Jump to content

Photo

Razprodaje!

• Please log in to reply
445 replies to this topic

#181 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 27 December 2006 - 02:23 PM

Škornje - nujno!
Kako spodnje perilo iz New Yorkerja (noro dobre stvari)
Topel pulover, jopco mogoče

Kej takega...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#182 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 27 December 2006 - 09:42 PM

ju3 grem u lublano...pa nevem kam nej grem u kire trgovine....ka priporočate tiste k ste iz tam blis tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 December 2006 - 12:28 AM

H&M, Morgan (tedve sta v City Parku), Zara, TopShop v Nami. Za kako obično stvar prečeši še 42ko na Čopovi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#184 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86417 posts

Posted 29 December 2006 - 12:35 AM

Jaz pa v Sportini že kakšni dve leti nisem našla nič pametnega. down.gif
Mam pa zdaj v BTC-ju vse na kupu - Zara, Emporium, Mango. happy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#185 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 December 2006 - 12:39 AM

Jaz najdem kaj zase zgolj v drugi in tretji etaži; Emporium mi je pa povečini predrag (čeprav se zmeraj ustavim pri kaki D Perkins wub.gif), v Mangu pa še nisem bila (btw kako je kaj tam?).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#186 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86417 posts

Posted 29 December 2006 - 12:44 AM

Seka! biggrin.gif
Majo zdaj do 50& off.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#187 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 29 December 2006 - 12:50 AM

Jst si bom kupla polo majčko, ali pa dve polo majčki smile.gif laugh.gif . Pr Ralph Lauren majo toooooolk lepe. cool.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#188 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 08 January 2007 - 06:08 PM

torej začele so se razprodaje.ste si kj lepga kupile? wink.gif jz nism še utegnila it po trgovinah, sam sm šla mim ljubljanskega orsaya in je že skor čist prazn..v naslednjih dneh grem mal pogledat za stvari, ki so mi ble že prej všeč, če jih seveda sploh še majo..drgač pa sama ne maram razprodaj, ker je gneča, doooolge vrste, cene so pa itak na začetku skor enake, edino proti koncu razprodaj se popust veča, ampak takrat pa tako ali tako ni več nič izbire.. mad.gif blink.gif
  • 0
mačka figa.

#189 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 January 2007 - 06:19 PM

Jaz sem danes fanta prisilila, da me je peljal v Betija. In sem si kupila 2 daljši spodni majici za 13€. Obožujem Beti na razprodajah.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#190 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 08 January 2007 - 06:45 PM

Ah...ne. Nimam namena iti na razprodaje. Kar sem rabila, že imam. Raje bom počakala na nove pomladne kolekcije in tam zapravla kaj evrov. tongue.gif
  • 0
IPB Image

#191 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 08 January 2007 - 07:05 PM

jst sm clo en pametn bolero staknla, k mi je prov. pol sm pa mogla zravn še eno rjavo majčko kupt (ah tud če je ne bi oops.gif) to je pa to. več vrjetn niti ne bom
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#192 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 January 2007 - 07:28 PM

jaz tudi ful nič ne rabim (začuda), zimskih cot mam kolikor hočeš, sicer pa itak je en drek od te zime... Jutri bom šla pa vseeno malo pogledat, edino kakega luštnega in ugodnega bolerota se ne bi branila. Bom šla pa čist na easy malo okol...
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#193 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 08 January 2007 - 08:06 PM

jaz bom šla v soboto kaj pogledat, namen imam pa kupiti kakšne kavbojke, sp. majico, majice, mogoče kšn puloverček, aja, pa sp. del trenirke ... smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#194 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 08 January 2007 - 08:41 PM

QUOTE(sonchika @ 8. 1. 2007 - 18:19) View Post

Jaz sem danes fanta prisilila, da me je peljal v Betija.

smile.gif Ful mi je smešno tole V BetiJA, he he, glede na to, da je Beti žensko ime..
jaz namreč nikol ne bi pomilsila, da bi tako sklanjala (ampak V Beti)

razprodaje me ne ganejo..mogoče bom spotoma en dan zavila še v Emporium, ko bom že morala na faks.. down.gif
  • 0

#195 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 08 January 2007 - 09:51 PM

Jst imam že nove škorenjčke. smile.gif Vendar jih imam v bež barvi, ker črnih niso imeli moje številke. cry.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#196 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 08 January 2007 - 10:49 PM

Takšna tema že obstaja tukaj.
  • 0

#197 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 08 January 2007 - 11:18 PM

Mene je Emporium danes čisto razočaral. Sem kupila sam eno majčko na štrikce za spodaj. Pa niti posebne gužve ni bilo, če zanemarim parkirni kaos.
  • 0

• Guests

Posted 08 January 2007 - 11:21 PM

Po radiu sm celo dopoldne poslusala, kaka gneca je v BTCju smile.gif Na sreco sem totalno brez denarja, da bi si sla karkoli kupit, bo pa treba mal stisnit za pancarje. Ampak bom sla najbrz v Celovec v Hervisa, ker je vecji, vec izbire in vecja znizanja.
  • 0

#199 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 January 2007 - 12:49 PM

jz sm kupla fantu en pulovr,pa seb en plašč,greva pa še z mami kupt pulovr en k mi ga je še dolžna,pa 2 majci z dolgimi rokavi,ker mi je 2 žal zaprala blink.gif ,pa lacost superge

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#200 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 09 January 2007 - 01:05 PM

Ponavad sploh ne kupujem na razprodajah ampak se spomnim, da kaj nucam, ko so trgovine že praktično prazne... huh.gif
Včeraj pa sem se odločila - ker sem mrzlično rabila kavbojke in pulover - da grem v BTC. In to že ob 9h! Do 10h ni bilo nobene gužve (vsaj v hali A ne), potem sem pa zavila v CityPark. Sej še ni blo tako kritično...celo našla sem ene kavbojke zase. Na kabino sem čakala sam 5 minut, na blagajno pa 15. Druga zgodba je bila v NewYorkerju, kjer sem sicer zelo hitro prišla do kabine, na blagajni pa sem stala pol ure (vrsta skoraj do vhoda). Kakšno blagajno več bi si lahko privoščili...

Poleg tega je zračenje totalno na nuli...vsaj klime bi lahko dali na 100%. Mene ponavad zebe, včeraj pa sem po BTCju skakala v kratki majčki, vsa rdeča v faco... Pa ena deklca je v NY padla skup...sej so lepo za njo poskrbel ampak vseen...

Tole mrzlično nakupovanje je mal too much...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users