Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2790 replies to this topic

#181 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 22 February 2007 - 07:38 PM

Zdaj redno spremljam tudi Prision break ( Michael is just wub.gif )
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#182 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 28 February 2007 - 07:37 PM

Mogočebomo doživeli da se bo House poročil laugh.gif biggrin.gif
  • 0

[Napoleon]

#183 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 28 February 2007 - 10:44 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 2. 2007 - 19:25) View Post

Ma ne, to se bo vleklo kot kurja čreva! smile.gif Sedaj je še znosno ampak res ne vem kam to pelje.

Meni se zdi, da s nabijanjem sezon nadaljevanka navadno izgubi tisto svojo privlačnost, kot jo je imela na začetku. Npr. Alias mi je bila 1. sezona ful zanimiva, vse ostale pa so bile bolj ali manj brezvezne, isto je bila Ally MacBeal. Na začetku sem jo ful rada gledala, potem pa se je vedno bolj vlekla. Na srečo obstajajo tudi svetle izjeme npr. Friendsi, ki so mi bili ves čas predvajanja fajni. smile.gif
  • 0

#184 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 March 2007 - 10:53 AM

Glede Friendsov se strinjam s tabo! Trenutno spremljam Prison Break, Lost in pa Desperate Housewives sproti (od teh novejših zadevic) in lahko za vse 3 nadaljevanke rečem, da so precej izgubile na kvaliteti v primerjavi s prvo sezono! Nekako imam še upanje za House MD - drugo sezono si bom v kratkem ogledala.

Če ne je pa IMO nadaljevanka, ki je enako dobra bila na začetku kot tudi na koncu, en in edini - Seinfeld (I'm a big fan.) smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#185 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 01 March 2007 - 11:27 AM

Jst tut obožujem Seinfelda, čeprav morm rečt, da mi pa vseeno Frasier prekaša vse nadaljevanke!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#186 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 March 2007 - 11:35 AM

Hja, Frasier je tudi zakon, moram priznat! Ampak moja največja ljubezen ostaja seveda Seinfeld. smile.gif Je pa lepo slišati, da je S. še komu všeč, ker večina ljudi, ki jih jaz poznam, tega ne more gledat! ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#187 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 01 March 2007 - 11:59 AM

Jaz, moja mami, moj fant, kolegi - ful velikim je všeč! Ti maš čudne prjatle. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#188 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 01 March 2007 - 06:05 PM

Moj dragi je tud navdušen nad Seinfeldom, mene pa iskreno povedano ni najbolj navdušil.
  • 0

#189 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 01 March 2007 - 06:07 PM

ja se strinjam de so pr enih nadaljevankah naslednje sezone prov bedne. čeprov gospodinje so mi še kr no - mejbi se bo zj od tretje sezone naprej začel vlečt sam upam da ne ;)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#190 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 March 2007 - 07:27 PM

QUOTE(Dragica @ 1. 3. 2007 - 11:59) View Post

Jaz, moja mami, moj fant, kolegi - ful velikim je všeč! Ti maš čudne prjatle. biggrin.gif

Čudaki, ti rečem! biggrin.gif

Can I be your friend? smile.gif
  • 0

#191 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 04 March 2007 - 10:18 PM

Men je pa ful dobra nanizanka HOME & AWAY na TV3 vsak dan med tednom ob 14.30 al neki tazga.... biggrin.gif wub.gif

Je avstralska nanizanka,ampak jo sploh ne najdem,da bi si lahk zlodala sad.gif Ima kaksna mogoce link za torrnet?

IPB Image
  • 0
I am falling between dreams and reality

#192 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 March 2007 - 05:40 PM

Pogledala sem (gledam):

-vse sezone That 70's show
-Prison break (1 sezono in drugo do trenutnih delov v ameriki v dveh dneh)
-Gospodinje sem pri sezona 3 10 del
- House pa tud ko se mi zlowda začnem 3 sezono

No jaz Losta nisem gledala nikoli v lajfu.Ne vem zakaj.

Včasih mi je bil kul Al bundy pa Friends.

Me pa zanima če mi kera lahko v izi pove kaj se gre pri Smallwille? Da vidim če je vredno dol potegnit to biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#193 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 March 2007 - 08:08 PM

Smallville
Jaz ne bi dol vlačla. Če naletim po tv na to, najprej malo gledam, a kasneje vseeno prestavim. Bolj najstniška zadeva, v vsakem delu s predvidljivim koncem. Dobro zmaga nad zlom. Poglej kaki del in sama oceni.

Drugače pa Seinfield rules! smile.gif Spremljam Gospodinje. Čakam 3/17!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#194 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 10 March 2007 - 11:50 AM

Pri Smallvillu je edina svetla točka Tom Welling, ki je res dobro zgleda. Je neke vrste mladi Superman. Dalj kot 10 minut nisem nikoli zdržala, da bi gledala.
  • 0

#195 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 March 2007 - 11:54 AM

Pa še on mi na kič vleče. smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#196 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 March 2007 - 03:48 PM

Še nikoli gledala Smallville! huh.gif

Nekaj za vse nas, Seinfeld oboževalce: smile.gif smile.gif smile.gif

http://beyondthetv.c...r-drinks-smokes
  • 0

#197 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 10 March 2007 - 07:55 PM

Grey's anatomy - še ena serija ki se je znašla ne mojem must watch seznamu smile.gif
  • 0

[Napoleon]

#198 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 11 March 2007 - 12:18 AM

Smallville je faking dougocasn. Kolega priporocil in sm 6 sezon pogledu v upanju, da se bo izboljsal.

Ni se. :/
  • 0

#199 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26067 posts

Posted 11 March 2007 - 09:31 AM

laugh.gif ti pa ne obupas kmal (sam ne vem, zakaj ti statistika pol take probleme dela biggrin.gif).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#200 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 20 May 2007 - 09:31 AM

Mogoce kdo ve kako se imenuje nadaljevanka PLEME v anglescini,ker sem iskala vendar nisem najdla.
Gre se pa o enih mladostnikih,ki delujejo kot pleme in so tudi zamaskirani in stanujejo v neki tovarni,...

Res bi bila ful vesela,ce bi mi kdo dal pravi NASLOV,da si zlodam dol wink.gif thumbup.gif

Hvala.... smile.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users