Jump to content

Photo

Španija

• Please log in to reply
828 replies to this topic

#181 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17070 posts

Posted 27 June 2010 - 12:58 PM

jaz tudi, ampak mi je kr slabo postalo ob tem. biggrin.gif

Joj, kak rajcate z temi slikami. 2 meseca in pol še, pa pičim. Upam, da bo dovolj dinerosov da preplazim Španijo po dolgem in počez. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#182 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 June 2010 - 08:27 PM

Joj kaka koza sem. Obljubla sem slike pa nič od mene. Zdaj grem laptop vžgat in čez 10 min slike. smile.gif

Eh, samo tri slike so nekak uporabne, ker drugje sem povsod jaz gor
al pa kdo drug. To je blo maja, ko sem bla na Mallorci, pa že takrat je
blo lepo. Ok, slike so bolj tak tak, ampak je res lepo ! Nasploh mesto
pač je meni ful všeč.
Midva s fantom tudi utegnema letos sem ;) ....

IPB Image
IPB Image
IPB Image

• 1
Viens, reste ici!

#183 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19321 posts

Posted 10 August 2010 - 07:09 AM

Tiste, ki ste bile na Mallorci, mi lahko prosim poveste v katerem kraju ste bile, kakšne so plaže, kakšno je morje, kdaj ste bile (v sezoni, izven sezone), cene, koliko ste zapravile...

• 0

#184 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 August 2010 - 01:19 PM

Midva greva verjetno drugi teden v septembru, v mesto Arenal, kakšnih 10km ven iz glavnega mesta, kopat se pa nameravava na Playa de palma, mal sva pregledala raznorazne slike in zgleda ful lepo, k en miami beach biggrin.gif

Če bo šlo vse po sreči greva jutri rezervirat, no smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#185 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 August 2010 - 01:33 PM

Najsssss, kolko pa bosta plačala ?
  • 0
Viens, reste ici!

#186 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 August 2010 - 01:38 PM

470€, hotel 3* smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#187 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 August 2010 - 01:49 PM

Kompas ?
Jaz bi tut šla. wub.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#188 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 August 2010 - 01:57 PM

Ne, Odisej. Collegium ma tut no, Kompas pa Majorce msz sploh ne ponuja.
  • 0

After all this time?

Always.

#189 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 August 2010 - 02:07 PM

Ful fajn, jaz bi tut šla res, ampak fant ne bo htel.
  • 0
Viens, reste ici!

#190 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 August 2010 - 02:08 PM

Zakaj pa ne bi hotel?
  • 0

After all this time?

Always.

#191 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 August 2010 - 02:11 PM

Mislim, malo sem se narobe izrazla. biggrin.gif
Nima časa, ker ma še septembra par izpitov ...
  • 0
Viens, reste ici!

#192 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 August 2010 - 02:15 PM

Ajaa ermm.gif Ja sej midva tut nisva planirala it v septembru ampak zdej, avgusta, ampak so željeni termini že zasedeni, tko da sva rekla da greva pol rajš v septembru, kot pa da sploh ne greva smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#193 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 August 2010 - 02:29 PM

Ja logično, ful bo fajn ;) .
  • 0
Viens, reste ici!

#194 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 21 September 2010 - 11:09 PM

No evo, pa še da jst napišem malo bolj obširno poročilo o Mallorci. smile.gif

Midva sva potovala tja preko Odiseja, pred odhodom sva mela mal problemov, ker so naju 14 dni pred odhodom klicali, da za najin termin ni prijavljeno dovolj ljudi, da bi se avionu splačalo leteti, in tako sva mela na izbiro- en teden prej ali pa denar nazaj. Itak da sva potem šla en teden prej, in jst sem bila fuul navdušena!

Najbolj sem se bala, da bo ful prazno, ker je bil pač že september.. Yeah, right. Ljudi je bilo toliko, da si na tej glavni plaži, Playa de Palma, koomaj našel prostor za brisačo. Je pa res, da so določena območja te plaže veliko bolj zasedena, na nekaterih pa skoraj ni gužve, verjetno je odvisno od razporeditve hotelov, pa potem vsi hodijo tja, kjer jim je najbljižje biggrin.gif Je pa plaža dolga 7km, tko da SE najde dost prostora za vse, je pa res, da si ne predstavljam, kako zgleda to na vrhuncu sezone, konec julija, avgusta. Ljudi je bilo v glavnem ful, ampak meni oz. nama to odgovarja, da se dogaja, da se hodi ven.. Če bi iskala mir in samoto, bi bil verjetno večji problem biggrin.gif Najin hotel ni bil nič posebnega, 3*, hrana tko tko, nič šokantnega, je bilo pa v njem za skoraj cel avtobus Slovencev. biggrin.gif No, mene to ne moti, sme še mlada in neumna in nimam kakšnih viskoh zahtev, priznam laugh.gif

Najela sva skuter za tri dni, sicer nam ga je ta Odisejev vodič odsvetoval, ampak sva res ful hotla met skuter, ampak so naju potem še ful nategnil, kao najem za 3 dni je 85€, potem pa še takse za drugega človeka, ki se vozi zraven, pa zavarovanje, pa poln tank bencina (vrneš praznega) in sva na koncu dala skoraj 150€ ohmy.gif Tko da to je bil res nateg, sva se mela pa sicer super in mi ni žal, da sva najela skuterčka. V mestu sva ga lahko pustila kjerkoli, ker parkinge iskat.. Ja, itak.

