Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#181 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 September 2005 - 05:43 PM

QUOTE(mishka)
Al pa ko se pobotata s fantom tongue.gif biggrin.gif

opomba: kar sem danes kupila, sem plačala jaz, da ne bo pomote. wink.gif on mi ni (še) nič kupil, imam pa ga na sumu, da mi bo kmalu (bliža se obletnica).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#182 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 05 September 2005 - 05:45 PM

Uuuu... biggrin.gif No, lepo. Smo ponosni nate wink.gif
  • 0

#183 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2005 - 12:16 PM

Guhl šampon mango
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#184 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 08 September 2005 - 01:36 PM

jst sm pa danes mal za 2cistoco"moje koze nakupovala:
-od Nivee Visage Kao Biore-cistilni trakovi
-Niveina vitaminska maska
-Schellerjev mineralni gel
-tonik Cera di Cupra
-Nivea intimo-robcke

Zdej pa bo za neki casa mir-upam laugh.gif
  • 0

#185 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2005 - 01:52 PM

QUOTE(pika)
-tonik Cera di Cupra

Za tole pa prvič slišim ... kje se pa dobi? Pa za kakšno kožo je primeren?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#186 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 September 2005 - 02:09 PM

QUOTE(Jenna)
Guhl šampon mango

kako se obnese??
  • 0

#187 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts

Posted 08 September 2005 - 04:50 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(pika)
-tonik Cera di Cupra

Za tole pa prvič slišim ... kje se pa dobi? Pa za kakšno kožo je primeren?

Jaz sm v enem drgem forumu zasledila,kako vsa dekleta hvalijo ta tonik in ko so pisale kaj uporabljajo za ciscenje obraza je bil to najbolj pogosto omenjen tonik (za ciscenje Babylove,Babydream,Schellerjev mineralni gel,kremice pa so iste kot na tem forumu-isti okus-kvaliteta)
Kupila sm ga v Dm-ju in je isti cenovni razred kot Garnier.Je pa zelo nezen in je vse vrste koze,ker je tako zelo nezen.

Jaz pa znam na kratko povedat,a ne ermm.gif
Ce se kaj rabis,vprasej wink.gif
  • 0

#188 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 08 September 2005 - 05:51 PM

Isadorino maskaro POWER biggrin.gif
  • 0

#189 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 08 September 2005 - 06:57 PM

-Revlon senčilo v stiku- bež in zelene barve
- Lip gloss: Revlon
- zlato senčilo Gosch
  • 0

#190 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 08 September 2005 - 07:02 PM

- Revlonov korektor Colorstay Natural
- L'orealova Maskara DE z odstranjevalcem ličil (odstranjevalec za darilo)
  • 0

#191 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2005 - 07:24 PM

QUOTE(pika)
Jaz sm v enem drgem forumu zasledila,kako vsa dekleta hvalijo ta tonik in ko so pisale kaj uporabljajo za ciscenje obraza je bil to najbolj pogosto omenjen tonik (za ciscenje Babylove,Babydream,Schellerjev mineralni gel,kremice pa so iste kot na tem forumu-isti okus-kvaliteta)
Kupila sm ga v Dm-ju in je isti cenovni razred kot Garnier.Je pa zelo nezen in je vse vrste koze,ker je tako zelo nezen.

Jaz pa znam na kratko povedat,a ne ermm.gif
Ce se kaj rabis,vprasej wink.gif

A to je prav firma Cera di Cupra? A mi lahko samo prooosim opišeš kako izgleda? oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#192 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 08 September 2005 - 07:28 PM

to tud mene zanima...glih mi ga je zmankal pa bi rada se kirga drujga probala...

em..nazadnje sm pa sla v dm z namenom, da si kupuim zobno scetko...iz njega sm prsla pa z:
baleino masko za lase
lakom she
samponom in balzamom
labelo
tistimi vlozki za v cevlje z visokimi petami (ni glih kozmeticni proizvod)
in BREZ zobne scetke.. oops.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2005 - 08:02 PM

QUOTE(vrana)
QUOTE(Jenna)
Guhl šampon mango

kako se obnese??

