Jump to content

Photo

izkušnje s frizerji, frizurami in frizerskimi saloni

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#181 beatrix

beatrix

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 15 March 2007 - 08:11 PM

PK je v LJ, Stara cerkev (postaja naprej od Tivolija)... tocno tam, kjer je obrtniska zbornica (rdeca stavba na levi, ce gres iz smeri centra)...
cene... hmm.gif mogoce malo visji razred, ampak kolikor vem imajo dobre produkte, ki naj bi cim manj poskodovali las... thumbup.gif

še pozabila dodat... kar se tice moski/zenska (glede tega, kdo te strize)... preden sem se zacela strizt pr omenjenmu firzerju k je zdej v PK, sem se tut pr moskem in sm bla zlo zadovolna. ce bi mogla povzet in primerjat, mislm da bi glasovala za moske frizerje...
  • 0

#182 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 March 2007 - 09:24 PM

jaz tudi absolutno glasujem za moške frizerje. čeprav bi šla enkrat v Malija sprobat, kako bi mi fantova frizerka spedenala frfru. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#183 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 16 March 2007 - 10:22 PM

Jaz sem imela tako frizerje kot frizerke dobre in zanič smile.gif mogoče mi edino z žensko ni treba ne vem kakšnega blaznega pogovora napletat, moški se vedno hočejo nekaj pogovarjat...
  • 0

#184 urska

urska

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 17 March 2007 - 10:42 AM

No jz sm šla včeraj v P.K. Hair salon (striženje, barvanje) in sem več kot zadovoljna. Šl sem iz svetlo rjave na rdeče in je zelo zelo dobro izpadlo. Strigel me je Primož (lastnik) in morm rečt da se precej spozna na svoje delo. Glede na to, da je potrebno predhodno naročilo si res takoj na vrsti, odnos do strank imajo res dober, so sicer dražji od npr. Lassane v LJ, ampak je pa tud storitev na bistveno višjem nivoju. Priporočam:)
  • 0

#185 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 04 December 2007 - 03:23 PM

iščem novega frizerja/frizerko. Območje gorenjske:Idealno:tržič,Kranj,kje vmes...

Samo in hiša lepote odpadeta.Hočem zmerno ceno,zarad mene je lahko neka lokalna frizerka,samo da ok striže.
V LJ sem videla da se da dobit modno striženje tud za 13 €, tko da se mi zdi samotovih 36 € za pranje glave + striženje totalno tumač,sploh glede na to da mam kratke lase.Pa da se moram vedno še barvat,zato pridemo tja nekam na 87 €.Raje zgledam ko pno v rit,ko pa da grem še tja za tako ceno.Ker mislim da plačam samo ime.

Na dan s predlogi!

Kaj menite o tejle,ki je sicer iz lj... http://frizerstvo.na.domu.1.vg/ ?
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#186 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 04 December 2007 - 06:44 PM

Pri Pircu v Kranju si že bla? Sicer za žensko striženje ne vem koliko je, ampak sem hodita moj brat in oče in sta kr zadovoljna. Jaz sicer hodim v Medvode, pa se mi ne zdi, da bi bilo med frizerji prov kaj razlike v ceni...
Ne vem no, sedaj mi razen tega ne pade nič na pamet.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#187 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 04 December 2007 - 06:58 PM

Js sm imela sicr s frizerji kr dobre izkušnje, no mi kdaj tudi ni bilo ušeč sam to je bil res redek primer.Sam je biu pa problem da nism bila nikoli ostrižena čist tko kt sm hotla zmer je bilo kaj, da je škoda las za krajše al pa kej podobnega pač sej svetujejo sam tega svetovanja mi je bilo mal zadost in zdej se večaalimanj sama strižm. In zmer ispade tko kot si zamislm. smile.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#188 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 04 December 2007 - 07:53 PM

Jaz sem končno našla frizerja, katerega ne menjam nikoli več. To je studio TiAr v trgovskem centru Loka na Vrhniki. Ni važno, ali te striže Aleksandra ali Tina, postrižen si super. Kar sem želela, to sem vedno dobila. Da ne govorim o barvanju. Opisala sem kaj želim, ona je brez besed odšla, zmešala barve in ven je prišlo natančno to, kar sem želela (nič nisva izbirali po barvni paleti...to mi je vedno bedno delat). Moj fant hodi tja tudi že celo večnost in čeprav bova oba v Nm, ostaja najin frizerski salon na Vrhniki. Cene pa so čist OK. Prav povprečne.
  • 0

#189 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 13 December 2007 - 09:36 PM

jaz sem si tut našla svojo idealno frizerko na bledu... ker ima kar normalne cene, postriže in pobarva pa čist hudo
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#190 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 18 December 2007 - 08:03 PM

Tudi jaz sem doooolgo imela strah pred frizerji, ker mi je eden pred leti totalno skuril lase s peroksidom in sem rabila točno 5 let, da sem svojo dolžino obdržala in da so mi zrastli zdravi lasje! Takrat sem dobila neko fiksno idejo, da bi bila rada blond, lase mi je moral frizer skrajšat za pol metra, poleg tega sem imela scufane do ušes...kmalu zatem pa sem za nameček še ugotovila, da mi blond barva ne bo nikoli pasala in sem se po dveh tednih prebarvala nazaj na globoko črno.

