Kar se tiče teka in fiziočne aktivnosti je skoraj vedno tako, da bo9lj ko se s tem ukvarjaš bolj te zasvoji. Čeprav pa tek po dežju denimo (kar se nekaterim zdi ful ekstremno) ni baš znamenje za "zasvojenost"... Eh, bluzim, sori, mal mi paše čvekat pa se vam štulim v temo...

Se strinjam z obojim, fizicna aktivnost te res zasvoji, da se ti na koncu ze mesa, ce ne mores izmed stirih sten. Hehe, nekaj sem dala za primer, meni je namrec tek ze sam po sebi neprijeten, v slabem vremenu pa sploh ekstremni sport.

Hvala punce za predloge in spodbudne besede.
Vem, da bi se mogla bolj s športom ukvarjat - sem tudi zasledila, da se s športom poleg porabljanja adrenalina izloča tudi veliko hormaona sreče, zato naj bi vsak človek športal, še posebej, če je nagnjen k stresu, depresiji in sekiranciji. Jaz sicer ne tečem, se pa vsaj 2x dnevno dolgo sprehajam s kužijem po Tivoliju in po tistih hribih. BTW, kužija sem si med drugim nabavila tudi zato, da me malo razvedri ter spravi ven med ljudi - in malce res deluje. Ker na sprehodu srečujem bolj meni podobne ljudi - pasjeljube in se posledično malo bolj rada družim in ne izgubim upanja v človeštvo...

No, zdej sem začela ziher že morit, grem na kjer drug oddelek foruma...

Pipi, karkoli fizicnega pocnes je v redu, prilagodi svojim zeljam in veselju, kot sem ze zgoraj napisala, jaz nerada tekam (se pocutim kot, da sopiham nekaj v prazno