Jump to content

Photo

Peeling obraza

• Please log in to reply
446 replies to this topic

#181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 02 September 2011 - 01:46 PM

QUOTE(Plain Jane @ 2. 9. 2011 - 14:31) View Post

Meni je izjemno dober od 100% Pure, ananasov, encimski.

Tole je pa eden mojih najslabših nakupov, če ne najslabši. Učinka nobenega, ful mi je izsušil kožo,
smrdi nenormalno in ful je pacanja z mešanjem (prah se zmeša z vodo) in nanašanjem na obraz. Sem ga vrgla v smeti. down.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#182 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 02 September 2011 - 02:07 PM

QUOTE(Plain Jane @ 2. 9. 2011 - 14:31) View Post

Srček.si, BB Natura, Feel Unique.

Nimajo GreenPeople tudi v lekarni?

Drugace se pa ne morem opogumiti za nemehanski piling.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#183 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2011 - 04:00 PM

QUOTE(Jinadaze @ 2. 9. 2011 - 14:46) View Post

Tole je pa eden mojih najslabših nakupov, če ne najslabši. Učinka nobenega, ful mi je izsušil kožo,
smrdi nenormalno in ful je pacanja z mešanjem (prah se zmeša z vodo) in nanašanjem na obraz. Sem ga vrgla v smeti. down.gif

Se strinjam, jaz sem dobila zajetno količino v obliki testerja in mi je tudi bil zanič.
Nasploh mi njihova kozmetika ni odgovarjala, pa zavajajo glede navedb sestavin pri izdelkih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#184 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 September 2011 - 07:00 PM

Zakaj zavajajo? Oz. na kakšen način?
  • 0

#185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2011 - 07:52 PM

Niso pravilno navedene sestavine (INCI), določene proučevalke, ki se na sestavine precej spoznajo, so rekle,
da če bi to držalo, kar piše na mnogih njihovih pakungah, bi imeli v pakungi sadni smoothie.
Npr. je navedeno med sestavinami - blueberry. Na kak način je pa notri? Kar zmiksana notri menda ni, a ne.
Tega ne navedejo natančno, v kakšni obliki so zadeve prisotne v izdelku.
Velikokrat imajo tudi precej dražeče sestavine, čeprav NARAVNE. Meni njihovi izdelki izrazito niso odgovarjali,
niti moji kolegici, sva dobili mnogo testerjev, nekaj tudi kupili.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#186 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 02 September 2011 - 07:56 PM

Se strinjam. Pa predrage stvari imajo, meni je bil edino borovničev losijon za telo 1A.

• 0

― V. Van Gogh

#187 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 September 2011 - 12:53 AM

kako si nrdite domač piling, iz česa?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#188 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 03 September 2011 - 07:09 AM

Karkoli (med, skuta, jogurt, jagode, avokado, olja...) + zdrob.

Izogibaj pa se soli in sladkorju, ker sta pregroba za kožo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#189 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 September 2011 - 10:41 AM

Jz sm si pa ravno včeraj naredla iz soli s primašnim blatom in olivnim oljem... mal me je peklo laugh.gif

drgač- zdbrob... to v 2 minutah rata mehko in zdrizasto... ni nič haska!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#190 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 03 September 2011 - 10:50 AM

Jaz ga dam dosti pa je ok, ne rata tako hitro zdrizasto. Je pa res treba to naredit tik preden uporabiš. Za telo pa tudi jaz uporabljam olivno olje in sol.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#191 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 September 2011 - 10:55 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 9. 2011 - 20:52) View Post

Niso pravilno navedene sestavine (INCI), določene proučevalke, ki se na sestavine precej spoznajo, so rekle,
da če bi to držalo, kar piše na mnogih njihovih pakungah, bi imeli v pakungi sadni smoothie.
Npr. je navedeno med sestavinami - blueberry. Na kak način je pa notri? Kar zmiksana notri menda ni, a ne.
Tega ne navedejo natančno, v kakšni obliki so zadeve prisotne v izdelku.
Velikokrat imajo tudi precej dražeče sestavine, čeprav NARAVNE. Meni njihovi izdelki izrazito niso odgovarjali,
niti moji kolegici, sva dobili mnogo testerjev, nekaj tudi kupili.

Mene je tudi ta kozmetika zelo razočarala. Predraga za to, kar nudi, ni mi odgovarjala, ni bilo pravega efekta.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#192 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 September 2011 - 11:27 AM

Meni za piling najbolj odgovarja piling rokavica, ki se kupi v Mullerju. Stane 4 eur. Za obraz pa še vedno Ocean Salt od LUSHa. Najboljše!
  • 0
Viens, reste ici!

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2011 - 11:25 AM

Jaz si obraz pilingiram kar s pilingi za telo (trenutno od TBSja Sweet Lemon). Večini bi to bil čist pregrob
''poseg'', meni pa zelo odgovarja.

• 0

#194 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2011 - 12:01 PM

Potem še nisi probala Lushevega ocena salt. Ta piling je ful grob, notri ima res ostre delce soli. Ampak meni noro ustreza. smile.gif
Ne, pa saj ti si tega že imela ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#195 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2011 - 12:05 PM

Ne, tega še nisem imela. Morda probam kdaj, zdaj zadnje čase malo težje do Lusha
pridem, pa niti me tako straaašno ne navdušuje več. Če bo prilika, se bom sigurno spomnila. Ni mi pa
najbolj všeč ideja o delcih soli ... imam potem raje delce sladkorja. Čeprav nasploh taki grobi pilingi
niso glih dobri za kožo, ker povzročajo mikro poškodbe.

• 0

#196 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2011 - 12:26 PM

Jaz ga uporabim enkrat na dva tedna. Se mi ne zdi škodljivo.
  • 0
Viens, reste ici!

#197 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 11 September 2011 - 03:19 PM

QUOTE(Ana @ 3. 9. 2011 - 12:27) View Post

Meni za piling najbolj odgovarja piling rokavica, ki se kupi v Mullerju. Stane 4 eur.

Jaz tudi, najbolj učinkovito in najceneje.

• 0

― V. Van Gogh

#198 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 September 2011 - 11:33 PM

QUOTE(rea @ 3. 9. 2011 - 1:53) View Post

kako si nrdite domač piling, iz česa?

Jaz si piling za obraz delam iz sode bikarbone, ful mi odgovarja; morska sol, ki jo sicer uporabljam za telo (z zdrobom ne packam več, ker ni dobro za odtok, lol, pa banja je bila vedno vsa rumena) se mi zdi pregroba za obraz. Kupljenih pilingov niti ne maram preveč, nikoli ni takega efekta kot je pri teh domačih.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#199 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 12 September 2011 - 05:29 AM

Jaz tudi za obraz soda bikarbona, za telo pa sladkor+olje. Si pa mislim it po to piling rokavico.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#200 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 November 2011 - 03:16 PM

A mi napiše katera kak piling, v bistvu najcenejši kar jih je, pomembno mi je samo to da je čimMANJ nežen. laugh.gif Jaz tega kar precej porabim zato so mi razni Loccitani predragi, hkrati pa rabim edino to da ni nežen, tudi če je drugače največji crap.

Any idea? laugh.gif (aja, ne receptov za domače, hvala)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users