Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#181 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 07 February 2006 - 10:22 PM

QUOTE(Estera)
-v kopalnici morajo biti vse flaške, kremce ipd postavljene tako, da se lepo vidi napis na pvi strani, bognedaj da je okol obrnjeno, pa da kaže npr. sam deklaracije (postavljam jih na raztavo)
-non stop urejam mape in fajle na compu, vse mora bit v svoji mapi, vsi komadi mp3ji lepo napisani (brez vmesnih pik, črtic), za vsako stvar morm vedet kje je in kaj je.

khm.... IPB Image hehe, enako
  • 0
Posted Image

#182 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 07 February 2006 - 10:42 PM

[quote=Tanjci][quote=Estera]-v kopalnici morajo biti vse flaške, kremce ipd postavljene tako, da se lepo vidi napis na pvi strani, bognedaj da je okol obrnjeno, pa da kaže npr. sam deklaracije (postavljam jih na raztavo)
-non stop urejam mape in fajle na compu, vse mora bit v svoji mapi, vsi komadi mp3ji lepo napisani (brez vmesnih pik, črtic), za vsako stvar morm vedet kje je in kaj je.[/quote]
khm.... IPB Image hehe, enako

Mhm, se podpišem.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#183 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 February 2006 - 12:01 AM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Pesimistična)

- glasnost na radiu (v sobi, v avtu) in na televiziji mora biti zmeraj naštimana na sodo število

Res, ampak res trdno sem bila prepričana, da sem edina budala s to navado oziroma nujo. biggrin.gif Če je glasnost na lihi številki, dobesedno ne morem funkcionirat in sem cela živčna ... sestra se je že navadla in vedno preveri, da je na sodi cifri ... taksist, ki ga občasno naročim, pa je tudi že seznanjen s to debilnostjo. biggrin.gif

Hehe... to me spominja na Monka. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#184 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 February 2006 - 12:03 AM

QUOTE(miss*sixty)
Hehe... to me spominja na Monka. biggrin.gif

samo da smo me v glavnih vlogah ... laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#185 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 08 February 2006 - 10:06 AM

QUOTE(miss*sixty)
Hehe, to jst delam, če mi kšn s hripavim glasom govori. Kr živčna ratam. biggrin.gif

ej isto
cel sm živčna pa skos premišlujem: A NAJ MU REČEM NAJ SE ODKAŠLA?
k sm cela živčna pa pol sploh nevem kaj mi govori k sm na to študiram
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#186 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 19 February 2006 - 02:29 AM

Še eno sem se spomnila...ki mi je pa res najbolj moteča.

Ne morem jest ali pit iz barvnih krožnikov/kozarcev. Če dobim hrano na bognedaj plavem krožniku, me vse mine, ne morem jest. Al pa sok v porisanem kozarcu, takem, k se ne vidi čez (če je prozoren in malo porisan, ok, sam čez se mora videt tekočina). Krožniki morajo biti beli, kozarci prozorno stekleni in skodelice za čaj isto ali bele(kaka slikca je še stolerirana, če je pa vse v drugi barvi, brrr). Mučno.
  • 0

#187 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 February 2006 - 08:48 AM

Resno? Meni so pa všeč porisani kozarci. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#188 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 19 February 2006 - 11:25 AM

Saj meni so tut (ker se tudi sama ukvarjam s slikanjem na steklo+miniaturami)....ampak pit ne morem iz tega. oops.gif
  • 0

#189 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 February 2006 - 12:43 PM

--------------------
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#190 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 February 2006 - 04:44 PM

QUOTE(Estera)
kozarci prozorno stekleni in skodelice za čaj isto ali bele(kaka slikca je še stolerirana, če je pa vse v drugi barvi, brrr). Mučno.

mene pa skodelice za čaj, ki so prozorne, čisto ubijejo, prav grdo mi je iz njih pit. v enem lokalčku mam prou svojo šalco, ki je ostala od stare garniture, ko so pisan porcelan zamenjali za one bljek prozorne s plehnatim ročajem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#191 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 19 February 2006 - 04:59 PM

[quote=Špela][quote=Estera]kozarci prozorno stekleni in skodelice za čaj isto ali bele(kaka slikca je še stolerirana, če je pa vse v drugi barvi, brrr). Mučno.[/quote]

mene pa skodelice za čaj, ki so prozorne, čisto ubijejo, prav grdo mi je iz njih pit. v enem lokalčku mam prou svojo šalco, ki je ostala od stare garniture, ko so pisan porcelan zamenjali za one bljek prozorne s plehnatim ročajem.

