Čopiči
Posted 24 May 2012 - 12:59 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 May 2012 - 01:05 PM

Sam bom zate najprej kompleta slikala. Bom poskusila najdit tudi imena kompletov.
Posted 24 May 2012 - 01:41 PM
Evo najprej slike od Eco Tools.

Na tej so skupaj s tisto kao torbico, v kateri so bili.

Na tej so zloženi po vrsti, da se lepo vidijo.

Na tej je pa nekaj MAC-ovih zraven pa EcoTools za oči...za primerjavo.
(če bojo slike prevelike al pa kej, se opravičujem...)
Posted 24 May 2012 - 01:45 PM

Zavidljiva zbirka sicer!
Posted 24 May 2012 - 01:46 PM
Če ima katera še kakšno željo videt kakšen čopič bolj podrobno (za primerjavo ali karkoli) naj reče, ker jih imam zdele še tu na tleh, LOL.
Posted 24 May 2012 - 01:46 PM
Jih imaš več kot jaz, pa sem mislila, da jih imam jaz ogromno!

Ful so mi všeč ti ecotools seti!! Ti etuiji se mi zdijo praktični.

Posted 24 May 2012 - 01:52 PM
Glede na to, da se pa jaz precej po očeh mažem, meni kar prav pridejo

Tega bi imela:

Posted 24 May 2012 - 01:57 PM
Imam pa razdeljene (sej se vidi malo na sliki) v 4 posodice.
Za obraz (puder, blush, rdečila itd), veliki čopiči
Za obraz (korektorji, osvetljevalec...) manjši
Za oči
Za oči (krajši, za nanašanje linerja, glavnički za trepalnice)
Ene par slabih mi pa leži v predalu zraven, če kdaj rabim kej na hitrco, pa se mi zdi škoda dobrega umazat.

Posted 24 May 2012 - 02:01 PM
Mene zanima samo, če imaš mogoče tisti elf mineral blush brush (bele barve, z bambusovim ročajem)? Me zanima primerjava med tem in Eco tools blush čopičem.Če ima katera še kakšno željo videt kakšen čopič bolj podrobno (za primerjavo ali karkoli) naj reče, ker jih imam zdele še tu na tleh, LOL.
Samo res, kaj počneš z vsemi temi čopiči?

Jaz imam pa samo 4 čopiče, vse od ELF (3 iz studio linije: Powder brush, za puder v prahu; Contour brush, ki je okrogle oblike in malo debelejši in pa Small precision brush - ta dva imam za senčila. Eden pa je iz navadne linije, tisti prirezan za blush). Imam še dva stara, ki sem ju imela prej za senčila, ampak ju bom vrgla v smeti. Imela pa bi mogoče samo še tisti večji, širši čopič za senčila in tistega ploščatega prirezanega. Ampak mi v bistvu ta dva popolnoma zadoščata. Tistega ploščatega prirezanega pomoje sploh ne bi uporabljala. Kvečjemu bi mi prišel prav samo še eden za senčila, za takrat, ko uporabim več različnih barv. Ampak to spet ni nujno potrebno. Zdaj si čopič vmes samo obrišem v papirnat robček in je.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 May 2012 - 02:08 PM

Posted 24 May 2012 - 02:10 PM
Drugače je od Ebelin čopič za blush tudi dober. Imajo ga v DM-u (pa v Tuš tudi, se mi zdi).
Sej js se zavedam, da pretiravam s kupovanjem čopičev. Mal sem odvisna, sam zdej se veliko bolj brzdam kot včasih.
Immortelle, če bi imela prazne etuije, ti lahko oba pošljem, ker ju ne uporabljam, samo stran vršt mi je pa škoda (ker sem bolid). Ful mi bedno izpade, da ti ponujam kle prazne etuije

Posted 24 May 2012 - 02:51 PM

PJ, kako se pa ta tvoj prav imenuje? Tisti na prejšnji strani je tudi za blush.
Posted 24 May 2012 - 02:53 PM
Posted 24 May 2012 - 03:03 PM
Posted 24 May 2012 - 03:04 PM
Immortelle, če bi imela prazne etuije, ti lahko oba pošljem, ker ju ne uporabljam, samo stran vršt mi je pa škoda (ker sem bolid). Ful mi bedno izpade, da ti ponujam kle prazne etuije
, sam če bi imela korist od njih, ti jih rade volje dam.
O, ful si prijazna!! Res hvala!
Ampak bi jih rajši imela z originalnimi čopiči noter!

Posted 24 May 2012 - 03:09 PM
Potem sem pa videla, kako določen čopič hvalijo, pa sem kupila novega. Ali pa sem kje v trgovini zagledala kakšnega, ki mi je bil všeč po barvi, obliki, pa sem spet kupila. In potem sem videla še kakšnega, ki je bil takšne oblike ali za namen, kot ga še nisem imela. In tako se mi jih je kar nabralo. Po mojem jih imam ene 25-30. Uporabljam jih sicer samo kakšnih 8, 10.
Nekaj jih bom kmalu stran vrgla/podarila, ker so slabi ali pa so se jim odlepili ročaji... Moram res naredit inventuro v kratkem.

Posted 24 May 2012 - 06:56 PM
Immortele, vem, da bi mela rajš cel komplet, hehehe. Sej je blo res bedno, da ti prazne ponujam kle.

Pri meni se je začelo z gledanjem tutorialov na youtube. In sem najprej postala obsedena z očesnim MU-jem in čopičem 224. Potem sem šla v Ljubljano kupit nekaj čopičev, ker takrat v Zasavju niti ena drogerija ni imela niti enega čopiča (oziroma imeli so ene komplete totalno čeških čopičev, ki sem jih kljub temu kupila). In tako so se nabirali. Prvega 224 sem kupila na forumu (na ta drugem), drugega 224 (ta velikega...ta prvi je bil iz kompleta...ta mali) sem pa dobila za darilo od prijatelja iz Kanade. Potem pa neki časa Coastascents, pa večno prežanje na Male oglase....Potem sem počasi začela nabirat še čopiče za obraz.
Imam jih...(ne vem koliko točno, nikoli nisem preštela) veliko....preveč. Koliko jih uporabim pri mazanju je pa odvisno od tega, kakšen MU delam. Če se res spravim nanest veliko reči, potem jih kar nekaj uporabim. Če pa res na hitro namažem, potem ene 5 do 7 vsega skupaj.
Pa tudi ogromno kiksov sem že imela....sem kar nekaj totalno neuporabnih čopičev kupila. Predvsem za obraz.
Posted 20 June 2012 - 09:53 AM
Posted 20 June 2012 - 01:46 PM
Se pa strinjam, da se s čopiči lepše nanese šminka

Posted 20 June 2012 - 01:52 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users