Jump to content

Photo

Avene Clenance K

• Please log in to reply
324 replies to this topic

#181 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 June 2006 - 06:32 AM

Avene krema vsebuje večinoma samo AHA kisline. In za mlade ni ravno najboljša. AHA kisline delujejo kot piling. In mlada koža se dovolj hitro regenerira. Če pa nad njo izvajaš še piling... no, mislim, da ni ravno najboljše.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#182 Tinkica

Tinkica

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 14 June 2006 - 06:52 AM

Stara sem 20 let, nameravam pa jo uporabljati dvakrat, trikrat na teden. To pa najbrž ne more poškodovati? Ali pač? Kaj pa priporočaš kot alternativo?
  • 0

#183 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 June 2006 - 10:39 AM

To bi šlo. Alternativa je Neutrogena, samo ne vem, če je tako učinkovita.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#184 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 June 2006 - 02:02 PM

ja..slišala sem da naj bi zlo pomagala kombinacija zelenega Garnier tonika in Neutrogeno...bomo probali... wink.gif ..poročam
  • 0

#185 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 June 2006 - 03:35 PM

mene pa zanima po kolkem casu lahko grem brez zascite na sonce? ce uporabljam avene pa differin, ane? a nej pocakam ksn tedn? al se vec?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#186 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 June 2006 - 06:53 PM

Hja, tega pa ne bi vedela. V koliko časa se koža regenerira? Če imaš UV zaščito, potem ni panike iti na sonce. Ti pa ne priporočam praženja na soncu. No, to je pa škodljivo tako ali tako - ali uporabljaš Differin ali ne.
  • 0

#187 Tinkica

Tinkica

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 14 June 2006 - 08:47 PM

QUOTE(sonchika)
To bi šlo. Alternativa je Neutrogena, samo ne vem, če je tako učinkovita.

Ali naj potem poskusim naprej z Neutrogeno, če pa to ne bo pomagalo pa z Avene kremo? Moji mozolji so namreč kar trdovratni in jih imam konstantno že iz osnovne šole. Enkrat jih imam več, drugič manj...koža pa nikoli ni popolna, vedno so kšni flekci...
  • 0

#188 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 June 2006 - 06:28 AM

Ja, lahko.
  • 0

#189 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 June 2006 - 01:12 PM

Kai pomeni alternativa ermm.gif: oops.gif
  • 0
Memento mori.

#190 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 June 2006 - 01:41 PM

biggrin.gif Zamenjava, nadomestek.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#191 dara

dara

sramežljivec

• Člani
  • 53 posts

Posted 16 June 2006 - 08:47 AM

QUOTE(sonchika)
Če je koža mlada, ne uporabljaj več kot 3x tedensko.

zdravo!
samo eno vprašanje-ko sm jaz kupila Avene CK mi je v lekarni rekla, da se lahko tud 2x/dan mažem-stara pa sem 21 let-sedaj se mažem cca. 2 tedna in koža se mi je full sčistila, flekci so zbledeli, peče pa me nič-razen mogoč včasih, ampak še to le mogoče na enem tako majhnem mestu kot je recimo velik mozolj-ne peče po celem obrazu-a si stem delam full škode?ker ne bi rada mela take kože kot sm jo mela prej:-( mi je taka k je zdaj bolj všeč
  • 0

#192 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 June 2006 - 10:20 AM

Take kot prej ne boš imela. Samo bi res bilo bolje, da se mažeš čim manj s kislinami. kisline se priporočajo šele nekje po 30. letu.
  • 0

#193 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 16 June 2006 - 01:48 PM

Kakšne so pa dolgoročne posledice prekomernega mazanja s to kremo pred tridesetim letom?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#194 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 June 2006 - 07:00 PM

Po moje se hitreje stara.
  • 0

#195 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 19 November 2006 - 09:46 AM

Vprašanje biggrin.gif

Moja koža je nečista, tu pa tam se pojavi kakšen mozolj, po nosu in bradi imam ogrce, nekaj brazgotinic od mozoljčkov, koža ni ravno oh in sploh problematična. Torej, že dobrih 6 mesecev se mažem po T predelu s skinorenom in orgcev ni nič manj, mozolji se še vedno pojavljajo. Bi bila primerna zame cleanance k, če bi si jo mazala 1krat na teden (baje kisline niso primerne za mlado kožo), ali naj nadaljujem s skinorenom?

Hvala za odgovor smile.gif

• 0

#196 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 November 2006 - 10:19 AM

Jaz bi po tvojem pustila Skinoren pa začela z Avene Clenence K - trikrat na teden. Ali pa Differin.
  • 0
Viens, reste ici!

#197 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 November 2006 - 10:34 AM

bol diferin k je zaston biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#198 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts

Posted 19 November 2006 - 12:47 PM

QUOTE(Ana @ 19. 11. 2006 - 10:19) View Post

Jaz bi po tvojem pustila Skinoren pa začela z Avene Clenence K - trikrat na teden. Ali pa Differin.

Marička ste hitre biggrin.gif

Avene že imam doma. smile.gif Kako bi pa potem uporabljala skinoren+cleanance? Nebi bilo 3krat malo preveč?
Pomoje bi lahko začela danes zvečer z avene potem pa spet v četrtek, vmes pa zvečer s skinorenom. predlogi? biggrin.gif

• 0

#199 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 November 2006 - 05:45 PM

Jaz bi po tvojem prekinla s Skinorenom, če ti po šestih mesecih ni dal nobenih željenih rezultatov. Uporabljaj Clenance K, trikrat na teden ( ne bo preveč ) ostale štiri dni pa eno fajn vlažilo kremo. Zdaj odvisno kako kožo imaš. ( Jaz imam mešano in uporabljam Garnier Total Fresh, pa mi je super smile.gif ).
  • 0
Viens, reste ici!

#200 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts

Posted 19 November 2006 - 06:43 PM

Ok bom smile.gif Za zjutraj imam itak samo Garnier Pure da mi matira T-predel, zvečer sem dala pa čez Skinoren Neutrogeno VC ali pa Garnier Total Fresh fluid smile.gif

Ana hvala, zlata si wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users