Jaz pa od enega incidenta ne morem pit v steklenih skodelicah čaj al pa belo kavo..sem mi je zgodilo, da mi je dno od te skodelice vstran padlo, ko ta bi z nožem odrezal...skodelica pa polna bele kave in vsa tekočina direktno meni na noge...je blo lepo toplo ja evil.gif
  • 0

#192 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 19 February 2006 - 05:09 PM

laugh.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#193 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 19 February 2006 - 05:41 PM

js pa vlecem perje iz blazine...pol tist perje zmuckam in za posteljo vrzem. biggrin.gif
  • 0

#194 čuča

čuča

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 19 February 2006 - 07:02 PM

zelo rada se praskam, vlečem čingum iz ust in ga grizljam (ampak samo doma tongue.gif), redno si zmišljujem nova imena za fanta (npr. bobek biggrin.gif) itd.
  • 0

#195 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 February 2006 - 09:21 PM

[quote=Špela]v enem lokalčku mam prou svojo šalco, ki je ostala od stare garniture, ko so pisan porcelan zamenjali za one bljek prozorne s plehnatim ročajem.
ej ni ga bolj ogabnega.... mene bi blo kot lastnik lokala sram, da imamo za čaj take kozarce rolleyes.gif
pa to te takoj mine... kot da si na Šmarni gori na čaju twisted.gif kr neki

• 0
Posted Image

#196 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 05 March 2006 - 09:33 PM

jst si skos pokam kosti:členke,zapestje,kolena,hrbet,ramena.(k si ramena tko nekak izpahnem-ja vem nagravžn.nuben me ne more gledat) biggrin.gif
zmerrriiiiii more bit ob postli flaška vode!!!!to je najbl nujn!!!!
mozole si razmesarim...joj.... oops.gif blink.gif ermm.gif
zelo težko sedim normalno.sploh k jem.zmeri sm nekak zvita na stolu.zato mi je taka muka u javnosti.
grizem ustnce k sm živčna.
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#197 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 March 2006 - 05:03 PM

QUOTE(mišKa)
zelo težko sedim normalno.sploh k jem.zmeri sm nekak zvita na stolu.zato mi je taka muka u javnosti.

hehe enako jz biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#198 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 06 March 2006 - 06:11 PM

am... ja jst si pa zlo rada nohte grizem čeprou se zj zloo merkam, pa punavat se skos sprapujem al pa ugibam koj kšnmu ime, kuko žvi, al ma brate pa sestre..., poj nmorm se odvadt stiskat mazole, pa punavat ne sedim tko k bi mogla zmer mam eno nogo pod ritjo (poj pa nastopjo kšni mraulinci), skos si umivam roke učasih tut na 10 min., am.. pa še bi se najdl pa se zele ne spovnm. aja pa velikrat tut kj štejem (npr. kok autumubilou gre mem mene, poj drevesa.... smile.gif
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#199 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 06 March 2006 - 06:17 PM

uuu jaz tut jaz tut- to da mazolov ne morem pr mer pustit - nemogoče, sej me kr kličejo k seb hehe
pa tut jaz full težko normaln sedim
vedn "po turško" al pa z eno nogo pod ritjo
obvezno
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#200 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 March 2006 - 07:00 PM

QUOTE(hudička)
uuu jaz tut jaz tut- to da mazolov ne morem pr mer pustit - nemogoče, sej me kr kličejo k seb hehe
pa tut jaz full težko normaln sedim
vedn \"po turško\" al pa z eno nogo pod ritjo
obvezno

mozolje sicer pustim pri miru, vedno pa sedim na način, ki si ga opisala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users