Tekaška tekmovanja
Posted 29 October 2012 - 09:24 AM
Posted 29 October 2012 - 09:52 AM
js sm dobila komando, da grem naslednje leto na polmaraton, ker sem letos spustila 10ko.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 October 2012 - 09:54 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 October 2012 - 10:27 AM
After all this time?
Always.
Posted 29 October 2012 - 10:32 AM
Posted 29 October 2012 - 10:34 AM
roza pulover
NE!
Vsa sem bila v črnem, sem pa imela tudi kapo, ja.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 October 2012 - 10:36 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 29 October 2012 - 10:37 AM
Posted 29 October 2012 - 10:38 AM
No, če lahko dodam ... imela sem pa rdeče rumen buff, ampak sem si ga takoj potegnila dol, ker mi je postalo vroče.
Špela: jaz nameravam iti najprej še na kakšno 10ko, potem bomo pa videli kaj in kako.
Posted 29 October 2012 - 10:39 AM
After all this time?
Always.
Posted 29 October 2012 - 10:39 AM
Ne bi bilo prvič, da bi me s katero zamenjali, non stop mi folk govori, da sem nekomu podobna.
Posted 29 October 2012 - 02:26 PM
After all this time?
Always.
Posted 29 October 2012 - 03:07 PM
Pa na začetku, ko smo še čakali tam v boksih (jaz sem bila Cona 5) mi je bilo najbolj zakon, ko so igrali The Stroj, in smo vsi ploskali
in komaj čakali, da gremo čez štart. Res super.
Baje da je Zoki dal roko tistim, ki so pretekli ali 42 ali 21.
Zoki, Zoki.
Posted 29 October 2012 - 03:09 PM
mene je tut lani full šopalo, ko so The Stroj igrali, prav skakala sem preden sem štartala s tekom.
Posted 29 October 2012 - 03:49 PM
Posted 29 October 2012 - 08:19 PM
Posted 29 October 2012 - 10:26 PM
Pa na začetku, ko smo še čakali tam v boksih (jaz sem bila Cona 5) mi je bilo najbolj zakon, ko so igrali The Stroj, in smo vsi ploskali
in komaj čakali, da gremo čez štart. Res super.
Jaaa, meni je bilo tut to zakon!! Pa roke v zrak pa vse, kar spada zraven.
After all this time?
Always.
Posted 30 October 2012 - 08:03 AM
ki me je ujel.
Čestitke, ker niste obupale kljub nenavadnim razmeram!
Meni je blo super, v dežju in snegu je bilo še bolj zanimivo, čeprav sem bila na koncu mokra do gat.
Je pa tudi meni najbolše to, kar je rekla Kinky - res super vzdušje in povezanost med tekači.
Čestitke tudi tebi, upam, da ti je uspelo doseči zadani cilj.
Posted 04 November 2012 - 07:53 AM
Na TRR jim vseeno nakažem nekaj €, ker gre tako kot lani del prejetih sredstev v dobrodelne namene - enemu ali več društev za živali. Pa ker sem jih zavajala na FB že 3 mesece, da pridem na tek, skupaj s 3 prijatelji, pa imajo(mo) vsi neke izgovore, zakaj ne gremo. Naslednje leto pa upam, da se izteče po planih!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 November 2012 - 09:54 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users