Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

#181 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 January 2008 - 10:53 AM

Btw, lahko pa pošljete mejl direktno v katero od nam sosednjih poslovalnic - Graz, Roma, Wien, pa se kaj zmenite. Sem slišala da se da wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#182 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 23 March 2008 - 02:24 PM

Ve kera koliko stanejo njihovi Shadesticki?
  • 0

#183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 March 2008 - 04:44 PM

Poglej na nemško stran (spodaj na international MAC strani klikneš na Country Chooser) tam imaš zraven napisane "priporočene" cene.
Jaz sem ga kupila na Dunaju in vem da so tam cene za kak €, dva višje od teh na nemški strani, drugod pa baje ne. Kolko točno je stal se ne spomnim, računa pa nimam.
Mi pa po efektu sploh ni ok, in je takorekoč zgrešen nakup (zdej sploh ne vem več kje ga imam ermm.gif) ; ful se ne razmaže lepo, deluje kot neka zasušena kremna senčka (podoben občutek kot pri Art Decojevem EB ko se posuši, če si ga kdaj imela).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#184 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 23 March 2008 - 05:24 PM

Hvala.
Eh, škoda. Pri uni panacei na youtube zgleda ful preprosto in lepo. Imam ArtDeco EB pa se mi zaenkrat ni še posušil. smile.gif

• 0

#185 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 March 2008 - 06:09 PM

Lucky you tongue.gif , meni se je, po kakšnem letu in pol sicer. Zdaj imam pa Manhattanovega in mi je celo boljši, pa cenejši je biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 23 March 2008 - 06:13 PM

Crna, pa si ga probala prej med rokami kej pogret preden si ga nanesla? Pa tudi če senčko daš povrhu, ne zgleda dobro?

Če ga boš našla, pa če bi ga prodala...se priporočam tongue.gif Aja, katero barvo pa imaš?

Baby, kaj pa od NYX? Baje so zelo dobri. Če bi ga kupovala na ebayu, bi še jaz enega vzela...če maš plac seveda. smile.gif So pa itak cenejši od MAC, tko da, tud, če se ne izkaže potem, ni škoda denarja. Pri MAC je pa že kar škoda, ker itak nobena stvar ni poceni.
  • 0

#187 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 23 March 2008 - 07:09 PM

Bom pogledala za te NYX. smile.gif Lahko vzamem še tebi enega, sam zdej kak teden ne bom še kupovala.
Sej misliš Jumbo svinčnike ne?
  • 0

• Guests

Posted 23 March 2008 - 10:48 PM

Ja, Jumbo pencil....al kako točno se jim že reče. Itak se ne mudi, sam tko sem misla...če že boš, da bi še jaz vzela enega. Ker njihove stvari so dokaj poceni, pa baje so dost dobri te svinčniki....uporabljajo jih velik v tutorialih. Pa še porajtala sem jih na ebayu smile.gif
  • 0

#189 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 24 March 2008 - 03:16 PM

Ok. Pol ti sporočim ko bom naročala. smile.gif Se takrat še zmeniva za odtenke itn.
  • 0

• Guests

Posted 24 March 2008 - 03:22 PM

Ja, prosim. Sej kar javi mi na ZS, ker sva itak OT klele laugh.gif

Še mal OT-ja. Sem našla eno spletno trgovino, kjer majo velik dobrih stvari poceni (tud NYX). Sam najbrž je poštnina draga. Sicer je zastonj nad 40 dolarjev...sam je pa pol carina že pri takem znesku, ane?
Evo link:

http://www.cherryculture.com/index.php

• 0

#191 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 24 March 2008 - 03:28 PM

zastonj poštnina nad 40dolarjev je samo za US
  • 0

• Guests

Posted 24 March 2008 - 03:31 PM

Ahhh... sad.gif
Nisem niti nič šla prebrat, samo videla sem tam na vrhu napis. Nisem šla pa podrobnosti gledat.
Za k nam je pa zihar poštnina ubitačna.

