Joj, kak rajcate z temi slikami. 2 meseca in pol še, pa pičim. Upam, da bo dovolj dinerosov da preplazim Španijo po dolgem in počez.
Španija
Posted 27 June 2010 - 12:58 PM
Joj, kak rajcate z temi slikami. 2 meseca in pol še, pa pičim. Upam, da bo dovolj dinerosov da preplazim Španijo po dolgem in počez.
[Napoleon]
Posted 27 June 2010 - 08:27 PM
Joj kaka koza sem. Obljubla sem slike pa nič od mene. Zdaj grem laptop vžgat in čez 10 min slike.
Eh, samo tri slike so nekak uporabne, ker drugje sem povsod jaz gor
al pa kdo drug. To je blo maja, ko sem bla na Mallorci, pa že takrat je
blo lepo. Ok, slike so bolj tak tak, ampak je res lepo ! Nasploh mesto
pač je meni ful všeč.
Midva s fantom tudi utegnema letos sem

Posted 10 August 2010 - 07:09 AM
Posted 10 August 2010 - 01:19 PM
Če bo šlo vse po sreči greva jutri rezervirat, no
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2010 - 01:33 PM
Posted 10 August 2010 - 01:38 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2010 - 01:49 PM
Jaz bi tut šla.
Posted 10 August 2010 - 01:57 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2010 - 02:07 PM
Ful fajn, jaz bi tut šla res, ampak fant ne bo htel.
Posted 10 August 2010 - 02:08 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2010 - 02:11 PM
Mislim, malo sem se narobe izrazla.
Nima časa, ker ma še septembra par izpitov ...
Posted 10 August 2010 - 02:15 PM
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2010 - 02:29 PM
Ja logično, ful bo fajn
Posted 21 September 2010 - 11:09 PM
Midva sva potovala tja preko Odiseja, pred odhodom sva mela mal problemov, ker so naju 14 dni pred odhodom klicali, da za najin termin ni prijavljeno dovolj ljudi, da bi se avionu splačalo leteti, in tako sva mela na izbiro- en teden prej ali pa denar nazaj. Itak da sva potem šla en teden prej, in jst sem bila fuul navdušena!
Najbolj sem se bala, da bo ful prazno, ker je bil pač že september.. Yeah, right. Ljudi je bilo toliko, da si na tej glavni plaži, Playa de Palma, koomaj našel prostor za brisačo. Je pa res, da so določena območja te plaže veliko bolj zasedena, na nekaterih pa skoraj ni gužve, verjetno je odvisno od razporeditve hotelov, pa potem vsi hodijo tja, kjer jim je najbljižje
Najela sva skuter za tri dni, sicer nam ga je ta Odisejev vodič odsvetoval, ampak sva res ful hotla met skuter, ampak so naju potem še ful nategnil, kao najem za 3 dni je 85€, potem pa še takse za drugega človeka, ki se vozi zraven, pa zavarovanje, pa poln tank bencina (vrneš praznega) in sva na koncu dala skoraj 150€
Je res, da s skuterjem nekih blaznih razdalj vseeno ne moreš delat, sva se pa peljala najprej v glavno mesto Palma (mi smo bili v Arenalu, kakšnih 15km stran), pa potem naprej do Palmanove (kjer so večinoma Angleži), potem pa še na drugo stran do najlepše plaže, kar sem jih videla v življenju, 45km. Popolnoma bela mivka, valovi, najčistejša voda na svetu, morje svetlo turkizno, kot na kakšnih Karibih, božansko res. Je bilo vredno skoraj 2urne vožnje s skuterjem
Je pa to Arenal zgleda mesto Nemcev. POVSOOOD SO! Sami Nemci, tut domačini sploh ne govorijo angleško, samo nemško. Vsi lokali majo prilagojeno hrano nemškemu okusu, povsod prodajajo same šnicle pa klobasice, pa v času SP v košarki so se skos vrtele nemške tekme, v glavnem raj za Nemce
FUl sem bila presenečena nad tem, da je ta mestna plaža tolk lepa. Zaljubljena sem v mivko, ker je bila res res res fina, drobna mivka, v vodi že skoraj kot glina, aa, oboževala sem jo. Nič alg, nič trave, samo mivka in čisto morje.
Jst sem navdušena in se bom z veseljem še kdaj vrnila.

After all this time?
Always.
Posted 22 September 2010 - 08:11 AM
Ne vem, mene bi mogoče malo motilo le to, da je taka gužva na plaži, pa da moraš 340 brisač prestopit, da prideš do vode.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 September 2010 - 11:10 AM
Posted 22 September 2010 - 11:24 AM
Za samoto pa mir pa nimam pojma, mogoče bi se dalo najt kej, midva sva hodila bolj po teh glavnih plažah, ful lepih in posledično znanih, ki so bile precej oblegane.
Ampak saj pravim, jst res nisem zahtevna, moj edini pogoj je to, da je plaža oz. morje brez alg in trave, ker mam smrtni strah pred tem, lol. So pa čist vse plaže, ki sva jih obiskala, izpolnjevale to mojo zahtevo, tko da zakon
Aja, pa pozabla sem povedat še to, da sva bla en dan v Aquaparku, kjer sem se slikala z mojo mucicio pitončkom albinom, JUUUUJ
After all this time?
Always.
Posted 22 September 2010 - 10:59 PM
Aha, to je pa nateg na polni črti. Midva sva dala za najem avtomobila Ford Focus za 7 dni 270€.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 September 2010 - 11:07 PM
Posted 26 September 2010 - 04:37 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users