Jump to content

Photo

Barvice, ELji za oči

• Please log in to reply
431 replies to this topic

#181 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 12 August 2008 - 04:04 PM

ja jst mam eno barvico od zare..tako turkizno..in je to moja že druga, ker je res ful fajna, glih prou mehka d se fajn maže in tudi barve so take kot morajo biti..ne pa tst d se komi kj vidi..drgač sm pa dala fotke u rubriki slikce našga MU, ko sm se namazala z njo..pa še ta barva mi čsit k očem paše smile.gif sam zdj nimajo več MU u celski zari mad.gif sam še parfume. down.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#182 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 August 2008 - 05:45 PM

Meni je super barvica od Bourjois in Gosh.
Gosheva-ker je ravno prav mastnain odtenek je perfekten(vijola), ni ne cirkuški in niti nekakšen dolgočasni.
Bourjois-(črno-zelena in vijola) sploh nista mastna, zelo sta obstojna in lepo se mažeta.

• 0

#183 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 31 August 2008 - 08:20 PM

Meni je zelena od Manhattna super thumbup.gif
  • 0

#184 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2008 - 01:58 PM

A je katera imela/ima Guerlain Terracotta Loose Powder Kohl? Jat bi ga strašno rada imela, ker je baje super duper obstojen in zelo močno pigmentiran. Me zanima, če to še imajo, ali je bil samo LE? Govorim o tem:

IPB Image

Mogoče katera ve ceno? Verjetno je božjastna, ane?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#185 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17269 posts

Posted 04 September 2008 - 02:39 PM

Imajo še. Vsake toliko lansirajo kakšne LE odtenke. Cene pa žal ne vem.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#186 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2008 - 04:06 PM

DiLeMa jaz ga imam. Točno v tem odtenku. smile.gif
Je ful obstojen ja, cena pa je ene 30€ cirka. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#187 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2008 - 04:34 PM

Kter odtenek pa je to? Jaz bi namreč imela črnega.
A ga je dosti notr? Jaz ga nameravam uporabljat (skoraj) vsak dan in se bojim, da ga bom porabila v enem mesecu. Glede na ceno bi blo fino, če bi zdržal malo dlje, ane.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#188 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2008 - 05:33 PM

Črni odtenek sploh majo? Jaz ga v MB nisem vidla. Zdaj sem celo večnost iskala sliko, ko sem slikala vse odtenke, ki so v MB.ju ampak je ne najdem. Evo moj odtenek je #brun dore. Notri ga je kr dosti, vidiš na sliki.
IPB Image
IPB Image

Edit: Aha, vidim, da majo noir. smile.gif
Edit2: Našla še druge odtenke. Grdo mam napacano, ker sem to v trgovini delala. Da se pa ful lepo in natančno nanest.

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#189 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 05:50 PM

Ana,
lahko argumentiraš, zakaj je vreden 30 eur? Kaj te je prepričalo v nakup in te kasneje še kot uporabnico prepričalo?
Poleg obstojnosti... smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#190 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2008 - 05:56 PM

Sestri sem ga kupla za rd, ker si ga je ful želela. Pri raznih takih izdelkih kot je ta, se zavedam, da gre samo za šminko, lepo embalažo in firmo. Aja pa še nikjer nisem vidla, da bi pri kateri drugi firmi držali kaj podobnega. Ga pa odlikujejo obstojnost, kar si že omenila, lepa embalaža (hoho laugh.gif ), natančen nanos in drugačnost (jaz poznam namreč samo tekoče eyelinerje).
  • 0
Viens, reste ici!

#191 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2008 - 06:09 PM

Tole si jaz zagotovo kupim, res 100%. Sem gledala filmčke, ki kažejo nanos in pa razne komentarje uporabnikov in vsi pravijo, da kaj tako intenzivnega in obstojnega še niso imeli. Baje naredi res tak pravi, zapeljivi arabski look, torej močno začrtane oči in še tak malenkost shimmrasto izpade vse skupaj, obstojno je pa dobesedno od zgodnjega jutra do poznega večera. Da se ga tudi krasno zabrisat in uporabit po celi veki kot senčko, kar baje naredi super smoky look. Jaz bom vzela črnega (pač klasika, povsod paše), čeprav mi je tudi tvoj, Ana, zelo všeč. Na tvoji sliki si takole sledijo, če se ne motim:

Siv, zlato rjav, bež s hintom roza, črn. So pa potem še vsake toliko časa tudi LE odtenki, vem da je bila nebeško modra, pa turkizna in še kakšna verjetno.

Uuuu, sem našla še eno sliko:

IPB Image
  • 0

#192 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 06:59 PM

Hvala za odgovor!

Modra je ful lepa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#193 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2008 - 08:29 PM

Jooooj, to sem si jaz želela ful dolgo časa, mislim da vse odkar je prišel ven cry1.gif . Ampak me v živo ni prepričal, ker je ful majhen.

Zdaj spet razmišljam da bi ga vzela (poleg Terakota glosa), samo nimam pojma kater odtenek.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#194 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2008 - 08:33 PM

Ohoh DiLeMa, jaz grem tut zdaj filmčke gledat.
Jaz v Mb nisem zasledila modre. Same te, ki jih imam na roki.
Edit : ne najdem jih. Si jih ti gledala na youtube?
  • 0
Viens, reste ici!

#195 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2008 - 08:35 PM

Brun dore je waw. Jaz iščem kak eyeliner ki ne da finiša kot navaden tekoč, ampak manj "mokro, svetleče", ampak bolj na mat kremno če razumete. Ana a ta je tak kot vidim ane? Je pa drago tole, sem hotela vzet Shiseidovega pa sem si rekla ne je predrag, samo ta je še dražji. cry.gif biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#196 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2008 - 08:41 PM

Ja ta je tak kot vidiš smile.gif . Saj ni 30€ malo manj, okoli 27€ najbrž. Pač sem dala neko okvirno ceno, ker nevem točno.
  • 0
Viens, reste ici!

#197 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2008 - 08:43 PM

Ful me mika. Sploh ker ne dobim nič podobnega. A katera ve sploh še za kak eyeliner ki da kremen finiš?

EDIT: Samo jaz iz slike ne uspem razbrat čisto dobro, kakšno špico za nanašat pa sploh ima to? Se mi zdi precej bikasta, ali se da lepo naredit tudi čisto tanko črto, pod spodnjimi trepkami npr?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#198 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2008 - 08:50 PM

Ni bikasta paličica, vsaj meni se ne zdi. Idi prečekirat v Muller. Drugače pa si jaz pod spodnjimi trepkami še nisem probala delat črte, ker nisem tak spretna. Bi pa šlo pomojem.
  • 0
Viens, reste ici!

#199 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 September 2008 - 06:12 PM

Jaz sem danes to gledala v Mullerju pa me je ful razočaralo. sad.gif Palčka je precej bikasta, vsaj meni se je zdela, ubistvu je čista navadna trda palčka ki jo pomočiš notri. Pa tale zadeva je čistoooo suha in se ful slabo nanaša, ful mi je čudno no. Sem probala vse barve pa je bila ista pesem. Mogoče pa so bili stari, ne vem. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#200 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 05 September 2008 - 10:52 PM

Hm, to je kao egipčanski kajal (egyptian kohl)?
Ker sem po you tubeu gledala enkrat en filmček od tega, pa je ženska ki je to pokazala rekla da se to za malo denarja preko neta dobi. Če najdem filmček prilepim link.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users