Meni je super. Sem ful dolgo uporabljala tega, potem zdaj nekaj časa uporabljala od Tigi-ja: Self Absorbed, zdaj pa sem spet prešla na Guhl - mi je še skos najboljši - ta mango pa sploh - je za dolge lase. Lepo diši, dobro je skoncentriran (tako da se ga malo porabi), fajn se peni, temeljito opere lase, po pranju niso 'suhi' (kot pri večini šamponov), ampak mehki. Cena je morda malo višja - nad 1k, a še vseeno ceneje, kot šamponi od Tigija (2k), ki so me po nekajčasni uporabi rahlo razočarali. Pa imaš ful različic.....
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#194 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 September 2005 - 08:17 PM

zakaj so te razočarali tigiji???
ej,jenna,kaj nisi kupla guhlovega šampona v milrju?majo akcijo po 800sit!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#195 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2005 - 08:20 PM

Ma ne vem - suhe lase imam po tem šamponu. Kot slama so. Tako da nujno moram dat balzam ali masko (no, saj to dam vedno v vsakem primeru, samo tu je pa nujno). Tako da se mi ne zdi vredno dat 2k za ta šampon (s tem da mi je pa self absorbed balzam ful dober). V DMu sem ga kupla. ermm.gif
  • 0

#196 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 September 2005 - 08:22 PM

aha,se prav multi viti od tigija šampon ti ni kul,ampak ta isti balzam pa je ok?
jenna,pojd v nabao še v milerja potem
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#197 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2005 - 08:24 PM

QUOTE(rea)
aha,se prav multi viti od tigija šampon ti ni kul,ampak ta isti balzam pa je ok?

Ja. Vsaj meni, no.

jenna,pojd v nabao še v milerja potem

Morda pa res. IPB Image
  • 0

#198 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts

Posted 09 September 2005 - 07:11 AM

QUOTE(DiLeMa)
A to je prav firma Cera di Cupra? A mi lahko samo prooosim opišeš kako izgleda? oops.gif

Ja,to je firma.Je pa v marelicni barvi(polprozorni) flaska,men ful lepo disi.Jaz sm izbirala med Garnierjevo pa tole in sem odlocila za to,ki mislim da je 100 sit drazja.
Najdes jo pa pri vseh teh izdelkih za ciscenje koze (Granier,Scheller,...)
v Dm-ju wink.gif
  • 0

#199 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 09 September 2005 - 07:28 AM

Jaz sem bila na dopustu in sem zapravla prevec denarja k sem freak biggrin.gif Dva laka za nohte barva koze,maskaro Bourjois-Volume Glamour, dva svincnika za ocke,jojobovo in psenicno olje za..vse? smile.gif Fa dusch-gel z Aloe vero za suho kozo,Johnson's baby oil z aloe vero za suho kozo,Garnier Essentials dnevno ter nocno kremo,Eucerin tonik za suho kozo,Atrix kremo za rokice z aloe Vero in masko,regenerator,Serum neki,sampon ter balzam za lase za suhe lase od Yunsey,Vigorance.Z tole firmo sem zlo zlo zadovoljna.Ponavadi sem morala lase skoraj vsak mesec strict ampak zdaj se po treh mescih jih nisem rabla pa sem jih vseeno..Wunderwirkend biggrin.gif pa se na aloe vero sem nora...Aja in se od Klorane 8 ampul za lase.Premozenje stalo sam se splaca biggrin.gif hihih
  • 0

#200 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 September 2005 - 01:35 PM

QUOTE(lala)
Jaz sem bila na dopustu in sem zapravla prevec denarja k sem freak biggrin.gif Dva laka za nohte barva koze,maskaro Bourjois-Volume Glamour, dva svincnika za ocke,jojobovo in psenicno olje za..vse? smile.gif Fa dusch-gel z Aloe vero za suho kozo,Johnson's baby oil z aloe vero za suho kozo,Garnier Essentials dnevno ter nocno kremo,Eucerin tonik za suho kozo,Atrix kremo za rokice z aloe Vero in masko,regenerator,Serum neki,sampon ter balzam za lase za suhe lase od Yunsey,Vigorance.Z tole firmo sem zlo zlo zadovoljna.Ponavadi sem morala lase skoraj vsak mesec strict ampak zdaj se po treh mescih jih nisem rabla pa sem jih vseeno..Wunderwirkend biggrin.gif pa se na aloe vero sem nora...Aja in se od Klorane 8 ampul za lase.Premozenje stalo sam se splaca biggrin.gif hihih

Uf, to pa je bil nakup!!! wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users