Je res, da s skuterjem nekih blaznih razdalj vseeno ne moreš delat, sva se pa peljala najprej v glavno mesto Palma (mi smo bili v Arenalu, kakšnih 15km stran), pa potem naprej do Palmanove (kjer so večinoma Angleži), potem pa še na drugo stran do najlepše plaže, kar sem jih videla v življenju, 45km. Popolnoma bela mivka, valovi, najčistejša voda na svetu, morje svetlo turkizno, kot na kakšnih Karibih, božansko res. Je bilo vredno skoraj 2urne vožnje s skuterjem biggrin.gif vse skupaj sva naredila več kot 200km. ohmy.gif

Je pa to Arenal zgleda mesto Nemcev. POVSOOOD SO! Sami Nemci, tut domačini sploh ne govorijo angleško, samo nemško. Vsi lokali majo prilagojeno hrano nemškemu okusu, povsod prodajajo same šnicle pa klobasice, pa v času SP v košarki so se skos vrtele nemške tekme, v glavnem raj za Nemce laugh.gif Po enem tednu rata že malo annoying no biggrin.gif

FUl sem bila presenečena nad tem, da je ta mestna plaža tolk lepa. Zaljubljena sem v mivko, ker je bila res res res fina, drobna mivka, v vodi že skoraj kot glina, aa, oboževala sem jo. Nič alg, nič trave, samo mivka in čisto morje.

Jst sem navdušena in se bom z veseljem še kdaj vrnila. smile.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 1

After all this time?

Always.

#195 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 September 2010 - 08:11 AM

Fajn slikice, pa lepo si se potrudila za opis; slike sem sicer že na FB pregledala. thumbup.gif

Ne vem, mene bi mogoče malo motilo le to, da je taka gužva na plaži, pa da moraš 340 brisač prestopit, da prideš do vode. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#196 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 September 2010 - 11:10 AM

Ful mi je všeč in mi je kar žal, da je pri nama letos potovanje izviselo. Všeč so mi iste stvari kot tebi, čeprav jst sm taka... šla bi za en teden na tak dopust žurat, uživat pa za en teden na samotni otok meditirat, zdravo jest, se gibat smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#197 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 22 September 2010 - 11:24 AM

Princeska, jst vama to definitivno fuuul priporočam, res sem bila prijetno presenečena, pa še vreme smo imeli božansko (skos nad 30 stopinj, okrog 35) voda fuul topla, vsaj ene 26 stopinj, če ne več, v Ljubljani pa dež pa 10 stopinj, sem bla prou srečna, ko sem dobila kakšen mesič od doma, da nisem bila v Lj biggrin.gif

Za samoto pa mir pa nimam pojma, mogoče bi se dalo najt kej, midva sva hodila bolj po teh glavnih plažah, ful lepih in posledično znanih, ki so bile precej oblegane.

Ampak saj pravim, jst res nisem zahtevna, moj edini pogoj je to, da je plaža oz. morje brez alg in trave, ker mam smrtni strah pred tem, lol. So pa čist vse plaže, ki sva jih obiskala, izpolnjevale to mojo zahtevo, tko da zakon biggrin.gif

Aja, pa pozabla sem povedat še to, da sva bla en dan v Aquaparku, kjer sem se slikala z mojo mucicio pitončkom albinom, JUUUUJ wub.gif Vstopnina v park je 25€, ni pa nič posebnega no. Dost toboganov, ležalniki sicer so, ampak za plačat. Za mal popestrit ja, se pa ničesar ne zamudi tut brez tega. Razen mojega pitončka wub2.gif
  • 1

After all this time?

Always.

#198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 September 2010 - 10:59 PM

QUOTE(Nincha @ 22. 9. 2010 - 0:09) View Post
skuter, ampak so naju potem še ful nategnil, kao najem za 3 dni je 85€, potem pa še takse za drugega človeka, ki se vozi zraven, pa zavarovanje, pa poln tank bencina (vrneš praznega) in sva na koncu dala skoraj 150€ ohmy.gif

Aha, to je pa nateg na polni črti. Midva sva dala za najem avtomobila Ford Focus za 7 dni 270€.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#199 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 22 September 2010 - 11:07 PM

Nincha hvala za izčrpno poročilo. Lepo slišat, da sta uživala. smile.gif
  • 0

#200 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19321 posts

Posted 26 September 2010 - 04:37 PM

Nincha, v katerem kraju je ta najlepša plaža, ki si jih kdaj videla?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users