa precej omejeno pomudbo.
  • 0

#190 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2012 - 10:37 PM

Meni se kar malo meša, ker očitno ne bom uspela priti do LE Vanilla Spice in Cranberry Joy linij.

Pa še tako fino znižani so paketi.

FML1

FML2

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#191 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 January 2012 - 01:14 AM

Katerega si želiš? Mogoče se lahko kaj dogovoriva. Problem je le, da ne vem kdaj grem naslednjič domov... pošlji mi zs.
  • 0

#192 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 January 2012 - 01:16 PM

Fluffy, to si gledala na US strani, ne? js tega nisem našla na UK strani.
sicer lahko js M. vprašam, če se mu to da iskat po Londonu, pride pa 14.1. v SLO.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#193 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 05 January 2012 - 01:36 PM

Jaz si sicer tukaj ne upam nobene spraševat oops.gif , bila bi pa izredno hvaležna in pripravljena plačat tud za uslugo nekomu, ki bi mi v tujini nekaj kupil in poslal po pošti.
Seveda bi plačala tudi vse stroške, povezane s pošiljanjem smile.gif

• 0

#194 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 05 January 2012 - 02:16 PM

povej pa bom M. sporočila, nej gre mal v šoping. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#195 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 January 2012 - 02:43 PM

_M_, Še Špelin M. ne bo mogel, let me know. wink.gif

Aja, pa na UK strani je ob nakupu nad 20 GBP zastonj poštnina. Seveda samo pri pošiljanju na naslove v UK.
  • 0

#196 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 05 January 2012 - 06:20 PM

Juuuj, a res bi se lahko kej zmenile???? woot.gif hvala fuuuuuul!!!!
želim si namreč mandljev BB wub.gif (zdaj imam karitejevega, pa itak ga bo kmalu zmanjkalo) in pa tale Spiced Vanilla gel za tuširanje, če bi ga imeli, tole je drugotnega pomena....
se mi pa nič ne mudi in bom pohlevno počakala in se prilagodila, da bo kdo pripravljen to kupiti zame sleep.gif
  • 0

#197 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 05 January 2012 - 06:31 PM

za mandljev BB mi je blo novembra rečeno, da gre iz prodaje, js budala sem si pa sam enega kupila. slap.gif če ga še kje dobi, ti sporočim. mu bom pa rekla še za ta gel, sej je vseeno, itak gre v trgovino pa je vseeno, ali gre iz nje z eno ali pa s 100imi stvarmi.
  • 0

#198 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 05 January 2012 - 06:35 PM

ej Špela, fuuuul ti hvala in pa seveda tud M-ju smile.gif kot sem rekla, bom vse plačala, pa še kej za povrh smile.gif
Za gel sem mislila tako, da ga ni treba posebej iskat v drugi trgovini, če ga tam ne bi imeli, kot bi vzel BB. Upam, da se ta mandljev še dobi, no????

• 0

#199 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 06 January 2012 - 03:01 PM

sorry, _M_, nič ne bo, ker potuje sam z ročno prtljago, tko da js tut mojega darila ne dobim do konca sprila, haha. down.gif ni pa bil neki naklonjen ideji, da bi zdej kupil pa js to maja prinesem v SLO.
  • 0

#200 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 06 January 2012 - 03:24 PM

OK, razumem, velika hvala ti vseeno, ker si se angažirala thumbup.gif
bom poslusila zlobirat pri kalypso oops.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic