Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#181 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 May 2006 - 06:39 PM

QUOTE(_M_)
ja za tega sm slišala, da je fajn.
Mogoče kdo ve, če obstaja tudi v sprej varinati, ne sam roll-on?

Ja, če misliš Neutro Roberts obstaja tudi v spreju.

Ampak ti spreja ne priporočam najbolj, razen če želiš imet povsod bel prah. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#182 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2006 - 01:37 AM

.
No, jaz sem razočarana nad tem Hidro Fugalom Forte, ker mi je začel izredno dražit kožo. Kot strela iz jasnega. Najprej je blo vse okej, dobro je opravljal svojo nalogo, potem pa kar naenkrat začelo pečt in obupna srbečica. Bo kar še naprej Vichy za občutljivo in depilirano kožo pri meni ostal eden in edini.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#183 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 May 2006 - 01:14 PM

Mene pa zanima kakšni deodoranti vam najbolj ustrezajo, oziroma kakšne najraje uporabljate: v spreju, v roll-on ali v sticku? biggrin.gif

Jaz sem do zdej uporabljala v spreju, roll-on sem imela samo enkrat ker imam tak občutek da je to nekako preveč in da se mi niti ne upije, nevem. Zdaj naslednjega bom pa probala kupit v sticku.
  • 0

#184 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 24 May 2006 - 02:24 PM

Roll-oni tudi meni niso preveče všeč iz tega razloga, ker ne maram tistega mokrega in lepljivega občutka pod pazduho, saj se ne posuši/vpije takoj.

tako, da mam zdej Hidrofugal na pumpico za zvečer, pa tudi hitro se posuši,
zjutraj pa uporabim kakšnega v spreju za svežino&malo vonja.

Trenutno imam sicer sam eno Niveo Dry, pa nekaj bolj dišečih, ki jih ne uporabljam, ker imajo premočan vonj.
Aja, ali pa sprej za telo od Avona (vanilija)
  • 0

#185 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 May 2006 - 03:11 PM

Jaz pa ne upam ravno uporabljat telih roll-onov (čeprav mi je tale od neutro roberts tako dober), ker mi puščajo bele fleke. Sploh če vedno nosiš črno... rolleyes.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#186 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2006 - 07:50 PM

.
Jaz tudi nosim ogromno črnih oblačil in temnejših, pa mi tale roll on od Vichyja ne pušča nobenih sledi. Je pa res, da treba malo počakat z oblačenjem, ko ga naneseš. Tako, ene 5 minut jaz počakam..... medmes pa si kaj drugega uredim.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#187 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4146 posts

Posted 24 May 2006 - 08:04 PM

[quote=Jenna].
Jaz tudi nosim ogromno črnih oblačil in temnejših, pa mi tale roll on od Vichyja ne pušča nobenih sledi. Je pa res, da treba malo počakat z oblačenjem, ko ga naneseš. Tako, ene 5 minut jaz počakam..... medmes pa si kaj drugega uredim.

.

enako pri meni...res čist sem navdušena biggrin.gif
  • 0

#188 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2006 - 08:09 PM

.
Jaz tudi. Je moj zvesti spremljevalec že nekaj let in ga ne menjam za nobenega. Tako je nežen, da si ga tudi uro po depilaciji nanesem (čeprav je namenjen občutljivi in depilirani koži, bi vseeno še lahko kaj sral, pa ne), pa mi kože nič ne draži. Krasno, no! biggrin.gif

.
  • 0

#189 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 02 June 2006 - 04:01 PM

Men je pa roll on od Nivea Pure fajni, pa nič ne pušča flekov, kot prejšnji od Nivea-e.
  • 0

#190 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 01 July 2006 - 09:57 AM

QUOTE(nihrida)
Jst sem si pa kupila od Neutro Roberts Extra Dolce Powder Fresh Roll-on. Kak to diši... Ja, pa dober je tud (če odmislimo bele špure po majici  :roll:)

Jst sm tud podlegla številnim pohvalam tega Extra Dolceja in sm si kupla belega - White Fresh, mislim, v Roll-onu in je super! tongue.gif
Ful lepo diši in sicer še dooolgo po nanosu se ga voha, tak nežen vonj ima,
pa všeč mi je, ker ni tak "lepljiv", kot nekateri roll-oni in ker se hitro posuši po nanosu.

Glede potenja lih ne opazim neke hude razlike, mogoče ga malo zmanjša, sam zdaj poleti itak vsi bolj ali manj švicamo, tak da...
pa majčke brez rokavov nosimo in ni take panike. wink.gif
  • 0

#191 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 01 July 2006 - 03:29 PM

[quote=bellini][quote=Jenna].

.

enako pri meni...res čist sem navdušena biggrin.gif[/quote]

Se podpišem pod vaju...ne zamenjam za nič drugega
  • 0

• Guests

Posted 03 July 2006 - 03:05 PM

QUOTE(DiLeMa)
Bionsen 24h Roll On je prekrasen ... čudovit vonj (pač tak značilen Bionsenski) ne vsebuje slabega alkohola in tudi onega aluminium chlorohydrate ni notr ... je pa deodorant izredno učinkovit, še embalaža mi je lepa.

