Hrvaška
Posted 14 January 2012 - 06:13 PM
Do Zadra je ok. 5 ur, potem pa uro 20 trajekta.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 January 2012 - 10:07 AM
Pa Silba - otok brez avtomobila. Pravljica.

Posted 08 March 2012 - 09:59 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 March 2012 - 10:14 PM

After all this time?
Always.
Posted 08 March 2012 - 10:21 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 March 2012 - 07:51 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 March 2012 - 11:27 AM
Posted 09 March 2012 - 11:30 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 March 2012 - 11:49 AM

Posted 09 March 2012 - 12:13 PM

Posted 09 March 2012 - 09:52 PM

Posted 10 March 2012 - 12:38 AM
pa sem si premislila in se potem nisem odločila za ogled.
Imam pa ponovno letos možnost, a me ne mika najbolj, ker me slapovi ne
fascinirajo preveč. Je pa odvisno od vremena ... če ne bo
prevroče, morda grem, da vidim to čudo. Se pa baje to da komot v enem
dnevu videt.
Posted 10 March 2012 - 09:17 AM
Frčica, mogoče bi bilo smiselno iti za recimo 2 ali 3 dni, nekje prespita, da se ne
vozita preveč. Mogoče bi vaju interesiralo še to.
Jaz si full želim videti oboje.
Slike
Edited by Kinky, 10 March 2012 - 09:33 AM.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 May 2012 - 12:40 PM
S fantom in prijatelji smo malo razmišljali da bi letos šli za en teden tja, kako poceni varijanto sicer, pa Pagu pa se mi zdi da se da prit dokaj poceni skozi. Jaz sem bila že 2×, ampak obrakrat leeeta nazaj, s starši, in se ne spomnim več v keterem delu smo bili.
Kateri so tej najbolj popularni, bolj za mlade?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 May 2012 - 12:49 PM

Posted 02 May 2012 - 01:04 PM

Mene Pag sploh ne vleče, ravno zaradi teh Zrć, pa pravijo, da je itak sam kamen, nobene sence (a voda pa prekrasna).
Posted 02 May 2012 - 10:40 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 03 May 2012 - 06:46 AM
Posted 03 May 2012 - 08:35 AM
Enako.Mene Pag sploh ne vleče, ravno zaradi teh Zrć.
Posted 03 May 2012 - 08:39 AM
Sem pa vedno bila tam v predelu Novolje.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users