eBay in PayPal
Posted 18 January 2009 - 04:56 PM
Posted 18 January 2009 - 05:10 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 April 2009 - 09:18 AM
Insurance (required): £3.50
Kaj je to?

Posted 01 April 2009 - 10:03 AM
Prodajalci se s tem zavarujejo pred tem, da bi kupec rekel, da paketa ni dobil, ali da se je izgubil. Ti boš morala podpisat, da si paket res prejela.
Pa mislim, da prodajalec dobi povrnjene stroške od pošte, če se paket res izgubi.
Ker je "required", boš morala to nujno plačat.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 01 April 2009 - 10:08 AM
Posted 01 April 2009 - 10:13 AM

Sicer pa ne vem kako je s tem da moreš podpisat, jaz še nikoli nisem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 April 2009 - 11:07 AM

Hvala za hitre odgovore.

Posted 19 June 2009 - 07:55 PM
Pa saj pri PayPalu ne dobim nobenih kod za delovanje naknadno???
vuelvo a vos,
Posted 19 June 2009 - 09:36 PM
Poslala si mu msg, da ti naj tam izpolni za poštnino morda?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 June 2009 - 03:51 PM
Ma tista fora - kupiš žnj lakov dobiš enega zastonj.
Btw a to poslano vprašanje se bi mi moralo shranit med messages? Ker tam ga ni... (sem mela ene jebe s povezavovmes).
vuelvo a vos,
Posted 20 June 2009 - 04:14 PM
Aja, sori, to pa nimam pojma, kak to gre.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 June 2009 - 04:20 PM
namesto dveh lakcev in enega zastonj, sem se obvezala da bom vzela tri lakce. Ker sem majmun pač in ne razmišljam. In sem potem poslala trgovcu message če bi lahko tistega tretjega vzela zastonj, pa plačala samo prve dva... No in ne vem kaj sem klikala zraven, da se mi je odprlo še eno eBay okno in pol nisem več ziher a sem sporočilo sploh poslala, al ne. Med svojimi sporočili v profilu ga nimam...

Pošlejm še enkrat pa ko mi odpiše plačam?
vuelvo a vos,
Posted 20 June 2009 - 04:46 PM
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

Imam pa MasterCard, pa vse bi mi moglo štimat...
A bi mogla nakazat kej denarja na PP račun?

Pa dej kje ste zdej pizdeki, nikjer nobenga ko rabim pomoč. :odwn:
Ok, očitno nimam potrjene kartice pri PP. Samo kje da fak dobim to njihovo kod. Faak no, krneki.
Ok, čez 2-3dni dobim to faking kodo. Kaj da fak je zdej ta card statement??? To je neka info o kartici na PP strani? Koliko časa imam da plačam tiste faking lake na eBayju? Da ne bo prepozno. JOOOOOJ koje zajebancije, kr neki.
"If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.
Sincerely,"
vuelvo a vos,
Posted 21 June 2009 - 09:54 AM
Če imaš pa KLIK recimo, elektronsko bančništvo, pa lahko to kodo dobiš preko klika, samo greš na rubriko KARTICE, tam jo imaš izpisano, če si jo naročila preko PP.
Po navadi je rok za plačilo 3 dni.
Kontaktiraj me, če želiš, da ti pomagam / plačam.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 June 2009 - 11:34 AM
Ne najdem kode gor... No, sej piše na PP stranida traja cca. 2-3dni da jo prejmem...
Kaj se zgodi če na eBayju ne plačam v 3 dneh???
vuelvo a vos,
Posted 21 June 2009 - 11:37 AM
Če ne plačaš, bodo sankcije, ker si se pač zavezala k nakupu.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 June 2009 - 11:41 AM
Dobila zdej to kodo, potrdila kartico na PP. Poskušam plačat na eBayju pa mi zavrnejo.

vuelvo a vos,
Posted 21 June 2009 - 11:42 AM
Posted 21 June 2009 - 11:45 AM
Sej lahko plačam na PP, samo sem dobila popust za en lak, pa mi tega na PP strani seveda ne pokaže... Pa stroški poštnine so like za 10 dolarjev višji na PP strani, kot so bli na eBayju. O.o
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users