• 0

#193 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 24 March 2008 - 07:34 PM

skoraj 20dolarjev mislim da pride, kar se definitivno ne splaca
  • 0

• Guests

Posted 24 March 2008 - 07:40 PM

Odvisno je, koliko jih naroči. Če bi kake 4 naročile, ne bi preveč prišlo. Sam, zdej ne vem, a je poštnina tolko ne glede na to, kolika je vrednost, al se potem še prišteva zraven glede na kvantiteto.
Ma res škoda, ker so take strani vedno ameriške
.
  • 0

#195 cokolina

cokolina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts
  • Interests:psihologija, zdravje, knjige, aktualnosti, zanimivosti<br /><br /><br />aerobika, pilates, plavanje

Posted 24 March 2008 - 10:32 PM

SHADESTICK

Je ena izmed boljših podlag oziroma osnov pri make-upu. Le segret ga je treba pred nanosom, recimo v dlani itd. Zato vedno več punc posega po PAINT POTih, ki make up zabetonirajo, in ostane tak kot smo ga naredili zjutraj čez cel dan. Lahko pa se jih uporablja tudi kot osnovno barvo.

Jaz glihkar čakam na svojo pošiljko:

-dve senčki
-paint pot
-fix +
- puder Fluid Fix
-Strobe Cream
-korektor

Čopiči: 187,219,217,190 in 252

Can't wait twisted.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aja najbližji mac je v Gradcu, eden pa v Benetkah, če jih bo katera obiskala wink.gif
  • 0

#196 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 24 March 2008 - 11:00 PM

Ciara problem je tudi v tem, da potem plačaš še carino in davek, okoli 20% naročila (se pa šteje tudi poštnina v ta znesek, od katerega izračunajo), tako da pride potem kar velik znesek, tudi če jih več naroča. Se bolj splača po kakšnem ebayu poiskat malo
  • 0

#197 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 March 2008 - 09:46 AM

Ciara, mislim, da se carina računa okoli 40% na ceno z davkom in njihovo poštnino. Lahko imaš pa srečo, pa ti carine sploh ne upoštevajo =) vedno gledajo na vrednost, ne na količino.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 25 March 2008 - 10:45 AM

Hvala punce smile.gif Ma sej, kakorkoli obrnem, se nekako ne splača vse skupi

Jaz grem v MAC na Dunaj, za rojstni dan, ker tam se dobi veliko več kot v Gradcu npr.
Dobijo se refili za senčke, ki so cenejši, paletko si bom pa kar sama naredila. Ker mi je škoda dat denar za nekaj, kar lahko sama naredim na izi, pa rajši za ta denar še kak refil vzamem. Al bom kar nalepla refile v kako škatlico, al pa bom nabavila magnetke in jih nalepila na refile, pa v kovinsko škatlico potem.
Imam pa namen vzet ene 10 senčk, pa čopiče 217 in 222...in enega za črto delat (nisem se še odločila, katerega), pa MOGOČE (odvisno, kako bo z denarjem) 187.

Sigurno bom vzela še pigment Viola, pa mogoče še katerega (spet zavisi od denarja).
Pa fluidliner, pa paintpot ali paint (moram še preštuderat...pa, ko bom videla stvar v živo, bom vedela, kaj je bolše za mene), maskaro pa MOGOČE shadestick.

Za kak puder ali pa rdečilo...bomo pa še videli. Odvisno, koliko bo denarja za rojstni dan padlo.

Glede paintpota...vem, da je zelo dobra podlaga, pa da zacementira senčko. Ampak glede na to, da meni senčka nikoli ne gre v gubo (tudi, če bi dala senčko brez podlage gor, al pa s kako bolj mastno podlago), ne rabim ravno tega efekta zacementiranosti. V bistvu me skrbi, da bi bla preveč zacementirana za lepo blendanje. Jaz iščem efekt poživitve barve. Pa, da zaradi različnih podlag dobim ven drug odtenek barve. To mene najbolj zanima pri podlagah. Zato bom sigurno vzela kakega barvastega...ne nevtralnega.

Itak si morm še dobro njihovo stran prečekirat, da bom točno vedela, kaj hočem met.
Pa itak, da komaj čakam. Še slaba 2 meseca do rojstnega dneva smile.gif
  • 0

#199 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 25 March 2008 - 11:26 AM

Ciara, a bom ti lahko kaj naročila, da mi prineseš(denar nakažem prej of course). Če bom takrat ko greš kaj nujno rabla smile.gif .
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 25 March 2008 - 11:34 AM

Ja, itak, da bom prinesla, če bo katera kaj rabila smile.gif Bom javila kak teden prej, oz., ko bom čist točno vedela, kateri dan grem. Pa se bomo takrat zmenile, če bo še katera kaj hotela.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users