No, strah do frizerjev me je minil, najboljšega pa sem našla v MIČ stylingu na Igriški - Matjaž res obvlada! thumbup.gif
  • 0

#191 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 18 December 2007 - 08:57 PM

Jst tud k Mič-u hodim, na Kongresenga. Barvam se vedno pri Matjažu, strižem pa obvezno pri Sabini. Je edina, ki moje goste, napol skodrane, na pol valovite, do sredine hrbta dolge lase posuši, polika in postriže v ca. 45 min-1h. Včasih sem bila pri frizerju tudi po 3 ure (samo striženje) in mi je frizer (več jih je blo zapovrstjo, vedno drugje) samo premetaval lase sem in tja, sem in tja.. sem in tja.... ni vedel kaj bi z njimi, joooojjjj .... da sem vedno živčenga staknila. Te dva sta mi pa zakon, res.
  • 0

#192 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 December 2007 - 04:39 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 4. 12. 2007 - 19:53) View Post

Jaz sem končno našla frizerja, katerega ne menjam nikoli več. To je studio TiAr v trgovskem centru Loka na Vrhniki. Ni važno, ali te striže Aleksandra ali Tina, postrižen si super. Kar sem želela, to sem vedno dobila. Da ne govorim o barvanju. Opisala sem kaj želim, ona je brez besed odšla, zmešala barve in ven je prišlo natančno to, kar sem želela (nič nisva izbirali po barvni paleti...to mi je vedno bedno delat). Moj fant hodi tja tudi že celo večnost in čeprav bova oba v Nm, ostaja najin frizerski salon na Vrhniki. Cene pa so čist OK. Prav povprečne.

Kje točneje je to? Lahko mi tud na ZS razložiš, bi šla mogoče probat tja smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#193 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 19 December 2007 - 06:57 PM

Crna, you've got ZS ;)
  • 0

#194 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 December 2007 - 03:00 PM

QUOTE(Asha @ 4. 12. 2007 - 18:44) View Post

Pri Pircu v Kranju si že bla? Sicer za žensko striženje ne vem koliko je, ampak sem hodita moj brat in oče in sta kr zadovoljna. Jaz sicer hodim v Medvode, pa se mi ne zdi, da bi bilo med frizerji prov kaj razlike v ceni...
Ne vem no, sedaj mi razen tega ne pade nič na pamet.

laugh.gif Kokr je men znano so tuki sto let za taleseno žlico. Ne vem, ampak če je kdo vidu kšnga s smešno čupo je ponavad sledil komentar, da se zih pr Pircu striže. biggrin.gif Od bivšega stara mama pa je rekla k je njihova soseda, da ven vsi isti hodjo. biggrin.gif

Sicer sm pa v dveh letih obdelala full frizerk v Kranju, ker je moja šla na porodniško. In lahko rečem, da me nobena ni kaj impresionirala. Všeč mi je bla Maja k ma salon na Tavčarjevi ampak tud ni lih pocen. Striženje in barvanje +50€.

Zdej nazadnje pa sem šla spet k moji stari friezerki, dala 30€ za striženje in barvanje + likanje in sem full zadovoljna. Ima pa zdej svoj nov salon v Cerkljah. Mal je sicer izven Kranja ampak men je ona res super.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#195 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 24 December 2007 - 03:22 PM

men je pa v kranju najbol v megacentru, nazadnje sm za striženje, barvanje, likanje dala 36 eur, pa z vsem sem bla zadovoljna
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#196 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 December 2007 - 03:43 PM

punce kako vam rata take pocen frizerje najdt? js pod 100 € za barvanje pa strizenje se nikol nism dala. je pa res da se ne strizem v lassanah ipd. zadnc sva sle s prjatlco v en salon kle v centru, js sm ene parkrat sla ke na strizenje pa farbanje, no in se je sla ta prjatlca samo ostrizt, ubistvu ji je samo konice postrigu, nc nove oblike al pa karkol in je prslo 45 €, js nism mogla vrjet ohmy.gif pa ni nevem ker salon, je pa res da lepo poskrbijo zate. pa se to, opazla sm da posebi racunajo pranje pa masko pa likalnik pa susenje, vse to pride na racun. pr mojem starem frizerju je blo use vsteto v ceno, pa sm dala 7 tisocakov za strizenje, s tem da sm bla vedno ful zadovoljna
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#197 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 December 2007 - 07:29 PM

In kaj se je zgodiln s tem tvojim starim frizerjem? Zapru?

Moja mama hodi v nek lokalni L'Oreal Professionelle salon, pa za umivanje, barvanje in pramene, striženje (ne konic, malo več) pa navijanje las nekje 50€. Pa je ful zadovoljna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#198 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 24 December 2007 - 08:14 PM

Piko, ljubljana je draga.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#199 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 December 2007 - 08:24 PM

ena moja znanka je bla med poletjem v argentini, kjer stane eno strizenje 2- 3 €, in to povsod biggrin.gif pa se dobr strizejo, je rekla da se nikol ni mela tok lepe frizure thumbup.gif

crna, ne, sou je stran, zamenju siht, prau da mu ni do tega da bi ceu lajf biu sam frizer cry.gif ful ga pogresam res, 5 let sm hodila k njemu in mi je tok zou da ga ni vec cry.gif naslednjic bom sla spet v ta salon k eni punci, k ga je zamenjala, baje je ful dobra, upam da me ne bo razocarala huh.gif

ah sahara taka razlika pa spet ne more bit, sej ve se tut ne strizete lih na kmetih smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#200 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 December 2007 - 09:56 PM

Jst se strižem v centru, nasproti Razstavišča (Česalnica smile.gif ), pa sem do zdaj zgolj 2x plačala polno ceno za striženje (to je cca 10€, ker si las ne barvam in ne "friziram"/oblikujem), za konice pa dam "za kavo". Pa točno vem kdaj delata dve moji naj frizerki.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users