Jaz imam tudi tega, samo da je na pumpico. Sem zelo zadovoljna z njim, pa tako mehko, gladko kožo naredi ...
  • 0

#193 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 04 July 2006 - 10:38 AM

Kak na pumpico?? biggrin.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#194 Zjebana

Zjebana

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts
  • Interests:hm...

Posted 04 July 2006 - 10:41 AM

QUOTE(žeula)
Jst mam od adidasa fresh in mi je fajn - lepo diši, ne pušča sledi in res preprečuje potenje in fleke na majci.

Res PREPREČUJE potenje?

Sam do tuki sm prebrala temo ... naprej pa sam mal preletela ... pa se opravičujem, če sm mogoče spregledala, da je še katera druga napisala to ko bom uprašala.

No meni se pa poznajo madeži (sam ne beli pa rumeni al kaki že kot ste nekatere napisale) ampak takšni kot bi mela pod pazduho oblačilo polito z vodo. Pa tudi če mam majčko brez rokavov se mi pozna na majčki malo ... veste kaj mislim? No pa sm probala že ker veliko (dry, pure ...) od Nivea pa od Balea pa to tud en kristal ko kao preprečuje potenje sam meni ga ne.
Pa pri sestavinah je tema o Nivea Pearl&beauty, ki naj bi preprečeval potenje ... pa vse ste napisale da vam ga je ... meni pa ne ... pa Sonchika mi je povedala za Neutro roberts ... kakšne imate pa vi izkušnje s tem?
Prosim pomagajte mi ... ker je res grozno če se ti takšni madeži od znoja poznajo!! cry.gif Tudi zdej poleti na majčkah in pozimi ... vedno!! cry.gif
  • 0
Why don't you chust close your eyes and kiss my lips and let it go

• Guests

Posted 04 July 2006 - 10:47 AM

No, meni te dni, ko je blo res vroce, Pearl&beauty tut ni prepreceval potenja, ampak me to ne moti tk blazno. Saj ce pogledas malo okrog sebe je folk tk zasvican in moker, da se si mal mokra pod pazduho pa res ni kaj smile.gif Men je glavno, da ne smrdim.
Kristal pa ne preprecuje potenja SPLOH! ampak samo poskrbi za nevtraliziravnje neprijetnega vonja. Kar se tega tice, deluje. Ce bos pa slucajno nasla kak deodorant, po katerem bos res SUHA, tut v najvecji vrocini, pa obstaja velika verjetnost, da bo v njem sama kemija in bo s tega gledisca zelo nezdrav - ce ze ne govorim o tem, kk nezdravo je, ce se ne potis. S tem pa ja strupe spravljas iz sebe..
  • 0

#196 Zjebana

Zjebana

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts
  • Interests:hm...

Posted 04 July 2006 - 10:58 AM

QUOTE(Anaa)
QUOTE(_M_)
verjetno ni zdravo, kot še ogromno drugih stvari danes.
očitno se nobena od vas tolk ne poti, ampak ne veste kako je, če imaš flek na majci, tudi če nič ne počneš, takoj po tuširanju zjutraj, preden se odpraviš kam, že zašvicaš, kriza.

In v takem primeru bom pač poskusila vse,
trenutno vam ne morem povedati, kakšno olajšanje je to zame, da lahko dejansko nekam grem v barvni majčki ne da bi po pol ure imela že fleke pod pazduho in se bala dvignit roke v zrak... biggrin.gif

Kot da bi to jaz pisala. sad.gif

A se hecate? Ker to se meni dogaja!! cry.gif Sej sm zdej vidla, da ste predlagale un Hidro Fugal ...
Na primer sm si oblekla svežo majčko pol pa sm bla še 45 minut pred ogledalom biggrin.gif pa ko sm šla sm si že majčko mogla zamenjat zarad flekov.
No pa vam 3, (Anna, _M_ in pikica) zdej tudi pomaga? Na začetku vam je ampak vam še kr??
OK vem da sm tečna ampak tile moji problemi s potenjem so pa še bol. cry.gif
Izabela vem, da je zdravo ampak js nisem mal mokra ampak kr FEJST. Sploh si v šoli rok po PRVI uri ne upam dvignt ker mam vse mokro odspodi ... grooooza!!
  • 0
Why don't you chust close your eyes and kiss my lips and let it go

• Guests

Posted 04 July 2006 - 12:25 PM

QUOTE(Naty)

Ah, sem se malce nerodno izrazila. biggrin.gif Na sprej je, ampak brez potisnega plina al kako se temu strokovno reče. Samo taka ... ja, jebatga, pumpica je, ne ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#198 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 04 July 2006 - 12:42 PM

QUOTE(Katie)
QUOTE(Naty)

Ah, sem se malce nerodno izrazila. biggrin.gif Na sprej je, ampak brez potisnega plina al kako se temu strokovno reče. Samo taka ... ja, jebatga, pumpica je, ne ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aja ok biggrin.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#199 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 July 2006 - 03:07 PM

Zjebana, men niti ne pomaga vec tok ermm.gif sm se dons po dolgem casu spet namazala (mesec ali manj), pa sm mela po 5ih minutah ze flek ermm.gif nevem, zdej bom probala se z tistim fugalom pa neutro roberts (sonchika priporoca)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#200 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 July 2006 - 03:17 PM

QUOTE(Katie)
QUOTE(Naty)

lahk slikco pliss? smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users