Koliko jih je bilo?
Posted 08 June 2006 - 11:01 AM
Posted 08 June 2006 - 09:03 PM

Sm mogla pisavo FAJN povečat da sm dešifrirala

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 09 June 2006 - 09:16 AM

Pa da se vrnemo na temo: moja številka je še vedno nespremenjena, samo starejša sem: 19,5/1
Posted 09 June 2006 - 12:59 PM

Zdej sm pa (skor) 27, so pa 4 vsega skupaj
Posted 10 June 2006 - 09:13 AM
Posted 12 June 2006 - 08:00 AM

mhm tko k se vreme letos ne bo več spreminjalo

Posted 12 June 2006 - 09:49 AM

mhm tko k se vreme letos ne bo več spreminjalo

resno mislim!! Vem da sem spoznala pravega moškega ki sem si ga vedno želela in ga ves ta čas iskala in verjamem da bova skupaj za vedno..kjub temu da sva oba premlada!
Posted 12 June 2006 - 10:11 AM

Posted 12 June 2006 - 06:32 PM

Me prav zanima, kaj boš takrat imela za povedat, hehe...
Veš, življenje je tako zelo nepredvidljivo.
Mene recimo malo matra še za enega, kako bi bilo z njim..

Posted 12 June 2006 - 08:54 PM

Me prav zanima, kaj boš takrat imela za povedat, hehe...
Veš, življenje je tako zelo nepredvidljivo.
Mene recimo malo matra še za enega, kako bi bilo z njim..

kaj je zdaj to punce.. mi ne privoščite pri teh letih resne ljubezni ? c c c

Posted 13 June 2006 - 09:48 AM

ma, kje pa .... samo malce naivno se nam (no, vsaj meni) zdi tvoje razmišljanje ... pa brez zamere.

jaz ugotavljam, da bom vsaj za določen čas ustavila risanje črtic.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 June 2006 - 11:36 AM
Kot pravi Forrest Gump: "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Vesel sem zate, a nikoli ne reci nikoli, ker ne vidiš prihodnosti. Raje se prepusti sedanjosti.
Glede zbiranja črtic, zvezdic, pikic, ipd.
Hja, črtice zbirajo po moje tisti, ki sebi in drugim hočejo nenehno nekaj dokazovati, torej da so privlačni, zaželjeni, fukabilni, itn.
Zdaj bodo eni rekli, našel se je en grd, ki ne more dobiti babe. O mojem izgledu ne bomo zdaj, ampak zagotavljam vam da ni tako

Na začetku je seveda zbiranje črtic povezano tudi z nabiranjem izkušenj, kar je čisto kul. Lahko pa seveda rečete, da se celo življenje učimo in gremo naprej risat črtice.
Jaz nimam problema z ničemer od tega.
Samo meni se zdi, da so pri večni ljudi razlogi čisto napačni, da gre samo za samoptrditev v stilu 'Mel sem 20- bab, jaz sem car'. Oz. ekvivalentno za ženske. S tem da bejbo, ki je imela veliko tipov hitro okličejo za kurvo, kar je sploh brezveze, čeprav bi o definiciji kurve lahko razpravljali (kurva dobi direkt keš za fuk, precej žensk pa ga prejame indirektno - tip si misli, da bejbe ni plačal, bejba pa da se ni prodala, mh, tako to gre

Skratka, če gre za užitek v seksu (pri nabiranju črtic), potem le kar (sex is good for you), če pa gre res samo za nabiranje črtic, se pa malo vprašajte, kaj zares hočete.
Aja, star sem 28 let, črtic pa je ....
Gentleman ne govori o tem

Posted 13 June 2006 - 11:49 AM

No, pri 18ih letih resda nisem še tako razmišljala, zdaj pa že. Stara sem 21 let, še vedno z istim dečkom kot pri 18ih, in sem tudi sama prepričana, da je to to. Morda res nisva ne vem kolk dolgo skupaj, ampak nama zelo lepo kaže. Mislim da se z nobenim drugim ne bi tako zelo razumela kakor se z njim. Je moj fant in najboljši prijatelj obenem.

Posted 13 June 2006 - 12:34 PM
pa se potem najina veza začela malo krhati in nazadnje podrla,
od takrat sem jih pa pol "nabrala" še 3

pa vedno bolj opažam, da je ta številka za moja leta bolj kot ne skromna... ampak meni je čist kul (enega bi še tako najraje zbrisala s seznama, čeprav takrat nisem mislila tako

Posted 13 June 2006 - 01:58 PM
Posted 13 June 2006 - 02:02 PM
To sem jaz že omenil 2-3 odgovore nazaj, a izgleda da moških odgovorov ne berete

Posted 13 June 2006 - 02:23 PM

No, pri 18ih letih resda nisem še tako razmišljala, zdaj pa že. Stara sem 21 let, še vedno z istim dečkom kot pri 18ih, in sem tudi sama prepričana, da je to to. Morda res nisva ne vem kolk dolgo skupaj, ampak nama zelo lepo kaže. Mislim da se z nobenim drugim ne bi tako zelo razumela kakor se z njim. Je moj fant in najboljši prijatelj obenem.
no takega mnjenja sem tud jaz.. res da nisva nevem kak dolgo skupaj (eno leto) ampak nama gre fuuul dobr in tut za naprej zelo dobr kaže. Še z nobenim se nism mela tok fajn, tok sproščeno..res hudičevo dobr občutek ki se ga neda opisat

gGede tistih zvezdic,pikic,črtic itd. pa tut jaz nism za.. nikol nism mela tipa samo zato da bi bile prijateljice ljubosumne oz. da bi tekmovala.. to mi je čist mim !!
lp

Posted 13 June 2006 - 02:52 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users